My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_nuoret_ammattilaiset

Nuoret ammattilaiset ovat menestyvän yrityksen kulmakiviä

Nuoret ammattilaiset = korkeakoulutettuja 0-5v. työkokemusta omaavia osaajia ikään katsomatta.

Yli 10 vuoden kokemuksemme nuorten ammattilaisten asiantuntijana on osoittanut, että he omaavat ainutlaatuisen osaamiskombon, jota jokaisen yrityksen tulisi tavoitella. Seuraavaksi kerromme sinulle miksi!

Harkitsetko kumppanin ottamista seuraavaan rekrytointiin? Jätä yhteystiedot niin jutellaan!
Academic_Work_nuoret_ammattilaiset

Miksi palkata nuoria ammattilaisia?

Nuoret ammattilaiset ovat tulevaisuuden tekijöitä! He tihkuvat energiaa ja ajantasaista tietoa alastaan. Lisäksi heillä on kova motivaatio näyttää osaamistaan ja kehittyä oman alansa tehtävissä.

Heidän päähän on heti opiskeluiden alussa iskostettu, että hurjaa vauhtia kehittyvässä maailmassa tieto vanhenee nopeasti. Siksi nuoret ammattilaiset ovat tiedonjanoisia ja halukkaita kehittämään osaamistaan jatkuvalla syötöllä. He pitävät huolen siitä, että yrityksesi ei pääse jumahtamaan.

Nykyaikaisten ohjelmistojen kanssa työskentely on heille peruskauraa. He suhtautuvat ennakkoluulottomasti uusiin järjestelmiin ja toimintatapoihin. Myös kielitaito ja kansainvälisyys on nuorten ammattilaisten keskuudessa korkealla.

70K

Academic Workilla on oma yli 70 000 nuoren ammattilaisen tietokanta Suomessa.

700

Kuukausittain n. 700 konsulttiamme työskentelee asiaksyrityksissä.

2100

Allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2020 pelkästään Suomessa. Me rakennamme uria yhdessä asiakasyritystemme kanssa!

Academic_Work_nuoret_ammattilaiset

Miten houkutella & rekrytoida nuoria ammattilaisia?

Kilpailu nuorista ammattilaisista on kovaa. Ette suinkaan ole ainoa yritys, joka on ymmärtänyt nuorten ammattilaisten arvon. Omien resurssien säästämiseksi kannattaa punnita, milloin on viisainta kääntyä asiantuntijayrityksen puoleen.

Me Academic Workilla etsimme, houkuttelemme ja rekrytoimme lupaavimmat osaajat yrityksesi puolesta. Saat rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me vahvistamme rivejäsi uusimmalla osaamisella - vaivatonta, vai mitä?

Yli 70 000 nuoren ammattilaisen tietokantamme on valtava voimavara yrityksellesi, kun etsitte juuri sitä yhtä tai useampaa timanttia tiimiinne. Tämä on vain yksi monesta syystä, miksi Academic Work on oikea kumppani henkilöstöpavelualalla.

Me palvelemme tarpeitanne räätälöitävillä henkilöstöpalveluratkaisuilla. Sinun ei tarvitse tietää, onko sopivin ratkaisu henkilöstövuokraus, rekrytointi vai jokin ihan muu - asiantuntijamme auttaa löytämään juuri teidän tarpeisiin sopivimman ratkaisun.

Ota ensimmäinen askel kohti menestystä: rekrytoi nuori ammattilainen joko suorarekryn tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!