My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_henkilostovuokraus

Henkilöstövuokraus - vaivaton ja ripeä tapa resursoida

Mitä on henkilöstövuokraus ja milloin se kannattaa? Miten yritys voi siitä hyötyä ja miten se käytännössä toimii? Tutustu henkilöstövuokrauksen saloihin ja ymmärrä, millaisiin resursointihaasteisiin asiakkaamme sitä useimmiten käyttää!

Ota yhteyttä, niin kerromme, mitä henkilöstövuokraus voi yrityksellesi mahdollistaa!

Milloin henkilöstövuokraus kannattaa?

  • Kun haluat säästää aikaa ja tehdä uusien osaajien rekrytoinnista mahdollisimman jouhevaa ja vaivatonta
  • Kun rekrytointitarpeesi tulevat nopeasti, niiden kestoa on haastavaa ennustaa ja ne voivat muuttua äkisti
  • Kun headcount-rajoitteet hidastavat rekrytoinnin etenemistä tai estävät sen kokonaan
  • Kun haluat ulkoistaa kaikki työsuhteen hallinnolliset asiat ja saada tarvitsemasi lisäkädet vaivattomasti

Henkilöstövuokrausta suositaan myös tilanteissa, joissa halutaan paikata vanhempainvapaita, sairauslomia tai ruuhkahuippuja.

Henkilöstövuokrauksessa maksat kiinteää tuntihintaa työntekijän toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny kuluja. Henkilöstövuokraus onkin helppo budjetoida ja mikä parasta, sinulla on milloin tahansa mahdollisuus rekrytoida vuokratyöntekijä vakituisesti yrityksellesi.

Asiakkaitamme on kaikkialla Suomessa ja palvelemme heitä pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta käsin. Jätä resurssihuolesi meille - me palvelemme!

Henkilöstövuokrausta eri toimialoillaexpand_more

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus lähtee aina asiakkaan henkilöstötarpeen kartoituksesta ja haettavan profiilin määrittelystä. Profiilin perusteella toteutamme laadukkaan ja tehokkaan rekrytointiprosessin, jonka tuloksena esittelemme potentiaalisimmat osaajat asiakkaalle. Asiakas pääsee haastattelemaan haluamansa osaajat ja lopullinen päätöksenteko on aina asiakkaan vapaasti tehtävissä. Meillä ei ole haun aloituskustannuksia eikä näin ollen kuluja synny ennen kuin sopiva henkilö on löytynyt ja päässyt aloittamaan työssä - maksat vain toteutuneista työtunneista!

Lataa opas henkilöstövuokrauksesta ja tutustu mm. näihin aiheisiin:

  • Mitkä ovat henkilöstösuunnittelun yleisimmät haasteet?
  • Missä tilanteissa henkilöstövuokraus kannattaa?
  • Miten henkilöstövuokraus käytännössä toimii?
  • Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Benefits of Staffing

AW_logo_image_web_1200x600.jpg

Lue miksi sadat asiakkaat ovat valinneet Academic Workin kumppanikseen

Lue lisää

Henkilöstövuokrauksen hyödyt

Ripeys: Parhaimmillaan toimitamme osaajan jopa päivissä. Toimivat työkalut, laadukkaat resurssit, monipuoliset hakukanavat, hyvä työnantajamaine sekä osaavat rekrytoijat varmistavat teille tulokset, ja sitä kautta tarvitun työntekijän, nopeasti!

Laatu: Me emme lähetä vain nippua CV:itä, vaan keskitymme ihmisiin. Olemme esihaastatelleet esittelemämme osaajat varmistaaksemme heidän osaamisensa ja sopivuuden organisaatioonne. Käytämme kompetenssipohjaista haastattelumallia tunnistaaksemme osaajan potentiaalin mahdollisimman reilulla ja laadukkaalla tavalla.

Ajansäästö: me hoidamme niin työntekijän etsimiseen ja rekrytointiin liittyvät työlaat vaiheet, kuin työsuhteen aikaiset hallinnolliset tehtävät. Sinä saat tarpeeseesi sopivimman työntekijän ja laskutuksen, joka perustuu vain tehtyihin työtunteihin.

Joustavuus: henkilöstövuokrauksen mitoitus on sovittavissa tarpenne mukaan osa-aikaisesta täysipäiväiseen, ja määräaikaisesta vakituiseen työsuhteeseen. Myös yllättävissä muutostilanteissa pystymme järjestelemään työpanokset tarvitsemallanne tavalla.

Läpinäkyvyys: Henkilöstövuokraus on hinnoiteltu selkeästi ja ymmärrettävästi, mikä tekee sen budjetoinnista helppoa. Laskutus käynnistyy vasta, kun konsultti on aloittanut työssään ja laskutamme tehtyjen työtuntien mukaan.

Rekrytointikanava: onko teillä pula työntekijöistä, muttei rekrytointilupaa? Vai onko vielä epävarmaa kuinka pitkästä projektista on kyse? Vai onko konsultti osoittautunut erinomaiseksi osaajaksi, jolle olisi tarve vakituisesti tiimissänne? Henkilöstövuokrauksessa teidän on mahdollista koska tahansa rekrytoida vuokratyöntekijä, eli konsultti omille palkkalistoillenne. Lukuisat asiakkaamme ovatkin löytäneet tiiminsä kulmakivet nimenomaan henkilöstövuokrauksen kautta.

Academic_Work_henkilostovuokraus_vuokratyontekija

Kenen vastuulla vuokratyöntekijä on? Miten pidämme huolta konsulteistamme?

Henkilöstövuokrausyrityksenä Academic Work kantaa vastuun vuokratyöntekijästä, tai kuten me kutsumme heitä: konsultista. Vuokratyöntekijän lähiesihenkilö on Academic Workin konsulttipäällikkö, eli Consultant Manager, joka toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja konsultin välillä ja huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä hallinnollisista asioista. Asiakasyrityksen vastuulle jää ainoastaan työn käytännön johtaminen, perehdyttäminen, työvälineet sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

Meille on ensisijaisen tärkeää ja kunnia-asia varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä, minkä takia olemmekin säännöllisesti yhteydessä niin konsulttiin kuin asiakasyritykseen keskustellaksemme yhteistyön sujuvuudesta. Lisäksi tuemme konsultteja heidän urakehityksessään järjestämällä säännöllisesti 1:1-keskusteluja. Pidämme yhteyttä konsultteihin säännöllisesti niin puheluin kuin uutiskirjein, tarjoamme erityisiä konsulttietuja ja järjestämme konsulttitapahtumia.

AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
"Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä Academic Work tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta."

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Academic_Work_vuokratyontekija_rekrytointi

Voiko vuokratyöntekijän rekrytoida?

Voi! Vaikka henkilöstövuokrauksesa työsuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä halutessaan mahdollisuus rekrytoida konsultti yritykseensä milloin vain. Suurin osa vuorkatyösuhteistamme päättyykin rekrytoitumiseen, mistä olemme iloisia! Meille se on osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään oikean henkilön oikeaan tehtävään ,ja konsultille osoitus hänen taidoistaan ja potentiaalista.

Kuulostaako henkilöstövuokraus sinulle sopivalta palvelulta? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna asiantuntijamme kartoittaa resurssitarpeesi ja räätälöidä tarpeeseesi sopiva ratkaisu.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.