Henkilöstövuokraus - vaivaton ja ripeä tapa resursoida

Mitä on henkilöstövuokraus ja milloin se kannattaa? Miten yritys voi siitä hyötyä ja miten se käytännössä toimii? Tutustu henkilöstövuokrauksen saloihin ja ymmärrä, millaisiin resursointihaasteisiin asiakkaamme sitä useimmiten käyttää!

Ota yhteyttä, niin kerromme, mitä henkilöstövuokraus voi yrityksellesi mahdollistaa!

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus on järkevin ratkaisu, kun:

Henkilöstövuokrausta suositaan myös tilanteissa, joissa halutaan paikata vanhempainvapaita, sairauslomia tai ruuhkahuippuja.

Henkilöstövuokrauksessa maksat kiinteää tuntihintaa työntekijän toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny kuluja. Henkilöstövuokraus onkin helppo budjetoida ja mikä parasta, sinulla on milloin tahansa mahdollisuus rekrytoida vuokratyöntekijä vakituisesti yrityksellesi.

Suurin osa asiakkaistamme toimivat pääkaupunkiseudulla, mutta palvelemme kaikenkokoisia organisaatioita valtakunnallisesti ympäri Suomea. Jätä siis resurssihuolesi meille - me palvelemme!

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus lähtee aina asiakkaan henkilöstötarpeen kartoituksesta ja haettavan profiilin määrittelystä. Profiilin perusteella toteutamme laadukkaan ja tehokkaan rekrytointiprosessin, jonka tuloksena esittelemme potentiaalisimmat osaajat asiakkaalle. Asiakas pääsee haastattelemaan haluamansa osaajat ja lopullinen päätöksenteko on aina asiakkaan vapaasti tehtävissä. Meillä ei ole haun aloituskustannuksia eikä näin ollen kuluja synny ennen kuin sopiva henkilö on löytynyt ja päässyt aloittamaan työssä - maksat vain toteutuneista työtunneista!

Askarruttaako henkilöstövuokraus? Lue oppaamma henkilöstövuokrauksen saloista!

Poikkeustilanteen aiheuttama pikainen resurssitarve? Me autamme!

Yli 70 000 työnhakijan tietokantamme ja laadukkaat prosessimme mahdollistavat lisäresurssit käyttöösi ripeästi ja laadusta tinkimättä.

Voit luottaa apuumme ja ammattitaitoomme nopeiden tarpeiden kanssa. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittavat sinulle nopeammin kuin uskot kartoittaakseen tarpeesi!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun välittömästi yhteydessä

Kenen vastuulla vuokratyöntekijä on?

Henkilöstövuokrausyrityksenä Academic Work kantaa vastuun vuokratyöntekijästä, tai kuten me kutsumme heitä: konsultista. Vuokratyöntekijän lähiesihenkilö on Academic Workin konsulttipäällikkö, eli Consultant Manager, joka toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja konsultin välillä ja huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä hallinnollisista asioista. Asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työn käytännön johtaminen, perehdyttäminen, työvälineet sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

Meille on ensisijaisen tärkeää ja kunnia-asia varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, minkä takia olemmekin säännöllisesti yhteydessä niin konsulttiin kuin asiakasyritykseen keskustellaksemme yhteistyön sujuvuudesta.

Voiko vuokratyöntekijän rekrytoida?

Voi! Vaikka henkilöstövuokrauksesa työsuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä halutessaan mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseensä milloin vain. Suurin osa vuorkatyösuhteistamme päättyykin rekrytoitumiseen, mistä olemme iloisia! Meille se on osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään oikean henkilön oikeaan tehtävään ,ja konsultille osoitus hänen taidoistaan ja potentiaalista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kuulostaako henkilöstövuokraus sinulle sopivalta palvelulta? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna asiantuntijamme kartoittaa resurssitarpeesi ja räätälöidä tarpeeseesi sopiva ratkaisu.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.

Jaa artikkeli