IT-alan työpaikat Academic Workilla

Meille Academic Workilla on tärkeää toimia sinun urapartnerinasi aina opintojesi alkumetreistä valmistumisen jälkeisiin työpaikkoihin. Haluamme mahdollistaa sinulle toinen toistaan kiinnostavampia työpaikkoja, joiden avulla kerrytät osaamistasi sekä kehityt niin ammattilaisena kuin ihmisenä.

Katso löytyykö sinulle seuraava IT-työpaikka

Kasvupaikkoja kaikenlaisille IT-osaajille

Mikä motivoi sinua työssä? Mielenkiintoiset työtehtävät tai huippuhauska työporukka? Hyvä palkka tai kehittymismahdollisuudet? Yrityksen toimiala ja työn merkityksellisyys? Meillä Academic Workilla on tarjolla toinen toistaan kiinnostavampia työpaikkoja yhteistyössä monenlaisten asiakasyritystemme kanssa. Oli unelmasi sitten työskennellä IT-alan kasvuyrityksessä, globaalissa konsernissa, julkisen hallinnon tai kolmannen sektorin toimijalla tai jossakin Suomen suurimmista pörssiyrityksistä, on Academic Work oikea paikka etsiä ja löytää unelmien työpaikka!

Työllistymismahdollisuuksia on monenlaisia suorarekrytoinneista konsulttityöhön. Liittymällä tietokantaamme pysyt kartalla avautuvista työpaikoistamme ja teet itsesi näkyväksi rekrytoijillemme!

Aktivoi Duunivahti

Tee kuten 140 000 nuorta ammattilaista ja löydä seuraava askel urallesi Academic Workilta. Aktivoimalla Duunivahdin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa. Samalla säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse enää käyttää tunteja työpaikkasivujen selaamiseen. Aktivointi vie aikaasi vain muutaman minuutin!

✔ Haluan tiedon itseäni kiinnostavista työpaikoista!

Osa-aikatyö opintojen oheen? Vakituinen IT-asiantuntijan tehtävä? Kansainväliset mahdollisuudet?

Olemme yli 20 vuoden ajan työskennelleet uran alkuvaiheen osaajien kanssa työllistäen heitä oman alan asiantuntijatehtäviin. Meille on sydämenasia toimia urapartnerina sinulle hait sitten osa-aikatyötä tai vaativaa asiantuntijatyötä kokemusta jo hieman kartuttaneena.

Työpaikkoja tarjoamme kaikkialla Suomessa painottuen pääkaupunkiseudulle sekä muihin isoihin kaupunkeihin. Acadmeic Work on osa kansainvälistä konsernia, eli voit löytää työpaikkoja myös muualta Euroopasta: Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Saksasta tai Sveitsistä.

Mikä AW Group?

Avoimet työpaikat IT-alalla

Haemme jatkuvasti IT-alan osaajia erilaisiin työpaikkoihimme. Löydät kauttamme monenlaisia työpaikkoja, mm. seuraavista kategorioista:

Katso kaikki avoimet IT-työpaikat

Miksi konsultiksi Academic Workille?

Monet työpaikoistamme on vuokratyöpaikkoja, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että Academic Work toimii hallinnollisena työnantajanasi ja vastaa siten mm. palkanmaksustasi ja työterveyshuoltosi järjestämisestä. Näiden lisäksi sinulla on alusta saakka Academic Workilla oma nimetty konsulttipäällikkö, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Hänen puoleen voi kääntyä milloin tahansa - hän sparraa, neuvoo ja tukee sinua!

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja eli sitoudumme edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

Tutkimme vuosittain nuorten ammattilaisten näkemyksiä työelämästä ja työnantajista toteuttamalla YPAI-tutkimuksen. Sen perusteella tiedämme mitä uran alkuvaiheen osaajat kaipaavat työelämältä ja edistämme tätä asiaa asiakkaidemme suuntaan. Pystymmekin tarjoamaan aidosti kiinnostavia uramahdollisuuksia, jotka on nimenomaan kohdennettu opiskelijoille, vastavalmistuneille ja jo hetken aikaa työelämässä olleille osaajille.

Vaikka kyse olisi määräaikaisesta tehtävästä (esim. 12 kuukauden kestoinen täysiaikainen tehtävä) on usein meidän ja asiakkaidemme yhteinen tavoite vakinaistaa tehtävä niin, että vuokratoimeksiannon aikana tai sen päätteeksi sinä konsulttina rekrytoidut halutessasi asiakkaalle. Iloksemme voimmekin todeta, että noin 70 % vuokratoimeksiannoista päättyy rekrytoitumiseen. Vuokratyö onkin erinomainen tapa saada jalka oven väliin unelmien työnantajalle!

Näin me rekrytoimme IT-osaajia

Meille työnhakijoiden yhdenvertainen ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää, minkä takia hyödynnämme kompetenssipohjaista haastattelumallia, joka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu yhdeksi luotettavimmista työhaastattelumetodeista. Mallissa arvioidaan hakijoita ennakkoon määriteltyjen kompetenssien perusteella. Niiden lisäksi myös muilla asioilla, kuten teknisillä taidoilla, motivaatiolla ja kulttuuriin sopivuudella on keskeinen vaikutus.

Lue haastattelumallista ja nappaa vinkit valmistautumiseen

Uranvaihtajana IT-osaajaksi?

Kiinnostaisiko sinua aloittaa ura IT-maailmassa, mutta sinulla ei ole vaadittavaa koulutusta? Ei hätää! Sisaryrityksemme AW Academy kouluttaa uranvaihtajia IT- ja tekniikan alalle monipuolisesti erilaisiin tehtäviin 12 viikon intensiivikoulutuksessa.

Tutustu haussa oleviin koulutusohjelmiin
2100
allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2020
140k
työllistettyä osaajaa kansainvälisesti vuodesta 1998 lähtien
700
konsulttiamme tekee kuukausittain töitä asiakkailla
Jaa artikkeli