My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_menestyvä_myyjä_raha
Työ & ura

Onko menestyvän myyjän motivaattori poikkeuksetta raha? B2B-myynnin myyttejä murrettuna.

”Unelmatyöni on olla myyjä” – sanoi ei kukaan koskaan. Mutta miksi ei? Mikä siinä on, että myyjäksi päädytään lähes poikkeuksetta sattuman, tai jonkin toisen roolin kautta?

Päätimme murtaa muutaman ihmisten mieleen pinttyneen myytin myyntityöstä. Toivottavasti kirjoitus inspiroi juuri sinua löytämään piileskelevän intohimosi myyntiä kohtaan!

1. Myyjän on motivoiduttava rahasta, mikäli haluaa menestyä


Sanottakoon heti alkuun, että voit olla huippumyyjä, vaikka et motivoituisi rahasta. On totta, että myyntityössä on mahdollisuus todella koviin ansioihin. Yli 10 000 euron kuukausitulojen ei kuitenkaan tarvitse toimia motivaattorinasi ollaksesi hyvä myyjä. Merkityksellistäkin myyntityötä on nimittäin olemassa.

Meillä Academic Workilla myyjät, eli Account Managerit, luovat nuorille ammattilaisille uramahdollisuuksia samalla ratkoen asiakasyritysten resursointihaasteita. Lopputuloksena on niin sanotusti win-win-win-tilanne, jossa kaikki osapuolet voittavat.

Työn merkityksellisyys on monille myyjillemme tilipussin kokoa arvokkaampi motivaattori. Jos siis tiedät, että pelkkä raha ei saa sinua innostumaan työstäsi, suuntaudu merkitykselliseen myyntityöhön – raha ja menestys seuraavat kyllä perässä!

Tutustu todelliseen esimerkkicaseen Account Managerin arjesta.

2. Myyjän tehtävä on tyrkyttää kunnes asiakas ostaa


Hyvän myyjän tunnistaa siitä, että hän kuuntelee asiakasta, pyrkii löytämään ratkaisuja asiakkaan ongelmakohtiin ja tuomaan sitä kautta lisäarvoa heidän liiketoimintaansa. Näin luodaan pitkäaikaisia kumppanuuksia, jotka hyödyttävät molempia osapuolia.

Me panostamme myyntityöhön, joka nojaa asiantuntijuuteen, olemassa olevien haasteiden ratkaisemiseen sekä pitkäaikaisten kumppanuuksien luomiseen.

Account Manager on asiakkaan strateginen yhteistyökumppani. Tämä tarkoittaa, että myyjä toimii rekrytoinnin asiantuntijana ja asiakkaan tukipilarina kaikessa resursointiin liittyvässä. Siksi Account Managerin tärkeitä ominaisuuksia ovat aito kiinnostus asiakkaan liiketoimintaa kohtaan sekä halu ratkoa asiakkaan pulmia.

Lue lisää Account Managerin työnkuvasta.

3. Myyjä on töissä 24/7


Kyllä ja ei. Vapaus on tärkeää myyjillemme. Siksi heillä ei ole työaikoja, vaan he saavat itse päättää milloin tekevät töitä.

Työajan olemattomuus mahdollistaa työnteon silloin, kun on tehokkaimmillaan. Asiakkaat tuskin haluavat keskustella resursoinnista iltaisin, mutta käytännössä myyjät voivat rakentaa kalenterinsa joka viikko juuri niin kuin heille itselleen on paras.

Myyjän työssä vastuu ja vapaus kulkevat käsi kädessä – kun luvut ovat kunnossa, saat jatkaa töittesi tekemistä juuri sillä tavalla kuin itsellesi sopii.

4. Myyjä on yksinäinen susi


Meillä myyntiä tehdään kannustavan, kunnianhimoisen ja välittävän porukan keskellä. Vaikka Account Managereidemme väliltä löytyy ilman muuta tervettä kilpailua, on kulttuurimme jotain aivan mieletöntä!

"Mahdollisuus tienata oli tärkeä syy aloittaessani, mutta jäämään minut saivat Academic Workin työyhteisö ja työkulttuuri."

Joonatan Woodward, Senior Account Manager

Toisia tuetaan ja sparrataan aina, sillä haluamme jokaisen yltävän parhaisiin tuloksiin. Jos työkaverilla on ollut huonompi kausi, tai fiilis on kateissa, etsimme yhdessä syitä sille, miksi myynti ei kulje ja teemme kaikkemme hyvän meiningin palauttamiseksi.

Lisäksi myyjät, niin uudet kuin vanhatkin, saavat kaiken tuen mitä he tarvitsevat, mikä näkyy lyhyellä aikavälillä onnistumisina ja pitkällä aikavälillä kestävänä kasvuna.

Olisiko sinustakin myyjäksi?

Saavuttaaksemme kunnianhimoiset tavoitteemme olemme aina kiinnostuneita kuulemaan potentiaalisista uusista kollegoista.

Kysy itseltäsi: haluanko vastuullisen ja merkityksellisen työn, jossa pääsen kasvamaan, kehittymään ja luomaan uramahdollisuuksia tienaten samalla ilman palkkakattoja?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa sinun käydä tutustumassa meihin työnantajana ja verkostoitua kanssamme!

AM_meeting.png

Tule menestymään kannustavaan porukkaamme!

Tutustu myyntityöhön AW:lla ja avoinna oleviin työpaikkoihimme