Kuinka paljon rekrytointi maksaa?

Kun tehtävä on täytettävä nopeasti, omat resurssit eivät riitä, tai kun rekrytointiprofiili on erityisen haastava, on rekrytoinnin ulkoistaminen erittäin hyvä vaihtoehto.

Ensimmäinen kysymys, joka mieleen nousee on useimmiten: mitä rekrytoinnin ulkoistaminen maksaa?

Tutustu rekrytointipalveluumme

Mitä rekrytointi maksaa?

Kuten osata odottaakin, räätälöimme aina rekrytointikokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan. Emme siis pysty antamaan rekrytoinnille tarkkaa hintaa, sillä jokainen rekrytointitarve on erilainen.

Rekrytoinnin hintaan vaikuttaa muun muassa seuraavat tekijät:

Kun ulkoistat rekrytointisi meille, voit olla varma, että se hoidetaan aina laadukkaasti hakijaa kunnioittaen. Myös ulkoistettu rekrytointi on osa työnantajamielikuvaanne, minkä takia kannattaa valita kumppani, joka suhtautuu rekrytointiprosessiin ammattitaidolla.

Mitä kaikkea ulkoistettuun rekrytointiin kuuluu?

Aluksi selvitämme tarpeenne ja teemme yhdessä rekrytointisuunnitelman, jossa määritellään käytännön asioita, kuten aikataulu.

Itse rekrytointiprosessi alkaa rekrytointiprofiilin määrittelystä, jonka jälkeen laadimme ilmoituksen ja julkaisemme sen laajassa nuorten ammattilaisten verkostossamme. Tämän jälkeen seuraa hakijoiden seulonta, puhelinhaastattelut, haastattelut, mahdolliset testit ja parhaiden hakijoiden esittely teille. Tutustu rekrytointiprosessiimme perusteellisemmin.

Rekrytoinnin hinta vs. henkilöstövuokrauksen hinta?

Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin ero on, että rekrytoinnissa te maksatte rekrytointiprosessista kertamaksun ja palkkaatte henkilön omaan yritykseenne. Henkilöstövuokrauksessa taas maksatte vain niistä tunneista, jotka henkilöstövuokrausyhtiöön palkattu konsultti yrityksessänne työskentelee. Lue lisää henkilöstövuokrauksesta.

Kun haluat luotettavan kumppanin yli 10 vuoden kokemuksella, voit huoletta kääntyä puoleemme. Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan lisää siitä, miten me voisimme ratkaista yrityksesi rekrytointihaasteet.

Haluatko kuulla tarkan hinnan rekrytointitarpeellesi? Ota yhteyttä!

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella rekrytoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi tänne, soita +358 106 805 600 (ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia info@academicwork.fi. Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli