My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic Work Academy

Yrityksellenne räätälöidyt ratkaisut osaamisvajeeseen

Yritykset ympäri maailmaa kamppailevat löytääkseen tarpeitaan vastaavaa osaamista ennätysvauhtia muuttuvassa maailmassa. Meillä on uniikki ratkaisu ongelmaan.

Osaamisvaje on maailmanlaajuinen ja tekoäly vauhdittaa sitä entisestään

Tekoälyteknologia kehittyy huimaa vauhtia mullistaen kokonaisia toimialoja ja muuttaen yritysten toimintatapoja ympäri maailmaa. Siitä voi olla valtavasti hyötyä, mutta se ei ole ratkaisu jokaiseen ongelmaan. Yksi niistä on osaamisvaje.

Maailmassa, jossa tekoälyllä onnistutaan ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia, ollaan aina vain riippuvaisempia niistä ihmisistä, jotka ymmärtävät, miten näitä teknologioita hyödynnetään parhaiten. Monesti itse teknologiat ovat huomattavasti helpompi löytää kuin ne henkilöt, jotka saavat niistä eniten irti. Taitavat ja korkeatasoisesti koulutetut ihmiset ovat ainoa ratkaisu.

Academic Work Academy – uniikki ratkaisu osaajapulaan

Deloitten State of AI Enterprise 5th Edition -raportin mukaan 94 % kyselyyn vastanneista yritysjohtajista pitää tekoälyä yrityksen menestyksen ratkaisevana tekijänä seuraavan viiden vuoden aikana. 44 % vastaajista kuitenkin näkee tekoälyn käyttöönottoa tukevan koulutuksen haasteena sen hyödyntämiselle ja 41 % sanoo heiltä puuttuvan tärkeää osaamista. Yrityksen kykyä vastata osaamisvajeeseen rajoittaa epäselvyydet siitä, mitä taitoja oikeastaan tarvitaan, minkälaisilla henkilöillä niitä on ja miten heidät houkutellaan yritykseen. Academic Workin Academy-koulutukset ovat auttaneet jo yli tuhatta yritystä löytämään juuri sitä tuoretta osaamista, jota he tarvitsevat menestyäkseen maailmassa, joka muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen.

Me löydämme ja rekrytoimme kunnianhimoiset ja motivoituneet tekijät, joista yhteistyössä koulutuskumppanimme Brightsin kanssa koulutamme juuri niitä osaajia, joita yrityksessänne tarvitaan. Osaaminen on ihmisissä ja ihmisten avulla osaamisvaje myös ratkaistaan.

1 000+

asiakasyritystä on saanut riveihinsä Academyn läpikäyneitä osaajia

3 000+

Academysta valmistunutta alanvaihtajaa kuudessa eri maassa

200+

järjestettyä Academy-koulutusta IT:n ja tekniikan aloilla

Academic Work Academy

Academy-koulutuksissamme vastataan osaajapulaan hyödyntäen yritysten tärkeintä voimavaraa: ihmisiä. Autamme tunnistamaan, mistä yrityksenne haasteet kumpuavat sekä löytämään ja kouluttamaan oikeat ihmiset ratkaisemaan ne. 12 viikon koulutusten toteutuksesta vastaa sisaryrityksemme Brights.

Valmistuttuaan, opiskelijoista tulee Academic Workin konsultteja aloittaen heti työt asiakkaillamme. Koulutuksistamme on valmistunut jo yli 3 000 konsulttia Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Sveitsissä ja Saksassa.