My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_IT_osaaja_hyoty_tyonhaku
Työnhaku

IT-osaaja - näin hyödyt Academic Workista työnhaussa

Kun kaltaisistasi osaajista on kova pula ja työmahdollisuuksia riittää, miten valitset oikean työnantajan? IT-alalla vallitseva kilpailu työntekijöistä sen kuin yltyy ja alan osaajia houkutellaan töihin kaikin keinoin. IT-alaan erikoistuneet rekrytoijamme jakavat kuusi syytä, miksi jokaisen IT-alan nuoren ammattilaisen kannattaa valita Academic Work urapartnerikseen.

Monipuolinen valikoima eri IT-alan yrityksia ja työnkuvia, mistä valita

Niin pienet kuin suuret yritykset hakevat osaajia nuorten ammattilaisten verkostostamme jatkuvasti aktiivisemmin. Siksi meillä on tarjota laaja skaala erilaisia yrityksiä ja työnkuvia, joista sinäkin löydät takuulla mieleisesi.

Mahdollisuus uuteen työhön IT-alalla nopealla aikataululla

Academic Workilla etenemme usein heti potentiaalisten hakijoiden haettua paikkaa, joten nopeus on valttia työnhaussa. Tämä tarkoittaa hakijan kannalta myös sitä, että prosessi sujuu nopeasti.

Saat kattavan perehdytyksen uuteen työhösi

Kun kyseessä on junior-positio, Academic Workin asiakasyritykset ovat sitoutuneita perehdyttämään ja kouluttamaan uudet työntekijät asianmukaisesti.

Kehityt palautteemme avulla

Panostamme rekrytointiprosessiin ja annamme aktiivisesti palautetta työnhakijalle. Vaikka yksi hakemistasi paikoista menisi siis sivusuun, saat ammattirekrytoijiltamme palautetta seuraavaa hakua varten, jotta pääset tulevaisuudessa loistamaan entistä kirkkaammin.

IT-tiimimme tuntee alan ja tietää, mikä sinulle on tärkeää

Erillinen IT-tiimimme koostuu hemkilöistä, jotka toimivat asiantuntijoina IT-alalla sekä sisäisesti että asiakkaiden ja kandidaattienkin suuntaan. Meillä on syvää ymmärrystä IT-markkinasta ja siitä, mikä IT-alan työntekijöille on tärkeää.

Duunivahti pitää sinut kartalla kaikista avoimista IT-alan työpaikoistamme

Rekisteröitymällä Duunivahtiin saat ensikäden tietoa suoraan sähköpostiisi kaikista sinua kiinnostavista avoimista työpaikoista. Duunivahdin avulla varmistat, ettei yksikään unelmiesi duuni mene sivusuun