My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Acaemic_Work_liikevaihto_2019
Työ & ura

Nämä tulokset lyömme jälleen ylpeinä pöytään! Academic Workin liikevaihto ja kasvuluvut vuodelta 2019

Kunnianhimo kihisi 22 vuotta sitten, kun Academic Work sai alkunsa Tukholman korkeakoulun pannuhuoneessa kolmen opiskelijan villinä unelmana. Trion tahtotilana oli luoda tulevaisuuden rekrytointikanava, joka yhdistää uran alkuvaiheen korkeakoulutetut ammattilaiset heidän potentiaaliinsa uskoviin asiakasyrityksiin.

Kunnianhimo oli silloin ja on edelleen olennainen osa AW:n kulttuuria. Selkeät tavoitteet, sydämellisyys ja toistensa tukeminen yhdistettynä kunnianhimoiseen porukkaamme on poikinut kovaa kasvua Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan – ja 2019 ei ollut poikkeus!

54,5M€

Academic Work liikevaihto Suomessa vuonna 2019.

26 %

Liikevaihdon kasvu edellisestä vuodesta.

6,8M€

Liiketoiminnan tulos vuonna 2019.

Academic_Work_liikevaihto_2019

Academic Workin 54,5 M€ liikevaihto ja 6,8 M€ tulos kumpuavat innovatiivisuudesta ja rohkeudesta

Vuoden 2019 liikevaihtomme oli 54,5 M€. Kasvoimme edellisestä vuodesta upeat 26 %, minkä ansiosta olemme entistä lähempänä 100 miljoonan euron liikevaihtotavoitettamme vuodelle 2022.

Se, että onnistuimme jälleen tekemään positiivista kasvua ja nostamaan itsemme seitsemän suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon ei suinkaan ole sattumaa.

Kasvumme keskiössä ei nimittäin ainoastaan ole työelämän muutosten kuunteleminen ja niihin mukautuminen, vaan myös niiden luotsaaminen. Konkreettinen esimerkki innovatiivisuudestamme ja rohkeudestamme on loppuvuodesta 2017 perustettu sisaryhtiömme AW Academy.

Kun signaalit IT:n ja tekniikan alojen osaajapulasta alkoivat voimistua, yleistyi alallamme kysymys: ”Miten nostamme houkuttelevuuttamme kilpailtujen osaajien silmissä?”. Me Academic Workilla päätimme muotoilla kysymyksen toisin.

Olemassa olevien osaajien houkuttelun sijaan mietimme, miten voisimme uudelleenkouluttaa lisää osaajia kohtaanto-ongelmasta kärsiville aloille, ja sitä kautta löytää pitkäjänteisempiä ratkaisuja.

Näin syntyi sisaryhtiömme AW Academy, joka on onnistuneesti taklannut osaajapulaa jo noin 300 uudelleenkoulutetulla osaajalla - ja luku vain kasvaa.

Academic_Work_liikevaihto_2019

3000 allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2019

Merkityksellisyys on motivaattorimme. Se, että saamme olla mahdollistamassa kunnianhimoisten, kehittymishaluisten ja tuoretta näkemystä tulvivien osaajien työllistymistä unelmarooleihinsa motivoi meitä päivittäin.

Jo yritystarinamme alussa uran alkuvaiheen korkeakoulutetut osaajat olivat koko Academic Workin olemassaolon ytimessä, ja vaikka moni asia on vuosikymmenten aikana myötä muuttunut ja kehittynyt, uskomme nuoriin ammattilaisiin vain kasvaa.

Solmimme noin 3000 työsopimusta vuonna 2019. Työllistimme osaajia asiakasyrityksiimme niin IT:n ja tekniikan aloille erilaisiin asiantuntijarooleihin kuin kaupallisen alan tehtäviin, esimerkiksi taloushallintoon ja myyntiin.

Työnhakijoiden tietokantamme kasvoi yli 20 000 osaajalla vuonna 2019. Se kertoo paitsi nuorten ammattilaisten halusta löytää oma unelmaduuninsa avullamme, myös luottamuksesta Academic Workia kohtaan työnantajana ja rekrytointikumppanina. Aiomme jatkossakin olla tuon luottamuksen arvoisia.

Academic_Work_liikevaihto_2019

Tavoitteena on jatkaa kasvuamme vastuullisuus edellä

Vastuullisuus on arvo, joka lävistää koko liiketoimintamme. Se on laadukkaiden ja hakijan oikeuksista huolehtivien rekrytointiprosessien toteuttamista sekä niistä kouluttamista. Se on alan uudistamista innovatiivisten ratkaisujen rohkealla kokeilemisella. Ennen kaikkea vastuullisuus on kuitenkin hyvinvoinnista huolehtimista, etenkin alallamme.

Academic Workin menestystarina olisi jäänyt mitättömäksi loruksi ilman upeaa porukkaamme. AW-laiset luovat kannustavan kulttuurin ja loistavan työympäristön, jossa saamme kasvaa ja kehittyä. He rohkaisevat toisiaan kokeilemaan ja auttavat, kun näkevät kaverin sitä tarvitsevan.

We make people grow -mantramme luo kasvun jatkumon: yksilöiden kehitys tukee myös yrityksen kehitystä. Myös siksi haluamme huolehtia tärkeimmistämme.

Laura_2.jpg
"2019 oli onnistumisten ja samalla oppien vuosi, sillä kasvu toi luonnollisesti mukanaan myös kipuja. Olen erittäin ylpeä siitä kypsyydestä ja yhteistyöstä, joilla haasteisiin reagoitiin ja joilla niitä ratkaistiin. Olemme kasvaneet numeroiden valossa upeasti, mutta niin myös porukkana! Lupaan, että jatkossa pystymme vielä vahvemmin palvelemaan asiakkaitamme, konsulttejamme sekä työnhakijoita. Myös heille haluan osoittaa kiitokseni luottamuksesta ja viime vuoden menestyksestämme.”

Laura Christie, toimitusjohtaja Academic Work Finland

Upeat tulokset ansaitsevat upeat juhlistukset. Hyppää mukaan vuoden 2020 Awards -gaalaan alla olevan videon voimalla!