My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_rakennusala_rekrytointi

Rakennusalan rekrytointi

Rekrytoimme rakennusalalle korkeakoulutettuja nuoria ammattilaisia niin sanottuihin valkokypärätehtäviin - olipa kyseessä kesätyö, trainee-ohjelma, projekti tai kokoaikainen työsuhde. Kauttamme ovat työllistyneet niin projekti-insinöörit, palveluinsinöörit kuin työnjohtajatkin. Tutustu rakennusalan rekrytointipalveluumme!

Haluatko tietää, kuinka voimme tehostaa rekrytointiasi? Ota yhteyttä!
Academic_Work_rakennusalan_rekrytointi

Rakennusalan rekrytointi käy kuumana

Rakennusalan näkymät ovat valoisat, mikä näkyy koventuneena kilpailuna korkeakoulutetuista työntekijöistä. Rakennusalan rekrytointi käy kuumana ja loppuvaiheen teekkari - ja insinööriopiskelijat ovat ainakin lähes ellei yhtä haluttuja, kuin valmistuneetkin rakennusalan insinööritkin.

Rakennusalan kasvuyritykset rekrytoivat tulevaisuuden rakentajia

Niiden yritysten, jotka haluavat olla rakennusalan kasvun imussa kiinni, kannattaa olla ajoissa liikkeellä ja kääntää katseensa alan opiskelijoihin, tulevaisuuden rakentajiin. On tärkeää ymmärtää, että ne jotka suorittavat rakennusalan opintoja, täytyy saada alan töihin aikaisessa vaiheessa mutta sellaisella mallilla, että se mahdollistaa opintojen loppuunsaattamisen.

Opintojensa loppuvaiheessa olevat insinööriopiskelijat ja rakennusalan teekkarit kuten myös vastavalmistuneet tai uransa alkupuolella olevat ammattilaiset sitoutuvat mielellään työnantajaan, joka pystyy tarjoamaan oman alan ensimmäisen työpaikan sekä mielenkiintoisten projektien lisäksi omalle tekemiselle merkityksen ja ansaitun arvostuksen.

Työnantajamielikuvan rakentaminen jo insinööri– tai teekkariopintojen aikana onkin tärkeää, mikäli yrityksesi haluaa alan kirkkaimmat lupaukset riveihinsä. Haluatko rekrytoida tulevaisuuden rakentajia? Ota yhteyttä.

Academic Work tekee aktiivista kilta- ja oppilaitosyhteistyötä rakennusalalla

Academic Work on monien teknillisten yliopistojen, rakennusalan ammattikorkeakoulujen, kiltojen ja ainejärjestöjen partneri työnhaussa ja pystymme tarjoamaan monipuoliset paketit työnantajamarkkinointiin suunnittelusta avaimet käteen -toteutuksiin. Tutkimustemme mukaan nuoret rakennusalan ammattilaiset toivovat entistä tiiviimpää ja aidosti hyödyllistä yhteistyötä rakennusalan rekrytoijilta ja yrityksiltä. Heitä kiinnostaa myös, miten juuri kyseinen yritys pystyy tukemaan hänen omaa urakehitystä ja etenemistä.

Henkilöstövuokraus ratkaisuna rakennusalan rekrytoinnin haasteisiin

Osa-aikainen tai kokoaikainen henkilöstövuokraus on työnantajalle matalan riskin toimintamalli myös rakennusalan asiantuntijatehtävissä. Sen avulla yrityksesi saa uutta osaamista ja näkökulmaa henkilövuokrauksen joustavilla ehdoilla.

Nuoren ammattilaisen palkkaaminen on toimiva vaihtoehto konsultin hankintaan verrattuna, sillä sinulla on aina mahdollisuus vaivatta muuttaa vuokratyösuhde rekrytoinniksi. Nuoren ammattilaisen kasvattaminen ja sitouttaminen yritykseesi voi olla pitkällä aikavälillä hyötysuhteeltaan moninkertainen ulkoiseen konsulttitaloon verrattuna.

Academic_Work_rakennusala_rekrytointi

Kaipaatko tukea rakennusalan rekrytoinneissa?

Me tunnemme ja tavoitamme rakennusalan nuoret ammattilaiset. Jos olet osaavaa ja joustavaa kumppania vailla, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikemmin kuin arvaatkaan!

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!