My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_tyonantajamarkkinointi

Työnantajamarkkinointi - paranna työnantajamielikuvaasi avullamme

Kun hakijoilla on mistä valita, nousee työnantajamielikuva ratkaisevaan rooliin. Yrityksiltä odotetaan yhä enemmän sosiaalista läpinäkyvyyttä, mikä tarkoittaa panostuksia työnantajamielikuvan systemaattiseen rakentamiseen työnantajamarkkinoinnin kautta. Anna meidän tehdä yrityksestäsi vetovoimaisempi valinta hakijoiden silmissä - tutustu työnantajamarkkinointipalveluihimme!

Me hallitsemme työnantajamarkkinoinnin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Academic_Work_tyonantajamarkkinointi

Millaisia työnantajamarkkinointipalveluita tarjoamme?

Osaajista käydään kovempaa kilpailua kuin koskaan, minkä takia systemaattinen työskentely työnantajakuvan eteen kannattaa. Myös rekrytoinnit ovat oiva tilaisuus vahvistaa yrityksen työnantajamielikuvaa, joka myös pitkällä tähtäimellä kantaa hedelmää. Oli kyseessä yksittäinen helpompi tai haastavampi haku, trainee-ohjelma tai kesätyökampanja, meiltä löytyy ratkaisu.

Academic_Work_tyonantajamielikuva

Työnantajamielikuvan suunnittelu ja konsultointi

Asenteet, mielikuvat ja ennakkoluulot muuttuvat hitaasti ja muutokseen vaaditaan pitkäjänteistä ja systemaattista työtä. Työnantajamielikuvatyössä on tärkeää tunnistaa, mitä kohderyhmä etsii tulevassa työnantajassaan? Tähän vastauksia saadaan vuosittain toteutettavan YPAI-tutkimuksemme kautta. Vaikka erinomainen työpaikkailmoitus on tärkeä, vaaditaan brändin rakentamiseen pitkäjänteisempää työtä. Me annamme luovien ideoiden tulvia ja autamme konkreettisen toimintasuunnitelman tekemisessä työnantajamarkkinointia varten.

Academic_Work_sosiaalinen_media_tyonantajamarkkinointi

Sosiaalinen media työnantajamarkkinoinnissa

Jopa 50 % nuorista ammattilaisista löytää työpaikkansa mieluiten sosiaalisesta mediasta (AW Brand survey 2019). Siksi tarjoamme sosiaalisen median markkinointipaketteja, joihin kuuluu brändinäkyvyys ja aktivoinnit soveltuvissa kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Tarkkojen kohdennusmahdollisuuksien ansiosta somen kautta tavoitetaan tehokkaasti myös passiiviset työnhakijat.

Academic_Work_tyonantajaexcursiot

Työnantajaexcursiot

Työnantajamielikuvan rakentaminen korkeakouluopiskelijoille on tärkeää jo ensimmäisestä opintovuodesta lähtien. Excursiot ovat oppilaille hyödyllinen ja toivottu tapa tutustua työnantajiin. Niillä voidaan esitellä yritystä, kulttuuria ja kertoa uramahdollisuuksista. Lisäksi excursioihin voidaan yhdistää elämyksellisiä ja viihteellisiä elementtejä, kuten ruokaa, musiikkia tai erilaisia aktiviteetteja.

Academic_Work_tyonantajamarkkinointi_uratarinat

Uratarinat

Nykyisten työntekijöiden inspiroivat uratarinat avaavat potentiaalisille työnhakijoille yrityksen tarjoamat urapolut konkreettisemmin. Uratarinoilla pyritään luomaan samaistumisen tunnetta, antamaan informaatiota sekä luomaan kilpailuetua rekrytoinneissa. Uratarinat on vaivaton esittää niin videomuodossa kuin blogikirjoituksinakin.

Academic_Work_tyonantajamarkkinointi_messut

Messut ja muut tapahtumat

Excursioiden lisäksi tarjoamme myös muita tapahtumakokonaisuuksia, jotka ovat asiakkaillemme mahdollisuus kohdata tulevat työntekijät face-to-face. Yhä useampi valitsee avaimet käteen -paketin, jossa räätälöimme tapahtumaosallistumisen ja sitä tukevan sosiaalisen median kampanjan yhteen.

Academic_Work_tyonantajamarkkinointi

Kohdistetut suorapostitukset kohderyhmälle

Opiskelijoiden tavoittaminen on tehokasta myös ainejärjestöjen ja oppilaitoskumppaneidemme suorapostitus- ja yhteyslistojen kautta. Olemme luoneet merkittävän ison partneriverkoston, joiden jäsenistölle meillä on suorakontaktointimahdollisuus. Rakennetaanko teille oma kokonaisuus?

Academic_Work_tyonanatajamarkkinointi

Case Kiinteistömaailma - 479 hakemusta työnantajamarkkinoinnin avulla

Mitä tapahtui, kun perinteinen mielikuva kiinteistövälittäjästä laitettiin remonttiin? "Hakijaryntäys" voisi olla osuva vastaus, sillä Uuden ajan välittäjä -rekrytointikampanja puri tehokkaasti kohderyhmäänsä.