My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic Work - Referenssi - SAS Institute Oy

Tuoreinta osaamista SAS Institute Oy:lle räätälöityjen palveluiden voimalla

Yhteistyömme SAS Insitute Oy:n kanssa on vuosien saatossa syventynyt merkittävästi. Pitkän kumppanuutemme aikana olemme yhdessä luoneet mm. räätälöidyn juniorikonsulttiputken ja pelkästään sen avulla työllistäneet 14 nuorta ammattilaista SAS Institutelle.

Mikä motivoi aloittamaan kumppanuuden kanssamme? Millaisia haasteita olemme pystyneet ratkaisemaan ja miten? Kenelle he suosittelisivat palveluitamme?

Tutustu yhteistyömme tuloksiin!

Academic Work - Referenssi - SAS Institute Oy

Asiakkaamme

SAS Institute on maailman isoin yksityisesti omistettu teknologiayhtiö. Asiakkaita on 145 maassa ja ratkaisuja on implementoitu yli 83 000 organisaatioon. SAS Institute Oy työllistää maailmanlaajuisesti yli 14 000 henkilöä ja Suomessa 70 henkilöä.

SASin missiona on tuottaa liiketoimintahyötyjä analytiikan avulla ja tätä yritys on tehnyt jo 40 vuoden ajan!

Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Yhteistyön hyödyt:

  • SASin yksilöllisiin tarpeisiin räätälöity juniorikonsulttiputki pystyy täyttämään resursointitarpeita nopealla aikataululla. Toimivaksi todistettu malli lanseerattiin Suomessa ja sitä laajennetaan parhaillaan myös muihin Pohjoismaihin.

  • Academic Work tuntee ja tavoittaa nuoret ammattilaiset. Tämä yhdistettynä loppuun asti hiottuun rekrytointiprosessiin mahdollistaa laadukkaan rekrytoinnin ripeästi.

  • SASin innovatiivinen ote mahdollistaa uusien ratkaisujen hyödyntämisen yhteistyömme tehostamiseksi. SAS Insitute on lähtenyt mukaan myös kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaan sisaryhtiöömme Academyyn. 1-3 Academy-konsulttia työllistyy syksyllä 2019 SAS Institute Oy:lle.

SAS Institute Oy:n haasteet:

  • SAS-osaamisen puuttuminen Suomessa.
  • Spesifit osaamisvaatimukset.
  • Teknologia-alan nopeatempoisuuden aiheuttamat pikaiset rekrytointitarpeet, minkä takia rekrytointiprosessin tulee olla sekä ripeä että laadukas.
  • SAS Institute vaalii kulttuuriaan. Rekrytoinneissa tulee ottaa huomioon paitsi osaaminen ja kehittymishalu, myös niin sanottu 'kulttuurifitti' organisaatioon.

Voisiko palveluistamme olla myös teille hyötyä?

Etsittekö yhtä tai useampaa työntekijää yritykseenne, tiimiinne tai organisaatioonne?

Kun kaipaat resursointiapua jätä tietosi tätä kautta, lähetä sähköpostia info@academicwork.fi tai soita **+358 106 805 600 **(ark. 09-15). Asiantuntijamme palaa asiaan nopeammin kuin arvaatkaan!