paras_henkilöstöpalveluyritys

Paras henkilöstöpalveluyritys - näin valitset kumppanin

Mikä tekee henkilöstöpalveluyrityksestä parhaan mahdollisen kumppanin juuri sinun yrityksellesi?

On kaikkien etu, kun kumppanuus on paras mahdollinen match puolin ja toisin. Lue, mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon parasta henkilöstöpalveluyritystä kartoittaessaan.

Tutustu henkilöstopalveluihimme

Pätevä kumppani on paras valinta

On tärkeää, että yhteistyökumppanina on ammattitaitoinen ja kokenut alan osaaja, joka on erikoistunut juuri tarvitsemasi työvoiman rekrytoimiseen. Esimerkiksi me Academic Workilla olemme erikoistuneet valkokauluspuoleen, mikä tarkoittaa, että etsimme yrityksille parhaimmat osaajat korkeakoulutettujen nuorten ammattilaisten joukosta.

Lue lisää, miksi kannattaa rekrytoida juuri nuori ammattilainen.

Paras henkilöstöpalveluyritys tavoittaa etsimänne osaajat

On tärkeää, että kumppani, jonka valitset paitsi tuntee etsimäsi profiilin osaajat, mutta myös tietää, kuinka heidät tavoitetaan.

Kilpailu työvoimasta kiihtyy, minkä takia hyvät verkostot potentiaalisiin työnhakijoihin ovat kultaakin arvokkaampia. Varmista, että kumppanillasi on suhteita esimerkiksi alan oppilaitoksiin, järjestöihin ja/tai oma tietokanta alan osaajista.

Academic Workilla on oma yli 40 000 nuoren ammattilaisen tietokanta, josta pystymme filtteröimään modernien työkalujen avulla parhaimmat osaajat juuri sinun tarpeisiisi. Se on tulosta muun muassa pitkäaikaisesta yhteistyöstämme kaikkien Suomen korkeakoulujen kanssa. Me olemme siellä, missä kohderyhmämmekin.

Mikä henkilöstövuokrausyritys on paras?

Valitsetpa kumppania henkilöstövuokraukseen tai rekrytointiin, samat ohjeet pätevät:

  • Varmista, että kumppanilla on kokemusta etsimäsi osaajien rekrytoinnista.
  • Varmista, että kumppani paitsi tuntee, myös tavoittaa etsimäsi osaajat.
  • Varmista, että heillä on käytössä selkeä ja perusteellinen.rekrytointiprosessi, jotta löydätte varmasti juuri teille parhaimman mahdollisen osaajan.
  • Erityisesti, jos tarpeesi on hyvin spesifi varmista, että prosessi on räätälöitävissä palvelemaan juuri sinun yritystäsi.
  • Pyydä näyttöä aiemmista tarvettasi vastaavista rekrytoinneista, joita potentiaalinen kumppanisi on tehnyt.
  • Varmista, että kumppani tarjoaa laatutakuun, eli että et joudu maksamaan, mikäli osaajaa ei löydykään.

Henkilöstövuokrausyrityksen valinta

Tulemme mielellämme keskustelemaan kanssanne resursointitarpeistanne ja kertomaan lisää kaikista eri tavoista, joilla voimme olla teille avuksi.

Haluamme tarjota asiakasyrityksillemme parasta mahdollista osaamista, sekä konsulteillemme parhaimmat mahdolliset puitteet menestyä omalla urallaan. Siksi voitte olla varmoja, että emme tuputa ja kerromme avoimesti, mikäli syystä tai toisesta emme olisikaan paras mahdollinen kumppani yrityksellesi.

Jätä rohkeasti yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin jutellaan lisää!

Voit myös lukea lisää rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluistamme.

Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme palaavat sinulle!

Etsittekö yhtä tai useampaa työntekijää yritykseenne, tiimiinne tai organisaatioonne?

Kun kaipaat apua osaajien etsimiseen, houkutteluun ja rekrytointiin, tai haluat keskustella resursoinnin ulkoistamisesta jätä tietosi tätä kautta, lähetä sähköpostia info@academicwork.fi tai soita **+358 106 805 600 **(ark. 09-15). Palaamme sinulle asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!