My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Digia referenssi AW Academy Academic Work

Monipuolisia IT-osaajia Digia Oy:lle räätälöidyllä AWS-koulutuksella

Digia oli yksi neljästä yrityksestä, jolle AW Academy koulutti räätälöidysti AWS-osaamista uniikin koulutuspolun kautta. Syyskuussa 2019 Digian rivit täydentyivät neljällä osaajalla, jotka työllistyivät integraatioyksikköön.

Lue, mitä Digia lähti koulutuksesta hakemaan ja miksi he suosittelisivat AW Academyn koulutus- ja rekrytointimallia muille yrityksille.

Digia Academic Work

Asiakkaamme

Digia on suomalainen ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan toteuttamalla sovellustaratkaisuja, hyödyntämällä dataa sekä rakentamalla parhaan mahdollisen digitaalisen asiakaskokemuksen.

Digia palvelee asiakkaitaan useilla toimialoilla, kuten finanssi-, sote- ja energia-alalla.

Haastattelimme Digian People Leadejä Salla Kärkkäistä ja Mikko Takkusta liittyen yhteistyössä toteuttamaamme AWS-koulutusratkaisuun.

Minkä tasoisia osaajia lähditte hakemaan AW Academyn AWS-koulutusohjelmasta?

Koulutuksen aikana katsoimme, että henkilöt tulisivat työskentelemään integraatioliiketoiminnassa. Integraatioliiketoimintayksikössämme hyödynnetään useita teknologioita, siksi toivomme asiantuntijoiltamme löytyvän osaamista vähintään kahdesta teknologiasta. Integraatioliiketoiminta on erityinen ala ja valmiita osaajia on haastava löytää. Tätä haastetta lähdimme ratkomaan sillä, että osaamista aletaan kasvattamaan. AW Academy toimi tilanteeseen koulutusalustana, jonka kautta löysimme oppimiskykyisiä alanvaihtajia, jotka omaksuvat uusia teknologioita nopeasti.

bbce9ad96efdcc24_org.jpg
AW Academy toimi tilanteeseen koulutusalustana, jonka kautta löysimme oppimiskykyisiä alanvaihtajia, jotka omaksuvat uusia teknologioita nopeasti.

Miten AW Academy -konsulttien osaaminen on kehittynyt AWS-koulutuksen jälkeen, ja mitä se on vaatinut teiltä?

AWS-koulutus antoi hyvän pohjan uusiin tehtäviin, ja konsultit jatkoivatkin osaamisen kasvattamista kanssamme, kun he tulivat integraatioyksikköön töihin. Arvostimme henkilöiden oikeaa asennetta, kykyä ja halua omaksua monenlaisia tehtäviä heidän vahvuuksiensa mukaan. Vastavuoroisesti panostimme henkilöiden kehittymisen tukemiseen säännöllisellä yhteydenpidolla ja jatkuvalla palautteenantamisella.

Suositteletko AWS AW Academy koulutuskonseptia?

Voimme suositella AW Academyn intensiivikoulua. Koemme että tätä kautta löydettiin tarvittavat valmiudet ja oppimiskyvyn omaavat henkilöt. Yhteistyömalli AW Academyn kanssa on toiminut myös rekrytointikanavana, sillä kaikki meille tulleet henkilöt ovat lopulta saaneet vakituisen työpaikan Digialta.

Voisiko AW Academyn kautta löytyä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaa osaamista? Jätä yhteystietosi tätä kautta, niin olemme sinuun yhteydessä nopeammin kuin arvaatkaan.