My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_referenssi_KPMG

Näin AW Academy paikkasi KPMG:n osaajapulaa

Yhteistyö asiakkaamme KPMG:n kanssa starttasi vuonna 2017, kun sisaryhtiömme - kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuva AW Academy - lanseerattiin Suomeen. KPMG:n rohkeus lähteä pioneerimaisesti kokeilemaan osaajapulaa paikkaavaa AW Academy -konseptiamme oli paitsi ihailtavaa myös kannattavaa. Yli kaksi yhteistyövuotta ja seitsemän junior tason IT-konsulttia myöhemmin yhteistyömme jatkaa kehittymistään.

Minkälaisiin haasteisiin sisaryhtiömme AW Academy on pystynyt tarjoamaan ratkaisuja? Entä kenelle KPMG suosittelisi AW Academya?

Tervetuloa tutustumaan yhteistyömme tuloksiin!

Academic Work_Referenssi_KPMG_Finland

Asiakkaamme

KPMG tarjoaa tilintarkastus-, vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia ja yritysjärjestelypalveluja. KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista.

Jäsenyritysten verkosto toimii 207 000 henkilön voimin 153 maassa ympäri maailmaa. Suomessa ja Virossa KPMG:n palveluksessa on yli 1400 henkilöä 24 paikkakunnalla.

KPMG_logo.png
"Lähdimme AW Academyyn mukaan, sillä luotamme Academic Workiin toimijana ja uskomme AW Academyn olevan juuri oikea ratkaisu nopeasti ilmeneviin tarpeisiimme. Lisäksi päätöksentekoa helpotti tieto palvelun muokattavuudesta aina asiakaskohtaisesti. Meillä korostuu kyky omaksua ja oppia nopeasti: AW Academyn kautta tulleet osaajat ovat osoittaneet erinomaisia valmiuksia muun muassa tällä saralla."

Sonja Manninen, Talent Acquisition Lead, KPMG Oy Ab

Tarjoamamme ratkaisut:

  • Kiihdytetyn oppimisen menetelmään perustuva koulutusohjelma valmistaa uusia osaavia junior-tason konsultteja 12 viikossa - jatkuvalla syklillä.
  • AW Academy-koulutusohjelma on räätälöitävissä yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin, jotta valmistuvien konsulttien osaamispaletti varmasti vastaa asiakkaan toiveita.
  • Valmistuvat konsultit omaavat paitsi junior tason osaajan tekniset pätevyydet, myös kyvyn ja halun oppia uutta ja kehittyä yrityksen tarpeiden mukaan.

KPMG:n haasteet:

  • Markkinoilla olevien osaajien vähäinen määrä ja osaajista käytävä kova kilpailu.
  • Toimialalla ja osaamistarpeissa tapahtuvat nopeat muutokset, jotka aiheuttavat tarpeita ripeille rekrytoinnille laadusta tinkimättä.
  • Löytää ja houkutella osaajia, joilla on valmiudet omaksua nopeasti uutta ja halu päivittää teknistä osaamistaan jatkuvasti.

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!