Työ & ura

+48% kasvua vuonna 2018 - Se koostuu monista onnistumisista

Vuosi sitten tähän aikaan hymy oli herkässä, kun juhlimme +54 %:n kasvuamme. Tavoitteet olivat olleet korkealla – osan mielestä ehkä jopa liian korkealla, mutta kunnianhimolla kuorrutettu AW-perhe sai vain lisävirtaa näistä tavoitteista. Tänään, 12 kuukautta myöhemmin, olemme onnellisesti samassa tilanteessa. Tänään voin ylpeänä kertoa, että vuosi 2018 oli menestys!

Luvut puhuvat puolestaan

Luvut konkretisoivat koko edeltäneen vuoden ja vetävät kieltämättä hiljaiseksi ja toki antavat aihetta juhlaan. Tunnelma on mahtava, mutta ei suinkaan yllättynyt. Kyseisiin tuloksiin yltäminen on vaatinut kovaa työtä koko AW-perheeltä. Vaikka suunniteltu kasvu saavutettiin, se ei missään tapauksessa ollut itsestäänselvyys.

Luottamus ja rohkeus ovat kasvumme kivijalka

Kasvun kulisseista löytyy luonnollisesti lukuisia eri syitä. Näistä haluan nostaa kolme tärkeintä: Academyn, asiakassuhteiden kehittämisen ja kulttuurin.

Vuosi 2018 oli ensimmäinen kokonainen vuosi sisaryhtiöllemme, kiihdytetyn oppimisen malliin perustuvalle Academylle. Vuoden aikana rikoimme 100 uudelleen koulutetun konsultin rajan, kasvatimme Academyn tiimiä ja otimme harppauksia eteenpäin konseptin kehitystyössä. Olemme erityisen ylpeitä, että autamme yrityksiä saamaan työvoimaa, joka muuten on hyvin haasteellista löytää ja olemme konkreettisesti luomassa uusia uria ihmisille. Olemme siis kohtaanto-ongelman ytimessä antamassa ratkaisuja.

Asiakkaamme ja konsulttimme ovat kaiken tekemisemme keskiössä. Haluamme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemia palveluita ja samalla löytää konsulteillemme parhaan mahdollisen urapolun.

Viime vuonna keskityimme olemassa olevien palveluidemme syventämiseen sekä uusien luomiseen. Rivimme vahvistuivat eri alojen spesialisteilla, joiden näkemyksen ja ammattitaidon voimin pystymme vastaamaan kunkin alan ajankohtaisiin haasteisiin entistä proaktiivisemmin. Strategiset kumppanuussuhteemme kasvavat jatkuvasti ja haluamme panostaa palvelumme laatuun ylittämällä odotuksia.

Kolmas syy kasvumme takana on ainutlaatuinen kulttuurimme. Kannustava ilmapiiri yhdistettynä kunnianhimoiseen porukkaan saa tulokset lentämään. Kulttuuri on ehdoton voimavaramme myös sisäisissä rekrytoinneissamme. Arvotamme hakijoita paitsi heidän taitojensa myös niin sanotun ’kulttuurifitin’ pohjalta. Kokemuksemme osoittaa, että kun pystymme yhdistämään samanhenkisen tekijän ja työyhteisön, nousee tyytyväisyys molemmin puolin. Loppujen lopuksi kaikki lähtee ihmisistä.

Menestys jatkuu keskittymällä asiakkaisiin ja konsultteihimme – tavoitteemme vuodelle 2019

Korkea asiakastyytyväisyytemme kertoo, että olemme oikealle tiellä ja tänäkin vuonna haluamme keskittyä asiakkaisiimme entistä vahvemmin. Tulemme vahvasti panostamaan etenkin asiakasymmärrykseen. Halumme palvella asiakkaitamme oikealla palveluportfoliolla tarkoittaen oman tarjontamme validointia: mitä kehitämme, mitä muutamme, mitä lisäämme? Näin tuemme paremmin asiakkaidemme liiketoimintaa.

Konsultti- ja hakijatyytyväisyys ovat jo nyt korkealla, mutta haluamme kehittyä tässäkin. Hakijakokemuksen aiomme hioa huippuunsa parantamalla prosessia myös niiden suhteen, jotka eivät kyseisen prosessin kautta työllisty. Konsulteillemme aiomme tarjota entistä laajempia palveluita, jotka tukevat urakehityksessä ja antavat eväitä työelämään.

100 miljoonaa siintää horisontissa

Tavoitteemme ovat selkeät ja visiomme kirkas. Kuten jo aiemmin kerroin blogissani, aiomme yltää 100 miljoonan liikevaihtoon vuoteen 2022 mennessä. Me tiedämme, mihin olemme menossa ja valmiita tekemään pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti töitä sen eteen.

Innostava ja kannustava kulttuuri on menestyksemme eliksiiri. Sitä vaalimalla kykenemme saavuttamaan ja ylittämään tavoitteemme ennätysajassa. Valtaamme jatkuvasti lisää jalansijaa henkilöstöpalvelualalla, eikä meillä ole aikomustakaan hidastaa vauhtia. Haluamme aidosti löytää asiakkaillemme juuri ne oikeat tekijät ja varmistaa, että mahdollisimman moni nuori ammattilainen pääsee loistamaan ja viemään asiakasyrityksiämme eteenpäin nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Kiitos teille asiakkaamme, konsulttimme ja työntekijämme. Menestyksen täyteisen vuoden jälkeen ei voi muuta todeta kuin että tästä on hyvä jatkaa. Lupaamme tänä vuonna palvella teitä entistä paremmin!

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Jätä yhteystietosi, niin jutellaan!
Jaa artikkeli