My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Hero image

Henkilöstöpalvelut Tampereella - löydä tai kouluta osaajat avullamme!

Tampere pursuaa lahjakkaita nuoria ammattilaisia ja kaltaisianne työnantajia, jotka tarvitsevat heidän osaamistaan. Kaupungin kehittyessä ja kasvaessa, haluamme varmistaa, että Tamperelaiset yritykset ja organisaatiot pääsevät rekrytoimaan näitä tämän päivän ja huomisen asiantuntijoita. Nuorilla ammattilaisilla on haluttua kunnianhimoa, potentiaalia ja osaamista.

Academic Work tuo Tampereelle nyt yli 20 vuoden kokemuksen nuorten ammattilaisten henkilöstöpalveluista. Me olemme luotettava, ripeä ja laadukas paikallinen resursointikumppanisi. Olemme täällä avaamassa mahdollisuuksien maailmaa, jonka avulla yrityksenne, organisaationne ja tiiminne saavuttavat täyden potentiaalinsa.

Kerro resurssihaasteestasi, me hoidamme loput!

Löydä uusia osaajia ja uutta osaamista

 • Meillä on laaja, yli 70 000 osaajan tietokanta, johon kuuluu nuoria ammattilaisia kaikkialta Suomesta, erityisesti IT-, tekniikan ja kaupalliselta alalta. Nuori ammattilainen tarkoittaa meille korkeakoulutettua 0-5 vuotta työkokemusta omaavaa osaajaa ikään katsomatta.

 • Kompetenssipohjainen rekrytointimallimme takaa, että saatte tiimiinne teille kaikkein sopivimman ja potentiaalisimman osaajan.

 • Eikö vapailta markkinoilta löydy tarvitsemaasi osaamista? Ei hätää! Yhdessä sisaryrityksemme AW Academyn kanssa voimme kouluttaa kaipaamasi osaajat. Nyt jo lähes 2000 osaajaa on uudelleenkoulutettu IT- ja tekniikan alalle.

 • Eikö teillä ole aikaa perehdyttää uusia osaajia? Vai tarvitsetteko perinteisempää it-konsultointia? Sisaryrityksemme Crowd Collective on erikoistunut it-alan senior-osaajiin.

Löydä uusia kumppanuuksia ja näkökulmia

 • Hyödynnämme yli 20 vuoden ajan kertynyttä kokemusasiantuntijuuttamme auttaaksemme teitä resursointistrategian laatimisessa, osaajapulan tunnistamisessa ja ratkaisussa teille räätälöitävällä tavalla.
 • Teetämme vuosittain Young Professional Attraction Index (YPAI) -tutkimuksen, jonka avulla tunnistamme keinot, joilla houkutella, rekrytoida ja sitouttaa nuoret ammattilaiset. Tulokset julkaistaan vuosittain syksyllä!
 • Olemme kokonaisvaltainen resursointikumppani, joka tarjoaa osaamistaan ja asiantuntijuutta myös varsinaisen rekrytointiprosessin päätyttyä. Tuemme niin rekrytointimarkkinoinnissa kuin henkilöstön kouluttamisessa! Meille asiakkaidemme tyytyväisyys on tärkeintä, minkä takia seuraamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä.

Löydä uusia mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaasi

 • Tarjoamme joustavia ja räätälöitäviä resursointiratkaisuja moneen tilanteeseen. Oli tarve sitten lyhyt- tai pitkäaikainen, osa- tai kokoaikainen, vakituinen tai määräaikainen - me autamme! Olemme erikoistuneet IT-alan, tekniikan alan ja kaupallisen alan resursointiin.
 • Ei aloitusmaksuja. Tavoitteemme on varmistaa, että henkilöstö- ja osaamistarpeistasi huolehditaan. Luotamme kykyihimme löytää oikeat henkilöt, mutta mikäli näin ei käy, emme veloita mitään.
 • Keskity olennaiseen - me hoidamme loput! Työmme keskeisimpiä tavoitteita on vapauttaa aikaasi keskittyä ydinliiketoimintaasi samalla, kun me hoidamme haun työläimmät vaiheet. Henkilöstövuokrauksessa hoidamme myös työsuhteen hallinnolliset asiat kuten palkanmaksun ja työterveyshuollon.
 • Kiire päällä ja osaajan olisi pitänyt aloittaa jo eilen? Jätä yhteystietosi ja anna asiantuntijamme auttaa! Toimintatapamme, työvälineemme ja ammattirekrytoijamme mahdollistavat nopeidenkin ratkaisujen löytymisen!

Academic Work Tampereella

Academic Work on pohjoismainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut nuorten ammattilaisten resursointiin rekrytointien ja henkilöstövuokrauksen avulla. Kokemusta meillä on kansainvälisesti jo yli 20 vuoden ajalta ja Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008. Tampereen toimiston avasimme syksyllä 2021.

Löydät Tampereen toimistomme Yliopistonrinteen Technopoliksesta, osoitteesta Kalevantie 2. Saat meihin yhteyden jättämällä yhteystietosi lomakkeen kautta, soittamalla meille +358 106 805 600 (ark 09-15) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi.