Nuoret ammattilaiset

Ketkä nuoret ammattilaiset ovat? Entä miksi olemme erikoistuneet välittämään töitä nimenomaan nuorille ammattilaisille? Yli 20 vuoden kokemuksemme kertoo, että nuorten ammattilaisten energia, into ja ajantasainen tietoa alastaan, motivaatioon ja kehittymishaluun yhdistettynä on kombo, jota jokaisen yrityksen tulisi haluta.

Ketä nuoret ammattilaiset ovat?

Nuori ammattilainen -termi ei suinkaan viittaa ikään, vaan ainoastaan kokemukseen. Nuoriksi ammattilaisiksi laskemme korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset, joilla on 0 - 5 vuotta työkokemusta alan tehtävistä.

Miksi palkata nuoria ammattilaisia?

Nuoret ammattilaiset ovat tulevaisuuden tähtiä! He ovat täynnä energiaa, intoa ja ajantasaista tietoa alastaan. Lisäksi heillä on kova motivaatio näyttää osaamistaan ja kehittyä oman alansa tehtävissä.

Nykyaikaisten ohjelmistojen kanssa työskentely on nuorille ammattilaisille tuttua. He suhtautuvat ennakkoluulottomasti uusiin järjestelmiin ja toimintatapoihin. Nuoret ammattilaiset ovat myös kielitaitoisia ja kansainvälisiä, joko opiskelijavaihdon tai ulkomaan työkokemuksen kautta.

Myös oppilaitokset käyttävät nykyisin runsaasti englanninkielistä kurssikirjallisuutta varmistaen, että opiskelijoilla on valmiudet työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Moni nuori ammattilainen pitääkin monikulttuurista työympäristöä erityisen palkitsevana ja mielenkiintoisena.

Nuoret IT-alan ammattilaiset

Nuoret IT-alan ammattilaiset ovat erikoisosaamistamme. Keskimäärin 40 % välittämistämme työpaikoista on IT/ICT alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT-alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin. Lue lisää IT-alan rekrytointipalveluistamme yrityksille.

Miksi rekrytoida tulevaisuuden tekijöitä kauttamme?

Haastattelemme päivittäin nuoria ammattilaisia ja osaamme siksi katsoa CV:tä syvemmälle. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan.

Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella erinomaisiksi. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme kohderyhmämme perusteellisesti. Olemme tehneet jo kauan yhteistyötä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa eri puolilla maata. Siksi tavoitamme tehokkaasti osaajat aloilla, joilla kysyntä on kovaa.

Yritys - tutustu henkilöstöpalveluihimme!
Nuori ammattilainen - katso avoimet uramahdollisuutemme!
Jaa artikkeli