My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
IT-työpaikat

IT-alan työpaikat Academic Workilla

Meille Academic Workilla on tärkeää toimia urapartnerinasi aina opintojesi alkumetreistä valmistumisen jälkeiseen elämään. Haluamme mahdollistaa sinulle toinen toistaan kiinnostavampia työpaikkoja, joiden avulla pääset kehittymään ja kerryttämään osaamistasi.

Löytyisikö meiltä sinulle seuraava IT-työpaikka

Kasvupaikkoja kaikenlaisille IT-alan osaajille

Mikä motivoi sinua työssä? Mielenkiintoiset työtehtävät tai huippuhauska työporukka? Hyvä palkka tai kehittymismahdollisuudet? Yrityksen toimiala ja työn merkityksellisyys? Meillä Academic Workilla on tarjolla toinen toistaan kiinnostavampia työpaikkoja yhteistyössä monenlaisten asiakasyritystemme kanssa. Oli unelmasi sitten työskennellä IT-alan kasvuyrityksessä, globaalissa konsernissa, julkisen hallinnon tai kolmannen sektorin toimijalla tai jossakin Suomen suurimmista pörssiyrityksistä, on Academic Work oikea paikka etsiä ja löytää unelmien työpaikka!

Osa-aikatöistä kansainväliselle uralle - ja kaikkea siltä väliltä

Tarjoamme IT-työpaikkoja suorarekrytoinneista konsulttityöhön. Monet työpaikoistamme on vuokratyöpaikkoja, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että Academic Work toimii hallinnollisena työnantajanasi ja vastaa siten mm. palkanmaksustasi ja työterveyshuoltosi järjestämisestä. Lisäksi sinulla on alusta saakka Academic Workilla oma nimetty konsulttipäällikkö, joka on tukenasi koko työsuhteesi ajan. Hänen puoleen voi kääntyä milloin tahansa - hän sparraa, neuvoo ja tukee sinua!

Hyvä työympäristö ja parhaat työkaverit

Jopa maailman parhaasta työtehtävästä tulee hieman parempi taitavien ja mukavien työkavereiden ympäröimänä. Kun saamme yritykseltä rekrytointitoimeksiannon, tutustumme aina huolella tiimiin ja yrityksen kulttuuriin varmistaaksemme, että juuri oikea tyyppi päätyy oikeaan osoitteeseen. Academic Workin konsulttina olet lisäksi osa suurta nuorten ammattilaisten verkostoa, joiden kanssa jakaa kokemuksia ja tietoa, sekä luoda suhteita tulevaisuutta ajatellen.

Yhdenvertaisuus ja vastuullisuus

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja eli sitoudumme edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

Meille työnhakijoiden yhdenvertainen ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää, minkä takia hyödynnämme kompetenssipohjaista haastattelumallia , joka on lukuisissa tutkimuksissa osoitettu yhdeksi luotettavimmista työhaastattelumetodeista. Mallissa arvioidaan hakijoita ennakkoon määriteltyjen kompetenssien perusteella. Niiden lisäksi myös muilla asioilla, kuten teknisillä taidoilla, motivaatiolla ja kulttuuriin sopivuudella on keskeinen vaikutus.

Miksi hakea IT-työpaikkaa Academic Workilta?

IT-alalla vallitsee valtava osaajapula. Yritykset etsivät jatkuvasti uusia tekijöitä, joten töitä riittää alalla varmasti pitkäksikin aikaa.

Vaikka tehtäväsi olisi määräaikainen (esim. 12 kuukauden kestoinen täysiaikainen tehtävä) on usein meidän ja asiakkaidemme yhteinen tavoite vakinaistaa tehtävä niin, että vuokratoimeksiannon aikana tai sen päätteeksi sinä konsulttina rekrytoidut halutessasi asiakkaalle. Iloksemme voimmekin todeta, että suurin osa vuokratoimeksiannoista päättyy rekrytoitumiseen. Vuokratyö onkin erinomainen tapa saada jalka oven väliin unelmien työnantajalle!

Haluatko tiedon heti, kun haku unelmaduuniisi on auki?

Aktivoimalla Duunivahdin varmistat, että pääset ensimmäisten joukossa hakemaan unelmiesi työpaikkaa. Samalla säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse käyttää tunteja työpaikkasivujen selaamiseen.


Tilaa duunivahti

Olemme urapartnerisi

Olemme yli 20 vuoden ajan työskennelleet uran alkuvaiheen osaajien kanssa työllistäen heitä oman alan asiantuntijatehtäviin. Meille on sydämenasia toimia urapartnerina sinulle hait sitten osa-aikatyötä tai asiantuntijatyötä kokemusta jo kartuttaneena.