Rekrytointiprosessi

Miten myös etäyhteydellä toteutettavissa oleva rekrytointiprosessimme käytännössä etenee? Mitkä ovat keinomme taata rekrytointiprosessin laatu niin asiakasyritykselle kuin hakijoille? Miten varmistamme, että palvelu on riskitön ja tehokas?

Tutustu ja tiedä, mitä kaikkea laadukas rekrytointiprosessi sisältää!

Voimmeko olla avuksi?

Rekrytointiprofiilin määrittely:

Rekrytointiprosessi käynnistyy aina tarveanalyysilla ja tavoiteaikatauluun sitoutumisella. Samalla laadimme rekrytointiprofiilin ja räätälöimme asiakaskohtaisesti järkevän prosessin, jonka avulla varmistamme parhaiden osaajien palkkauksen.


Työpaikkailmoituksen julkaisu ja jakelu:

Kun ammattirekrytoijamme on laatinut houkuttelevan työpaikkailmoituksen, jaamme sen laajasti näkyvyyden maksimoimiseksi. Julkaisemme ilmoituksen omien kanaviemme lisäksi Suomen suurimmissa työpaikkaportaaleissa sekä kumppaniverkostossamme. Lisäksi käytössämme on uniikki yli 40 000 nuoren ammattilaisen tietokanta, josta pystymme tekoälyn avulla seulomaan relevanteimmat osaajat.


Hakemusten läpikäynti & puhelinhaastattelut:

Rekrytoijamme käyvät hakijoita saapumisjärjestyksessä läpi hakuprosessin aikataulu huomioiden. Etenemme sopivien kandidaattien löydyttyä kun rekrytoijamme ovat löytäneet parhaiten haettuun profiiliin soveltuvia kandidaatteja sopivan määrän. Potentiaalisimmille soitamme puhelinhaastattelun, jonka perusteella päätämme seuraavaan vaiheeseen siirtymisestä. Osa hauistamme kerää päivissä valtavan määrän hakijoita, minkä takia kannustamme aina hakemaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä etenemme hauissa hakijajärjestyksessä. Tilaamalla Duunivahdin hakija saa välittömästi tiedon itseä kiinnostavan paikan avautuessa hakuuun.

Kompetenssipohjaiset haastattelut:

Henkilökohtaiset haastattelut suoritetaan ammattirekrytoijiemme toimesta toimistollamme tai tarpeen vaatiessa etänä videoyhteydellä. Haastattelut ovat kompetenssipohjaisia ja niiden perusteella valitsemme parhaimmat hakijat, jotka esittelemme asiakasyritykselle.

Parhaiden kandidaattien esittely ja jatkohaastattelujen koordinointi:

Tarkan seulonnan jälkeen rekrytoijamme esittelevät potentiaalisimmat kandidaatit asiakkaalle. Rekrytoijamme pitää huolta haastattelujen aikatauluttamisesta asiakkaan toiveiden mukaan sekä tukee tarvittaessa käytännön järjestelyissä, kuten laatimalla valmiin Teams-videopalaverin.

Asiakashaastattelut:

Asiakas pääsee itse haastattelemaan parhaimmat kandit.

Tarvittaessa tarkistamme hakijoiden suosittelijat ja työnäytteet, sekä teetämme testit. Tuemme asiakasta lopullisessa päätöksenteossa ja työn aloituksen koordinoinnissa. Meille on ensisijaisen tärkeää pitää huolta asiakkaan ja konsultin tyytyväisyydestä, minkä takia tulemme pysymään yhteydessä myös työsuhteen alettua.

Etärekrytointi

Rekrytointiprosessimme on toteutettavissa täysin etänä, digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Academic Workin rekrytoijille se ei ole uutta tai ihmeellistä, vaan itseasiassa oikein toimivaksi todistettu tapa rekrytoida osaajia. Prosessi on tehokas ja vaivaton, laadusta tietenkään tinkimättä - katso alta.

Olemme keränneet sinua varten myös vinkkejä niin etähaastatteluun kuin -perehdytykseen ja pääset niihn käsiksi videon alta.

Epäilyttääkö etärekrytoinnit? Kompetenssipohjainen haastattelumallimme takaa laadun myös videon välityksellä

Käy lukemassa miten takaamme rekrytointien laadun kompetenssipohjaisella haastattelumallilla olosuhteista huolimatta.

Lue lisää

Perehdytä uusi osaaja etänä näiden 11 konkreettisen keinon voimalla

Kokemuksesta voimme todeta, että etäperehdyttäminen on mahdollista hoitaa erittäin mallikkaasti. Kokosimme yhteen parhaat konkreettiset vinkkimme onnistuneeseen etäperehdytykseen.

Lue lisää

Haluatko löytää seuraavan osaajan loppuun asti hiotun rekrytointiprosessimme voimalla? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan resursointitarpeesi yhdessä!

Jaa artikkeli