Mikä on henkilöstövuokrausyritys?

Henkilöstövuokrausyritys vuokraa osaajia kaipaaville yrityksille henkilökuntaa.

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta

Mitä on vuokratyövoima?

Kyse on tavallisesti konsultista, joka tulee yritykseen henkilöstövuokrausyrityksen kautta ja tukee yrityksen toimintaa tietyn ajan. Konsultti on siis henkilöstövuokrausyrityksen työntekijä, joka työskentelee sen asiakasyrityksessä.

Mitä on henkilöstövuokraus?

Meille henkilöstövuokraus on tapa auttaa yrityksiä varmistamaan, että oikea henkilö on paikalla tarvittaessa. Se on yrityksille joustava ratkaisu, joka perustuu siihen, että yritys vuokraa tarpeen mukaan etsimänsä osaajan.

Mitä henkilöstövuokraus tarkoittaa käytännössä? Me olemme mukana koko rekrytointiprosessin ajan. Luomme yhdessä rekrytointiprofiilin, jossa määritetään, millaista osaajaa etsitään. Sen jälkeen me hoidamme kaiken aina työpaikkailmoituksen laatimisesta puhelinhaastatteluihin, haastatteluihin sekä työsopimuksen kirjoittamiseen.

Academic Work optimoi henkilöstövuokrauksen tarpeenne mukaan. Jos yrityksessänne on ruuhkahuippu, organisaatiomuutoksia tai nopea sijaistarve, henkilöstövuokraus on usein helpoin ratkaisu. Se on joustava tapa, koska voitte itse valita, kuinka pitkäksi ajaksi konsultin vuokraatte. Henkilöstövuokraus on tapa ratkaista henkilöstötarve nopeasti osaajien laadusta tinkimättä.

Henkilöstövuokraus Academic Workin kautta

Mitä henkilöstövuokraukseen Academic Workin kautta sisältyy? Laadukas rekrytointiprosessi vie aikaa ja ammattitaitoa. Kun valitsette Academic Workin, eri toimialojen asiantuntijarekrytoijat auttavat teitä koko prosessin ajan. Kun prosessi on saatu päätökseen, hakija palkataan Academic Workin konsultiksi ja me vastaamme työnantajapuolesta, eli kaikista työsuhteen hallinnollisista tehtävistä. Te maksatte ainoastaan siitä tuntimäärästä, jonka työntekijä tekee.

Tavoitteemme on, että te olette niin tyytyväisiä konsultteihinne, että haluatte palkata heidät myöhemmin suoraan yritykseenne. Vuokratyöntekijän, eli konsultin rekrytoiminen suoraan yrityksesi palkkalistoille on aina mahdollista, kun teette töitä meidän kanssamme.

Muutakin kuin henkilöstövuokrausta

Academic Work voi auttaa teitä myös rekrytoinnissa. Me hoidamme koko rekrytointiprosessin, mutta yrityksenne palkkaa hakijan, kun prosessi on saatu päätökseen. Haluamme auttaa yrityksiä näyttäytymään työnhakijoille houkuttelevana työnantajana, minkä vuoksi toteutamme vuosittain tutkimuksen, jota kutsumme nimellä YPAI-young professional attraction index. Teemme myös employer brandingiä olemassa oleville asiakkaillemme.

Tutustu henkilöstövuokrauspalveluihimme

Lue lisää

Kiinnostuitko? Anna meidän palvella sinua resursointitarpeissasi.

Oli tarpeesi määräaikainen, vakituinen, projektimainen tai osa-aikainen, me autamme! Pitkällä kokemuksella, kattavilla verkostoilla ja ammattitaidolla palvelemme sinua kuten palvelemme satoja muitakin asiakkaitamme globaaleista konserneista startup-yrityksiin, pörssiyrityksistä julkisen hallinnon toimijoihin, sekä kolmannen sektorin toimijoihin. Jätä tietosi tänne, soita **+358 106 805 600 **(ark. 09-15) tai lähetä sähköpostia info@academicwork.fi. Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!

Jaa artikkeli