AW Academy Data-analytiikka

Löydä yritykseesi uusi data-analytiikkaosaaja!

Academic Work ja AW Academy ovat jo yli viiden vuoden ajan kouluttaneet alanvaihtajista uusia osaajia osaamispulasta kärsiville aloille. Mallimme on auttanut jo yli 2400 ihmistä uudelle uralle. Olemme uusimassa huippusuositun data-analytiikkakoulutuksen, josta sinun on mahdollista saada motivoitunut ja poikkeuksellisen oppimiskykyinen osaaja tai osaajia riveihisi. Lue lisää ja toimi ripeästi – koulutettavien määrä on rajoitettu. Konsultit ovat valmiita työhön syyskuussa 2022.

Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää ennakkovaraamisesta

Tietoa data-analytiikkakoulutuksesta

Data-analytiikan osaajien tarve on noussut lyhyessä ajassa eksponentiaalisesti ja osaajille on nyt ja tulevaisuudessa tarvetta kaikenlaisissa organisaatioissa ja yrityksissä. Kesän 2022 koulutusohjelma sisältää mm. analytiikan perusteet, rajapintojen, integraatioiden ja tietokantojen hyödyntäminen liiketoiminnassa, sekä analytiikkatyökalujen käyttö- ja hallintakoulutusta. Lisäksi kurssilla perehdytään tiedon mallintamiseen ja visualisointiin sekä harjaannutetaan liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Koulutuksesta valmistuvat konsultit voivat työskennellä esimerkiksi data-analyytikon tai Data Engineer rooleissa.

Koulutuksen oppimistavoitteet

  • Ymmärtää datan roolin ja kulun nykyaikaisessa, dataohjatussa yrityksessä
  • Ymmärtää datan mallinnuksen ja integraatioiden merkityksen tietojen kuvaamisessa, siirtämisessä ja muokkaamisessa
  • Ymmärtää datan visualisoinnin ja ennustemallien merkityksen analytiikassa
  • Ymmärtää ketterät ohjelmistokehityskäytännöt
  • Ymmärtää pilvialustojen käytön datan monipuolisessa käsittelyssä ja analysoinnissa

Ovatko nämä taitoja, joita tarvitset tiimisi vahvistamiseen?

Toimimalla 18. helmikuuta 2022 mennessä organisaationne pääsee ohjelmaan mukaan ja pääsette valitsemaan teille sopivan osaajan tai osaajat koulutusohjelmasta.

  • Kevät 2022: koulutettavien konsulttien rekrytointi
  • Kesä 2022: intensiivikoulutus
  • 5.9.2022: valmistuminen ja työskentelyn aloitus asiakasyrityksissä
Academic_Work-Referenssit-Fennia.png
"Fennian data & analytiikka yksikön kokemukset AW Academyn analytiikkakoulutuksesta ovat olleet positiivisia. Sen kautta olemme löytäneet uusia osaajia tiimiimme! Erityisesti arvostamme AW:n kykyä löytää henkilöitä, joilla on erinomainen asenne ja motivaatio siirtyä uudelle uralle sekä hyvät edellytykset oppia ja omaksua uusia asioita. Koulutuksesta Fenniaan työllistyneet henkilöt saivat tärkeää kokemusta datatyöstä, joka helpotti siirtymistä Fennian työtehtäviin. Koulutuksissa käytettiin erityyppisiä teknologioita, jonka kautta saimme myös Fenniaan uutta näkökulmaa tekemiseen."

Fennialla työskentelee kaksi AW Academyn data-analytiikkakoulutuksen suorittanutta konsulttia.

Rekrytointiprosessi ja konsulttien valinta

AW Academyn koulutusohjelmien tehokkuus perustuu siihen, että vaativiin intensiivikoulutuksiin valitaan huolellisen hakuprosessin avulla kovalla motivaatiolla ja keskimääräistä vahvemmilla kognitiivisilla kyvyillä varustettuja ihmisiä. Näin varmistamme, että valitut henkilöt pystyvät omaksumaan asioita poikkeuksellisen nopeassa tahdissa ja heillä riittää motivaatiota tehdä kovasti töitä sekä koulutuksessa että sen jälkeen. Rekrytointiprosessimme koostuu testeistä ja haastatteluista, joiden avulla sukellamme syvälle hakijan persoonaan ja potentiaaliin – se kiinnostaa meitä taustaa ja CV:tä enemmän.

Kun osallistujat on valittu koulutukseen, he suorittavat ensin noin kuukauden mittaiset itsenäiset esiopinnot. Sen jälkeen he suorittavat 12 viikon kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan intensiivisen koulutusjakson. Osaamista testataan viikoittain, jotta voidaan olla varmoja, että valmistuvat konsultit ovat tavoittaneet kaikki koulutukselle määritellyt oppimistavoitteet. Koulutuksen jälkeen vastavalmistuneet konsultit ovat valmiita aloittamaan täysipäiväisen työskentelyn asiakasyrityksessä. Oppimisen asenne jää elämään ja konsultit pystyvät motivaationsa ja oppimiskykynsä ansiosta pitämään osaamisensa ajankohtaisena myös tulevaisuudessa.

Yleisimmät kysymykset

Mitä tarkoittaa konsultin ennakkovaraaminen? Ennakkovaraaminen tarkoittaa, että rekrytoimme koulutukseen osallistuvan tulevan konsultin yhteistyössä teidän kanssanne. Te olette mukana rekrytointiprosessissa ja pääsette tutustumaan potentiaalisimpiin hakijoihin. Valitsemanne hakija palkataan Academic Workille ja hän osallistuu AW Academyn järjestämään koulutukseen. Valmistuttuaan hän työskentelee konsulttina yrityksessänne vuoden, jonka jälkeen voitte palkata hänet vakituiseksi työntekijäksi.

Mitä tämä kaikki kustantaa? Asiakkaana maksat vain konsultin tekemistä työtunneista. Toisin sanoen koulutettavan konsultin rekrytointiin ei liity aloitusmaksuja, etkä maksa koulutuksen aikana vielä mitään. Saadaksesi tarkempia tietoja kustannuksista, jätäthän yhteystietosi alle niin olemme sinuun välittömästi yhteydessä.

Miten voin olla varma, että saan yrityksellemme sopivan konsultin? Koska otamme sinut aktiivisesti mukaan rekrytointiprosessiin, pääset rauhassa tutustumaan hakijoihin, haastattelemaan heitä sekä miettimään heidän soveltuvuuttaan tiimiisi. Kokeneet rekrytoijamme ovat koko ajan tukenasi auttamassa sinua tunnistamaan potentiaalia ja valitsemaan parhaan mahdollisen konsultin.

Muita koulutustarpeita?

Academic Work ja AW Academy ovat yhdessä toteuttaneet räätälöityjä koulutusratkaisuja jo kymmenille asiakasyrityksille työllistäen yli 2400 uranvaihtajaa yli neljälle sadalle asiakasyritykselle. Tällä hetkellä kysyntää erilaisille koulutuksille on runsaasti ja uusia koulutuskokonaisuuksia suunnitellaan jatkuvasti. Lue siis lisää ja jätä yhteystietosi, niin katsotaan minkälainen ratkaisu palvelisi teitä parhaiten.

Haluatko kuulla lisää data-analytiikkakoulutuksen sisällöstä ja miten siihen pääsee mukaan? ------------------------------------------------------------------------ **Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä.**