My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_tule_loydetyksi_cv

Tule löydetyksi

Jos olet aktiivisesti työnhaussa, on sinun etusi, että tulet löydetyksi, kun työkokemustasi vastaava työpaikka aukeaa. Näin varmistat, että löydämme sinut ja CV:si, kun etsimme sopivia kandidaatteja tietokannastamme.

Rekisteröi CV:si

Miten varmistan, että CV:ni löydetään?

Kirjaudu Omille Sivuillesi ja valitse kohta CV pankki. Voit liittää useamman CV:n tilillesi ja valita työpaikkaa hakiessasi niistä sopivimman. Näin säästät aikaasi jatkossa ja voit hakea työpaikkoja helposti myös mobiililaitteella, kun liitteesi ovat jo valmiina tililläsi. Muistathan nimetä dokumentit selkeästi.

Esimerkki: Maija Meikalainen_CV_ENG. Suosittelemme tallentamaan dokumentit aina PDF muotoon.

Tiivistä kohtaan "Kerro itsestäsi lyhyesti", mitkä ovat vahvimpia osaamisalueitasi ja millaista työtä etsit. Käytössäsi on vain 500 merkkiä, joten lyhyt "hissipuhe" riittää mainiosti. Erityisen tärkeää on täyttää kohta ”Osaamisalueet” mikäli omaat alaasi liittyvät oleellisesti liittyvää ohjelmisto-osaamista tai hallitset ohjelmointikieliä.

”Koulutus” -kohtaan kannattaa lisätä ainakin korkein- tai viimeisin koulutus. Samoin kohtaan "Työkokemus" kannattaa lisätä ainakin viimeisin työkokemus, erityisesti jos haet saman alan työtehtäviä. Kielitaito ja ajokortti on hyvä lisä, jos haet töitä joihin niitä vaaditaan.

Onko tietojen täyttäminen pakollista?

Ei ole. Pitkien lomakkeiden täyttäminen on tylsää, ymmärrämme sen. Siksi emme vaadi sitä hakeaksesi töitä. Edellytyksenä hakemiselle on rekisteröityminen järjestelmään ja CV:n liittäminen profiiliisi. Tämä riittää meille, sillä haluamme tehdä hakemisen kauttamme mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi kokemukseksi.

Miksi täyttäisin CV-tietoni järjestelmään?

Rekrytoijamme head hunttaavaat potentiaalisia hakijoita tietokannastamme jatkuvasti. Kun kerran rekisteröidyt ja luot profiilin, voit siis tulla löydetyksi, vaikka et edes hakisi työpaikkaa - vaivatonta, vai mitä?

Haluamme tarjota korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille sekä heidän koulutustaan että toiveitaan vastaavia oman alan töitä, minkä takia rekrytoijamme tekevät kovaa duunia löytääkseen juuri sen oikean työn.

Kerran luodulla profiililla voit hakea kuinka moneen työpaikkaan tahansa - järjestelmämme on rakennettu nimittäin rakennettu helppous edellä!