Miksi Academic Work?

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Yrityksesi voi keskittyä ydintoimintaansa, kun etsimme tarpeisiinne sopivat henkilöt puolestanne - laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä!

Lue seitsemän syytä valita Academic Work kumppaniksenne.

Tehostetaanko yhdessä yrityksesi rekrytointeja?

Ripeä, joustava ja osaava strateginen kumppani

Henkilöstötarpeen tarkka määrittely ei aina ole helppoa. Yli 20 vuoden kokemuksemme myötä osamme löytää asiakkaan piilevät tarpeet ja toimia strategisena kumppanina henkilöstöresurssoinnissa.

Kohderyhmätuntemuksemme, henkilöstöpalveluiden asiantuntijuutemme sekä tyytyväisten asiakkaidemme ansiosta olemme yksi alamme nopeimmin kasvavista yrityksistä Suomessa. Asiakkaanamme saat laadukkaan, joustavan ja ripeän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä palvelukokemuksen.

Ainutlaatuinen kohderyhmätuntemus - me tunnemme nuoret ammattilaiset

Kokemuksemme tuoma perusteellisen kohderyhmän tuntemuksen ansiosta tiedämme, kuinka houkutella, rekrytoida ja sitouttaa uran alkuvaiheen ammattilaisia.

Yhteistyömme ei kuitenkaan rajoitu vain työn välitykseen, vaan olemme tukena myös työsuhteen aikana: neuvomme työsuhteeseen liittyvissä käytännön asioissa ja varmistamme jatkuvalla yhteydenpidolla, että työntekijä saa kaiken mahdollisen tuen menestyäkseen asiakasyrityksessä.

Korkeakouluyhteistyö

Academic Workin löytää sieltä mistä opiskelijatkin. Meille on tärkeää, että nuoret ammattilaiset tutustuvat meihin jo ensimmäisenä opiskeluvuotenaan. Haluamme toimia heidän urapartnerinaan ensimmäisestä oman alan työpaikasta lähtien. Siksi olemmekin mukana opiskelijoiden arjessa läpi opintojen erilaisten tapahtumien, työpajojen ja luentojen kautta.

Kompetenssipohjainen työnhakuprosessi

Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Kompetenssiperusteisessa rekrytointiprosessissa asiakas määrittelee yrityksen ja tehtävän kannalta tärkeimmät henkilökohtaiset ominaisuudet ja osaamista koskevat vaatimukset - eli kompetenssit. Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla.

Asiantuntijamme ovat tukenasi koko prosessin ajan

Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Asiakkaanamme saattekin käyttöönne salaisen aseemme: ainutlaatuisen kohderyhmätuntemuksen. Osa asiantuntijoistamme ovat sen lisäksi erikoistuneet myös aloille, jotka vaativat erityisosaamista, kuten esimerkiksi IT-alan rekrytointiin.

Olemme tukenasi koko vuokratyösuhteen ajan. Hoidamme kaikki työsuhteen hallinnolliset asiat, varmistaen, että sekä sinä, että konsulttinne olette tyytyväisiä tilanteeseen. Näin säästämme aikaanne sekä rekrytointiprosessin aikana että työsuhteen aikana.

Toimialat, joilla voimme auttaa

Henkilöstöpalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla IT, tekniikka, taloushallinto, markkinointi, asiakaspalvelu sekä rakennusala. Välittämämme tehtävät ovat asiantuntijatehtäviä, jotka vaativat tyypillisesti korkeakouluopintoja, sekä 0-5 vuotta alan tai vastaavan työtehtävän työkokemusta.

Asiakkainamme on tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä mutta myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

Laaja näkyvyys työpaikkailmoituksille

Kaikki välittämämme työpaikat julkaistaan sivustollamme, jonka kävijämäärä kuukaudessa on keskimäärin 40 000 kpl. Lisäksi oma tietokantamme koostuu kymmenistä tuhansista aktiivisista työnhakijoista. Omien kanaviemme lisäksi palveluumme kuuluu työpaikkailmoituksen julkaisu asiakkaan logolla myös valtakunnallisissa palveluissa, sekä laaja määrä profiilin mukaan kohdennettavia julkaisukanavia.

Tutustu henkilöstöpalveluihimme

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat henkilöstöpalvelut niin henkilöstövuokrauksen, rerytointipalveluiden kuin työnanatjamarkkinoinninkin muodossa. Löydämme puolestasi osaavia nuoria ammattilaisia tukemaan yrityksesi kasvua.

Tutustu palveluihimme
Jaa artikkeli