My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_vinkit_tyonhaku

Työnhakuun vinkit - vinkkejä CV:n ja hakemuksen kirjoittamiseen, työhaastatteluun ja ensimmäiseen työpäivään

Kokosimme kaikki työnhakuun tarvittavat työkalut samaan paikkaan. Tutustu rekrytoijiemme vinkkeihin ja loista työnhaussa!

Lue myös blogimme siitä, miten toimia jos työnhaku ei tuotakaan toivomaasi tulosta.

Academic_Work_vinkit_tyonhaku

Millainen on hyvä CV?

Kielitaito, työkokemus, vapaaehtoistyö, harrastukset, työkalut, tutkinnot... mitä kaikkea CV:hen kuuluu listata? Löydät sivulta myös CV-mallin, vinkit eri vaiheessa olevien CV:iden rakentamiseen sekä konkreettiset vinkit suoraan rekrytoijalta.

Academic_Work_vinkit_tyonhaku

Rekrytoijan vinkit työnhakuun

Olipa kyseessä CV:n päivittäminen, LinkedIn-profiilin tekeminen tai työhaastatteluun valmistautuminen, ammattirekrytoijamme jakaa vastaukset työnhaun yleisimpiin kysymyksiin.

Academic_Work_vinkit_tyonhaku

Näin valmistaudut kompetenssipohjaiseen työhaastatteluun

Tiedätkö, mikä on kompetenssipohjainen työhaastattelu? Ei hätää, sillä kaiken tarvittavan tiedon löydät blogistamme. Nappaa konkreettiset vinkit työnhakuun rekryotijiltamme!

Academic_Work_vinkit_tyonhaku

10 vinkkiä hyvään työhakemukseen

Hakemuksen rustaaminen on usein se pakollinen paha, minkä takia työnhaku saattaa viivästyä ja pahimmassa tapauksessa jäädä kokonaan tekemättä. Nappaa 10 loistavaa vinkkiä, joiden avulla seuraava hakemuksesi kirjoittaa itse itsensä! Löydät sivulta myös työhakemusmallin.

Academic_Work_vinkit_työnhaku

Kuinka valmistautua työhaastatteluun?

Mitä kysymyksiä työhaastattelussa esitetään? Kuinka kannattaa pukeutua? Kannattaako vastauksia kaunistella? Katso vastaukset alta ja nappaa yhdeksän kohdan tarkastuslista seuraavaa haastatteluasi varten.

Academic_Work_vinkit_työnhakuun

Viimeinen opintovuosi - kuinka valmistautua tulevaan uraan jo nyt?

Viimeinen opintovuosi on kriittistä aikaa tulevan uran kannalta. Poimi sisäisessä rekrytoijamme seitsemän ohjetta viimeiseen opintovuoteen ja varmista, että olet valmistautunut tulevaan!

Academic_Work_vinkit_työnhaku

Työhaastattelun yleisimmät kysymykset

Työhaastattelu saattaa tuntua piinapenkiltä, jos valmistautuminen on jäänyt puolitiehen. Tutustu 12 yleisimpään työhaastattelukysymykseen ja poimi parhaat vastausvinkit.

Academic_Work_vinkit_työnhakuun

Mitä kysyä työnantajalta haastattelussa?

muista, että myös sinulla on oikeus esittää kysymyksiä haastattelun aikana ja kerätä tietoa oman päätöksesi tueksi. Lue vinkkimme kysymyksien esittämiseen työhaastattelussa ja voit olla varma, ettei paikan saanti jää ainakaan mielenkiinnon puutteesta kiinni!