My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_rektyointipalvelut

Rekrytointi - avullamme luotettavasti ja laadukkaasti

Kasvu lähtee rekrytoinnista, sillä ihmiset ovat avainroolissa organisaatioiden menestyksessä.

Rekrytointipalvelumme kattaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, eli tarpeen kartoituksesta ja profiilin laatimisesta työsopimuksen allekirjoitukseen ja aloituksessa avustamiseen - laadusta tinkimättä. Teemme rekrytoinnista sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Jo sadat asiakkaat Suomessa luottavat meihin Pohjoismaiden johtavana uran alkuvaiheen osaajiin erikoistuneena rekrytointikumppanina. Teemme rekrytointeja kaikkialle Suomeen kahdesta toimipisteestämme, Espoosta ja Tampereelta käsin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palvelun hyödyistä ja teemme tarjouksen.

Kaipaatko ripeää apua rekrytointiisi? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!
Academic_Work_rekrytointi

Mitä on rekrytointi?

Kun ulkoistat rekrytointisi meille varmistat, että koko rekrytointiprosessi hoidetaan ripeästi ja laadukkaasti.

Käytännössä me hoidamme suurimman osan hausta sopivien työpaikkailmoitusten laatimisesta ja julkaisusta, sekä osaajien etsimisestä ja houkuttelusta. ensihaastatteluihin ja esittelyihin. Tarvittaessa tuemme myös työsopimuksen laatimisessa sekä tuemme muissa esiinnousevissa asioissa.

Sinulla on aina päätösvalta siitä, kenet haluatte haastatella ja kenet mahdollisesti rekrytoida. Käytännössä säästät aikaa ja vaivaa maksimoiden samalla rekrytoinnin tulokset ja minimoiden virherekrytointien riskiä. Yhteistyö kanssamme on riskitöntä: laskutamme palvelun käytöstä vain jos ja vasta kun sopiva osaaja on löytynyt ja työsopimus allekirjoitettu.

Tarvitsitpa apua yksittäiseen rekrytointiin tai pidempiaikaista kumppania, me palvelemme! Jätä yhteystietosi, niin kartoitamme tilanteenne ja ehdotamme teille sopivinta ratkaisua.

Academic_Work_rekrytointi

Miksi rekrytointi kannattaa ulkoistaa?

Rekrytoinnin onnistuminen, eli oikeiden osaajien löytäminen ja sitouttaminen, vaatii aikaa, toimivat työkalut, rautaista ammattitaitoa ja toimivat prosessit. Samalla kilpailu osaajista on armotonta, virherekrytoinnit kalliita ja työnhakijakokemuksesta huolehtiminen tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Academic Workin kohderyhmätuntemus, eri toimialojen asiantuntijuus, kattavat työnhakuverkostot ja laaja osaajatietokanta yhdistettynä vastuullisiin toimintatapoihin ja uniikkiin ekosysteemiin ovat esimerkkejä syistä miksi asiakkaamme ovat luottaneet meihin jo yli 20 vuoden ajan.

Jos sinäkin haluat taata, että työpaikkailmoitus löytää oikeat osaajat ja itse rekrytointiprosessi hoidetaan esimerkillisesti, autamme mielellämme. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Mitä hyötyä rekrytointipalvelumme käyttö tuo?

Rekrytointien ulkoistaminen on tänä päivänä yleistä mm. sen helppouden, tehokkuuden ja laadun takia. Antamalla rekrytoinnit Academic Workin vastuulle

  • säästät aikaa ja siten resursseja, kun rekryotintien työläimmät osuudet on ulkoistettu
  • vähennät virherekrytoinnin riskiä, kun mukana on osaava rekrytoijamme tukemassa päätöksenteossa
  • varmistat laajan näkyvyyden hakuilmoitukselle ja siten tavoitat parhaat hakijat
  • pidät huolta hakijakokemuksesta, kun rekrytoijamme hoitaa viestintää puolestasi sekä tukee haun viimemetreillä
  • tiedät mistä maksat, etkä maksa mistään turhasta: laskutamme selkeään hinnoitteluun perustuvan hinnan vain jos allekirjoitatte työsopimuksen esittelemämme kandidaatin kanssa
Rekrytointipalvelut eri toimialoillaexpand_more

Kokonaisvaltainen rekrytointipalvelumme sisältää kaikki rekrytoinnin vaiheet

  • Profiilin ja rekrytointistrategian määrittely
  • Houkuttelevan työpaikkailmoituksen laatiminen suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi
  • Ilmoituksen julkaisu omissa kanavissamme, valtakunnallisissa julkaisukanavissa, kuten Oikotie, Duunitori ja Monster sekä profiiliin sopivissa muissa kohdennetuissa medioissa
  • Ilmoituksen jakelu 70 000 työnhakijan rekisterille kohdennetusti
  • Hakijoiden arviointi, eli seulonta, puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut, sekä parhaiden hakijoiden valinta ja esittely asiakkaalle, eli sinulle

Mitä rekrytointipalvelumme sisältää?

Suorarekrytointi tarkoittaa, että huolehdimme koko rekrytointiprosessista profiilin määrittelystä lähtien. Kattavan kanavaverkostomme, laajan tietokantamme sekä proaktiivisten asiantuntijoidemme avulla varmistamme, että työpaikkailmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Panostamme työnhakijakokemukseen viestimällä mahdollisimman aktiivisesti koko rekrytointiprosessin ajan hakijoille. Pidämme myös sinua jatkuvasti ajan tasalla haun etenemisestä ja tuemme päätöksenteossa.

Olemme kaikin puolin ketterä kumppani - toimimme ripeästi ja sopeudumme muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Prosessimme ovat tehokkaita ja pystymme räätälöimään niitä asiakaskohtaisesti.

AW_Referenssi_Whitelake_Software-Point_Oy.png
"Onnistuneen rekrytointiprosessin taustalla on rekrytointikumppanimme ymmärrys oikeanlaisesta ja erityisestä työntekijäprofiilistamme. Näiden osaajien löytäminen on ajoittain haastavaa. Academic Work on osoittautunut tässä erinomaiseksi kumppaniksi, jonka tehokkaan ja toimivan prosessin kautta olemme saaneet erinomaisia kandidaatteja.”

Johanna Gilberg, HR Director, Software Point Oy

Rekrytointipalvelut_toimiala

Millä toimialoilla voimme auttaa?

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat seuraavilla toimialoilla: IT, tekniikka sekä kaupallinen, eli mm. taloushallinnnon, markkinoinnin & viestinnän, asiakaspalvelun, HR & hallinnon, ja myynnin työtehtävät.

Asiakkaitamme ovat alansa johtavat globaalit konsernit, julkisen hallinnon toimijat, pörssiyritykset, pienet ja keskisuuret kasvuyritykset, startupit ja järjestöt. Oli organisaatiosi iso tai pieni, paikallinen tai globaali, yritys tai vapaaehtoisorganisaatio - me palvelemme.

Kuulostaako rekrytointi sinulle sopivalta palvelulta? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna asiantuntijamme kartoittaa rekrytointitarpeenne ja räätälöidä tarpeeseenne sopiva ratkaisun.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.