Työnantajamarkkinointi - paranna työnantajamielikuvaasi avullamme

Kun hakijoilla on mistä valita, nousee työnantajamielikuva ratkaisevaan rooliin. Yrityksiltä odotetaan yhä enemmän sosiaalista läpinäkyvyyttä, mikä tarkoittaa panostuksia työnantajamielikuvan systemaattiseen rakentamiseen työnantajamarkkinoinnin kautta. Anna meidän tehdä yrityksestäsi vetovoimaisempi valinta hakijoiden silmissä - tutustu työnantajamarkkinointipalveluihimme!

Me hallitsemme työnantajamarkkinoinnin. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Millaisia työnantajamarkkinointipalveluita tarjoamme?

Tarjoamme työnantajamarkkinointipalveluita, jotka tukevat yksittäisiä hakuja ja auttavat myös pitkällä tähtäimellä parantamaan yrityksen työnantajamielikuvaa. Me tunnemme nuoret ammattilaiset ja tiedämme, mitä he työnantajaltaan odottavat.

Työnantajamielikuvan suunnittelu ja konsultointi

Asenteet, mielikuvat ja ennakkoluulot muuttuvat hitaasti ja muutokseen vaaditaan pitkäjänteistä ja systemaattista työtä. Vaikka erinomainen työpaikkailmoitus on tärkeä, vaaditaan brändin rakentamiseen pitkäjänteisempää työtä. Me annamme luovien ideoiden tulvia ja autamme konkreettisen toimintasuunnitelman tekemisessä työnantajamarkkinointia varten.

Sosiaalinen media työnantajamarkkinoinnissa

Tarjoamme sosiaalisen median markkinointipaketteja, joihin kuuluu brändinäkyvyys ja aktivoinnit soveltuvissa kanavissa - kuten Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa ja YouTubessa. Me tiedämme miten kohderyhmämme käyttävät sosiaalista mediaa työnhakuun ja kuinka tavoittaa sekä passiiviset että aktiiviset työnhakijat.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Työnantajaexcursiot

Työnantajamielikuvan rakentaminen korkeakouluopiskelijoille on tärkeää jo ensimmäisestä opintovuodesta lähtien. Excursiot ovat oppilaille hyödyllinen ja toivottu tapa tutustua työnantajiin. Niillä voidaan esitellä yritystä, kulttuuria ja kertoa uramahdollisuuksista. Lisäksi excursioihin voidaan yhdistää elämyksellisiä ja viihteellisiä elementtejä, kuten ruokaa, musiikkia tai erilaisia aktiviteetteja.

Uratarinat

Nykyisten työntekijöiden inspiroivat uratarinat avaavat potentiaalisille työnhakijoille yrityksen tarjoamat urapolut konkreettisemmin. Uratarinoilla pyritään luomaan samaistumisen tunnetta, antamaan informaatiota sekä luomaan kilpailuetua rekrytoinneissa. Uratarinat on vaivaton esittää niin videomuodossa kuin blogikirjoituksinakin.

Kaipaako työnantajamielikuvanne lisäbuustia?

Messut ja muut tapahtumat

Excursioiden lisäksi tarjoamme myös muita tapahtumakokonaisuuksia, jotka ovat asiakkaillemme mahdollisuus kohdata tulevat työntekijät face-to-face. Yhä useampi valitsee avaimet käteen -paketin, jossa räätälöimme tapahtumaosallistumisen ja sitä tukevan sosiaalisen median kampanjan yhteen.

Kohdistetut suorapostitukset kohderyhmälle

Opiskelijoiden tavoittaminen on tehokasta myös ainejärjestöjen ja oppilaitoskumppaneidemme suorapostitus- ja yhteyslistojen kautta. Olemme luoneet merkittävän ison partneriverkoston, joiden jäsenistölle meillä on suorakontaktointimahdollisuus. Rakennetaanko teille oma kokonaisuus?

Ota yhteyttä!

Case Kiinteistömaailma - 479 hakemusta työnantajamarkkinoinnin avulla

Mitä tapahtui, kun perinteinen mielikuva kiinteistövälittäjästä laitettiin remonttiin? "Hakijaryntäys" voisi olla osuva vastaus, sillä Uuden ajan välittäjä -rekrytointikampanja puri tehokkaasti kohderyhmäänsä.

Tutustu Case Kiinteistömaailmaan
Jaa artikkeli