Lakialan henkilöstövuokraus

Yritysten tarve lakialan osaamiselle vaihtelee paljon – vaihtelua on sekä vuoden ajankohdasta riippuen että siinä, minkä alan lakiosaamista tarvitaan. Lakien ja säännösten muutokset voivat myös nostaa esiin kiireellisen tarpeen muuttaa prosesseja. Kun työmäärä kasvaa ja tarvitaan ripeästi lisää työntekijöitä, henkilöstövuokrausyrityksen käyttö lakialan tehtävien täyttämiseen on hyvä vaihtoehto.

Academic Work on kokenut kumppani henkilöstövuokrauksessa, ja lakialan osaamisemme sekä henkilöstövuokrauskokemuksemme avulla olemme varmoja siitä, että voimme auttaa sinua ja täyttää yrityksesi tarpeet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Autamme sinua lakialan henkilöstövuokrauksessa

Lakialan asiantuntemusta tarvitaan yrityksen monissa osissa – usein etenkin hankinta-, sopimus- ja rahoitusosastolla. Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokrausyritys ja siksi voimme auttaa sinua löytämään henkilöstövuokrauksen avulla opiskelijan tai junior-tasoisen työntekijän lakiosaamista vaativaan tehtävään.

Henkilöstövuokraus on hyvä vaihtoehto, jos yrityksessäsi on ruuhkahuippuja, tarve täyttää tehtävä tilapäisesti loman ajaksi, halu ulkoistaa rekrytointiin liittyvät hallinnolliset työt, tai kun haluat sitouttaa konsultin perusteellisesti henkilöstövuokraussopimuksen ajan ennen lopullista palkkaamispäätöstä.

Onko rekrytointi vai henkilöstövuokraus paras vaihtoehto lakialan tehtävään?

Riippuen siitä, miltä yrityksesi tarve näyttää, voit valita rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen. Kun valitset rekrytoinnin, määrität yhdessä Academic Workin kanssa rekrytointiprofiilin, ja Academic Work hoitaa rekrytointiprosessin siihen asti, kunnes kandidaatti esitellään sinulle.

Meillä on laadukas ja luotettava prosessi, jonka avulla löydämme tehtävään sopivan henkilön. Kun prosessi on päättynyt, palkkaat työntekijän suoraan yritykseesi, tai vuokraat hänet konsultiksi.

Rekrytointi on hyvä vaihtoehto, jos etsit pitkäaikaista työntekijää. Henkilöstövuokraus on puolestaan joustavampi vaihtoehto, mikä mahdollistaa sen, että voit tarpeistasi riippuen palkata eri ajankohtina eri määrän työntekijöitä. Tehdessäsi henkilöstövuokraussopimuksen Academic Work hoitaa palkanmaksun, työaikaraportit ja kaikki muut hallinnolliset tehtävät puolestasi. Henkilöstövuokrauksen avulla saat enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi hallinnollisten tehtävien sijaan.

3 syytä, miksi sinun pitäisi valita Academic Work, kun palkkaat vuokratyöntekijöitä

  1. Upeista ihmisistä muodostuu upeita yrityksiä. Rekrytoijamme ovat innokkaita, kunnianhimoisia ja tekevät aina parhaansa, jotta asiakkaamme olisivat tyytyväisiä.
  2. Me tunnemme nuoret ammattilaiset – korkeakouluopiskelijat ja vastavalmistuneet uransa alkuvaiheessa olevat ammattilaiset. Uskomme, että he ovat kaikkein kiinnostavin kohderyhmä, johon sinun kannattaa kiinnittää huomiota etsiessäsi eri alojen tulevaisuuden osaajia.
  3. Academic Workin työnhakijarekisteri on ainutlaatuinen. Markkinoimme säännöllisesti oppilaitoksissa ja olemme siksi alusta lähtien pyrkineet tavoittamaan kohderyhmämme nuoret ammattilaiset. Siten olemme pystyneet rakentamaan hyvän verkoston ja luomaan suhteen työnhakijoiden ja Academic Workin välille.

Voimme auttaa sinua myös finanssialan henkilöstövuokrauksessa ja hankinta-alan henkilöstövuokrauksessa.

Jaa artikkeli