Nuoret ammattilaiset ovat menestyvän yrityksen kulmakiviä

Nuoret ammattilaiset = korkeakoulutettuja 0-5v. työkokemusta omaavia osaajia ikään katsomatta.

Yli 10 vuoden kokemuksemme nuorten ammattilaisten asiantuntijana on osoittanut, että he omaavat ainutlaatuisen osaamiskombon, jota jokaisen yrityksen tulisi tavoitella. Seuraavaksi kerromme sinulle miksi!

Miksi palkata nuoria ammattilaisia?

Nuoret ammattilaiset ovat tulevaisuuden tekijöitä! He tihkuvat energiaa ja ajantasaista tietoa alastaan. Lisäksi heillä on kova motivaatio näyttää osaamistaan ja kehittyä oman alansa tehtävissä.

Heidän päähän on heti opiskeluiden alussa iskostettu, että hurjaa vauhtia kehittyvässä maailmassa tieto vanhenee nopeasti. Siksi nuoret ammattilaiset ovat tiedonjanoisia ja halukkaita kehittämään osaamistaan jatkuvalla syötöllä. He pitävät huolen siitä, että yrityksesi ei pääse jumahtamaan.

Nykyaikaisten ohjelmistojen kanssa työskentely on heille peruskauraa. He suhtautuvat ennakkoluulottomasti uusiin järjestelmiin ja toimintatapoihin. Myös kielitaito ja kansainvälisyys on nuorten ammattilaisten keskuudessa korkealla.

40K
Academic Workilla on oma yli 40 000 nuoren ammattilaisen tietokanta pelkästään Suomessa.
100%
Teemme yhteistyötä kaikkien Suomen korkeakoulujen kanssa. Avullamme tavoitat tehokkaasti myös opiskelijat.
3000
Allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018 pelkästään Suomessa. Me rakennamme uria yhdessä asiakasyritystemme kanssa!

Miten houkutella & rekrytoida nuoria ammattilaisia?

Kilpailu nuorista ammattilaisista on kovaa. Ette suinkaan ole ainoa yritys, joka on ymmärtänyt nuorten ammattilaisten arvon. Omien resurssien säästämiseksi kannattaa punnita, milloin on viisainta kääntyä asiantuntijayrityksen puoleen.

Me Academic Workilla etsimme, houkuttelemme ja rekrytoimme lupaavimmat osaajat yrityksesi puolesta. Saat rauhassa keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun me vahvistamme rivejäsi uusimmalla osaamisella - vaivatonta, vai mitä?

Yli 40 000 nuoren ammattilaisen tietokantamme on valtava voimavara yrityksellesi, kun etsitte juuri sitä yhtä tai useampaa timanttia tiimiinne.

Teemme jatkuvaa yhteistyötä korkeakoulujen, yliopistojen ja liittojen kanssa eri puolilla maata. Siksi tavoitamme tehokkaasti osaajat aloilla, joilla kilpailu on kovaa ja parhaat tekijät kiven alla.

Ota ensimmäinen askel kohti menestystä: rekrytoi nuori ammattilainen joko suorarekryn tai henkilöstövuokrauksen kautta.

Jaa artikkeli