Henkilöstövuokraus hinta - mitä palvelu maksaa?

Riippumatta siitä, minkälaisen osaajan tarvitsette, henkilöstövuokrausratkaisujen hinnat vaihtelevat. Academic Work räätälöi ratkaisut aina yrityksen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tässä artikkelissa kerromme syvemmin, mistä räätälöidyn palvelun hinta muodostuu.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta

Mitä henkilöstövuokraus maksaa?

Henkilöstövuokrauksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi:

Käymme yhdessä läpi, mitä nimenomaan teidän tarpeenne kattamiseen tarvitaan, jonka seurauksena laadimme yhdessä suunnitelman tarpeen täyttämiseksi. Kaiken tämän pohjalta näemme, mitä teidän henkilöstövuokrausratkaisunne tulee maksamaan.

Maksatte henkilöstövuokrauksesta ainoastaan konsultin tekemistä tunneista, mikä tarkoittaa, että esimerkiksi sairaspoissaolot tai vanhempainvapaat eivät aiheuta teille kustannuksia. Henkilöstövuokrausyritys vastaa myös vakuutuksista, jotka on sisällytetty konsultista maksettavaan tuntihintaan. Tuntihinta riippuu konsultin palkasta. Hinta siis luonnollisesti nousee aloilla, joilla palkat ovat korkeammat ja kilpailu työntekijöistä kovempaa.

Tiesittekö, että…

Pieleen mennyt rekrytointi voi koitua hyvin kalliiksi. Siksi henkilöstövuokrausyrityksen käyttäminen on paitsi helppo, myös riskittömämpi vaihtoehto. Me haluamme auttaa teitä yrityksenä löytämään oikeanlaista osaamista alusta lähtien, jotta tuloksena ei ole kallis virherekrytointi. Pätevien rekrytoijien, laajan työnhakijaverkostomme sekä energisyytemme avulla ratkaisemme osaajatarpeenne.

Miksi teidän pitäisi valita Academic Work henkilöstövuokrauskumppaniksenne?

Me tarjoamme asiantuntija-apua koko rekrytointiprosessin ajan. Luomme rekrytointiprofiilin, joka sopii nimenomaan avoinna olevaan tehtävään. Sen jälkeen me ilmoitamme työpaikasta laajassa nuorten ammattilaisten verkostossamme, käymme hakemukset läpi ja haastattelemme.

Kun olemme löytäneet sopivan työnhakijan ja te olette saaneet tavata hänet, me palkkaamme hänet Academic Workille ja te vuokraatte hänet tarpeenne mukaan.

Te maksatte ainoastaan vuokratuista tunneista ja Academic Work vastaa työnantajapuolesta ja muista hallinnollisista tehtävistä. Tällöin henkilöstövuokrauksesta tulee joustava tapa pitää kustannukset alhaisina ja varmistetaan, että oikeanlaista osaamista on tarjolla silloin, kun sitä tarvitaan.

Lisäpalvelut, jotka tekevät Academic Workista ainutlaatuisen

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten työnantajasta tulee nuorten ammattilaisten mielestä houkutteleva. Se mitä pidetään houkuttelevana, muuttuu jatkuvasti. Siksi olemme luoneet tutkimuksen nimeltään YPAI – young professional attraction index.

Kartoittamalla, mitä nuoret ammattilaiset pitävät työnantajassa tärkeänä ja mitkä tekijät vaikuttavat työnantajan valintaan, ovat työnantajalle tärkeitä työkaluja kehittymisen kannalta. Teemme myös aktiivisesti työtä employer brandingin parissa asiakkaidemme kanssa digitaalisen ja tapahtumamarkkinoinnin voimalla.

Tutustu henkilöstövuokrauspalveluihimme

Lue lisää
Jaa artikkeli