Henkilöstövuokraus - vaivaton ja ripeä tapa resursoida

Mitä on henkilöstövuokraus ja milloin se kannattaa? Miten yritys voi siitä hyötyä ja miten se käytännössä toimii? Tutustu henkilöstövuokrauksen saloihin ja ymmärrä, millaisiin resursointihaasteisiin asiakkaamme sitä useimmiten käyttää!

Ota yhteyttä, niin kerromme, mitä henkilöstövuokraus voi yrityksellesi mahdollistaa!

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus on järkevin ratkaisu, kun:

Henkilöstövuokrausta suositaan myös tilanteissa, joissa halutaan paikata vanhempainvapaita, sairauslomia tai ruuhkahuippuja.

Henkilöstövuokrauksessa maksat kiinteää tuntihintaa työntekijän toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny kuluja. Henkilöstövuokraus onkin helppo budjetoida ja mikä parasta, sinulla on milloin tahansa mahdollisuus rekrytoida vuokratyöntekijä vakituisesti yrityksellesi.

Asiakkaitamme on kaikkialla Suomessa ja palvelemme heitä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta käsin. Jätä resurssihuolesi meille - me palvelemme!


Lataa

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus lähtee aina asiakkaan henkilöstötarpeen kartoituksesta ja haettavan profiilin määrittelystä. Profiilin perusteella toteutamme laadukkaan ja tehokkaan rekrytointiprosessin, jonka tuloksena esittelemme potentiaalisimmat osaajat asiakkaalle. Asiakas pääsee haastattelemaan haluamansa osaajat ja lopullinen päätöksenteko on aina asiakkaan vapaasti tehtävissä. Meillä ei ole haun aloituskustannuksia eikä näin ollen kuluja synny ennen kuin sopiva henkilö on löytynyt ja päässyt aloittamaan työssä - maksat vain toteutuneista työtunneista!

Lataa opas henkilöstövuokrauksesta?

Opas käsittelee seuraavia aiheita:

  • Mitkä ovat henkilöstösuunnittelun yleisimmät haasteet?
  • Missä tilanteissa henkilöstövuokraus kannattaa?
  • Miten henkilöstövuokraus käytännössä toimii?
  • Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Loistavia lukuhetkiä!

Benefits of Staffing

Lue miksi sadat asiakkaat ovat valinneet Academic Workin kumppanikseen

Lue lisää

Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Ripeys: Parhaimmillaan toimitamme osaajan jopa päivissä. Toimivat työkalut, laadukkaat resurssit, monipuoliset hakukanavat, hyvä työnantajamaine sekä osaavat rekrytoijat varmistavat teille tulokset, ja sitä kautta tarvitun työntekijän, nopeasti!

Laatu: Me emme lähetä vain nippua CV:itä, vaan keskitymme ihmisiin. Olemme esihaastatelleet esittelemämme osaajat varmistaaksemme heidän osaamisensa ja sopivuuden organisaatioonne. Käytämme kompetenssipohjaista haastattelumallia tunnistaaksemme osaajan potentiaalin mahdollisimman reilulla ja laadukkaalla tavalla.

Ajansäästö: me hoidamme niin työntekijän etsimiseen ja rekrytointiin liittyvät työlaat vaiheet, kuin työsuhteen aikaiset hallinnolliset tehtävät. Sinä saat tarpeeseesi sopivimman työntekijän ja laskutuksen, joka perustuu vain tehtyihin työtunteihin.

Joustavuus: henkilöstövuokrauksen mitoitus on sovittavissa tarpenne mukaan osa-aikaisesta täysipäiväiseen, ja määräaikaisesta vakituiseen työsuhteeseen. Myös yllättävissä muutostilanteissa pystymme järjestelemään työpanokset tarvitsemallanne tavalla.

Läpinäkyvyys: Henkilöstövuokraus on hinnoiteltu selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä tekee sen budjetoinnista helppoa. Laskutus käynnistyy vasta, kun konsultti on aloittanut työssään ja laskutamme tehtyjen työtuntien mukaan.

Rekrytointikanava: onko teillä pula työntekijöistä, muttei rekrytointilupaa? Vai onko vielä epävarmaa kuinka pitkästä projektista on kyse? Vai onko konsultti osoittautunut erinomaiseksi osaajaksi, jolle olisi tarve vakituisesti tiimissänne? Henkilöstövuokrauksessa teidän on mahdollista koska tahansa rekrytoida vuokratyöntekijä, eli konsultti omille palkkalistoillenne. Lukuisat asiakkaamme ovatkin löytäneet tiiminsä kulmakivet nimenomaan henkilöstövuokrauksen kautta.

Poikkeustilanteen aiheuttama pikainen resurssitarve? Me autamme!

Yli 70 000 työnhakijan tietokantamme ja laadukkaat prosessimme mahdollistavat lisäresurssit käyttöösi ripeästi ja laadusta tinkimättä.

Voit luottaa apuumme ja ammattitaitoomme nopeiden tarpeiden kanssa. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittavat sinulle nopeammin kuin uskot kartoittaakseen tarpeesi!

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun välittömästi yhteydessä

Kenen vastuulla vuokratyöntekijä on? Miten pidämme huolta konsulteistamme?

Henkilöstövuokrausyrityksenä Academic Work kantaa vastuun vuokratyöntekijästä, tai kuten me kutsumme heitä: konsultista. Vuokratyöntekijän lähiesihenkilö on Academic Workin konsulttipäällikkö, eli Consultant Manager, joka toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja konsultin välillä ja huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä hallinnollisista asioista. Asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työn käytännön johtaminen, perehdyttäminen, työvälineet sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

Meille on ensisijaisen tärkeää ja kunnia-asia varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, minkä takia olemmekin säännöllisesti yhteydessä niin konsulttiin kuin asiakasyritykseen keskustellaksemme yhteistyön sujuvuudesta. Lisäksi tuemme konsultteja heidän urakehityksessään järjestämällä säännöllisesti 1:1-keskusteluja. Pidämme yhteyttä konsultteihin säännöllisesti niin puheluin kuin uutiskirjein, tarjoamme erityisiä konsulttietuja ja järjestämme konsulttitapahtumia.

Tutustu referensseihimme

"Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä Academic Work tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta."

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Voiko vuokratyöntekijän rekrytoida?

Voi! Vaikka henkilöstövuokrauksesa työsuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä halutessaan mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseensä milloin vain. Suurin osa vuorkatyösuhteistamme päättyykin rekrytoitumiseen, mistä olemme iloisia! Meille se on osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään oikean henkilön oikeaan tehtävään ,ja konsultille osoitus hänen taidoistaan ja potentiaalista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Kuulostaako henkilöstövuokraus sinulle sopivalta palvelulta? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna asiantuntijamme kartoittaa resurssitarpeesi ja räätälöidä tarpeeseesi sopiva ratkaisu.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.

Jaa artikkeli