Rekrytointi

Kasvu lähtee rekrytoinnista, sillä ihmiset ovat avainroolissa yrityksen menestymisen kannalta. Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Teemme rekrytoinnista sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Tutustu palveluumme!

Kaipaatko ripeää apua rekrytointiisi? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

Pikainen rekrytointitarve poikkeustilanteesta johtuen?

Yli 40 000 työnhakijan tietokantamme ja toimivat prosessimme mahdollistavat ripeät rekrytoinnit laadusta tinkimättä.

Voit siis luottaa apuumme myös koronaviruksesta johtuvan poikkeustilanteen aiheuttamien nopeiden tarpeiden kanssa. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittavat sinulle pikimmiten!

Rekrytointi yrityksille

Kun ulkoistat rekrytointisi meille varmistat, että koko rekrytointiprosessi hoidetaan ripeästi ja laadukkaasti. Ammattirekrytoijamme huolehtivat, että olet ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan ja lopullisen päätöksen rekrytoitavasta henkilöstä teet aina itse.

Palvelemme koko Suomen laajuisesti, vaikka suurin osa asiakkaistamme sijaitseekin Espoon ja Helsingin alueella.

Mikäli etsit rekrytointiapua yksittäisen osaajan kohdalla tai pidempiaikaista kumppania, olemme apunasi. Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan yhdessä, kuinka voimme ratkaista juuri sinun yrityksesi rekrytointihaasteet!

Ota yhteyttä

Mitä on rekrytointi?

Laadukas rekrytointi on yrityksen kasvun lähde, sillä menestys lähtee ihmisistä. Rekrytoinnin onnistuminen, eli oikeiden osaajien löytäminen ja sitouttaminen, vaatii aikaa, ammattitaitoa ja toimivat prosessit.

Osaajista käytävä kilpailu ei ole laantumassa, minkä takia jokaisen yrityksen tulee panostaa rekrytointeihin entistä enemmän.

Yrityksen on hyvä myös muistaa, että rekrytoinnit ovat osa employer brandingia, ja niin hyvistä kuin huonoistakin kokemuksista puhutaan avoimesti, erityisesti sosiaalisessa mediassa.

Muun muassa näiden seikkojen vuoksi moni yrityksistä kääntyy osaavan rekrytointikumppanin puoleen.

Jos sinäkin haluat taata, että yrityksesi rekrytointi-ilmoitus löytää oikeat osaajat ja itse rekrytointiprosessi hoidetaan esimerkillisesti, autamme mielellämme.

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Kokonaisvaltainen rekrytointipalvelumme muodostuu:

  • Profiilin ja rekrytointistrategian määrittelystä
  • Työpaikkailmoituksen muotoilusta
  • Ilmoituksen julkaisusta sekä omissa kanavissamme että valtakunnallisissa julkaisukanavissa, kuten Monster ja Duunitori
  • Ilmoituksen jakelusta työnhakijarekisterillemme
  • Työnhakijoiden arvioinnista, jonka osa-alueita ovat: seulonta, puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut, sekä parhaiden kandidaattien valinta ja esittely asiakkaalle

Mitä rekrytointipalvelumme sisältää?

Suorahaussa huolehdimme koko rekrytointiprosessista profiilin määrittelystä lähtien. Kattavan julkaisukanavaverkostomme avulla varmistamme, että työpaikkailmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Panostamme viestintään työnhakijoiden kanssa koko rekrytointiprosessin ajan, minkä avulla luomme positiivisen hakijakokemuksen ja tuemme asiakkaan työnantajamielikuvaa.

Olemme kaikin puolin ketterä kumppani - toimimme ripeästi ja sopeudumme muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Prosessimme ovat tehokkaita ja pystymme räätälöimään niitä asiakaskohtaisesti.

Rekrytointiprosessi asiakkaan näkökulmasta

Vastuu rekrytointiprosessista on aina Academic Workin rekrytoinnin asiantuntijalla, Consultant Managerilla. Vaalimme palvelumme laatua niin hakijoiden kuin asiakkaankin suuntaan ja vankka kokemuksemme kertoo, että onnistumisen lähteenä on laadukas viestintä. Siksi sinua palvelee sekä Account Manager että Consultant Manager koko prosessin ajan.

Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Avullamme tavoitat tulevaisuuden tekijät!

Rekrytointipalvelun hyödyt

Laadukas rekrytointi vie aikaa ja väärän ihmisen valinta voi käydä hyvinkin hintavaksi. Rekrytointipalvelumme ansiosta voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ammattirekrytoijamme tavoittavat ja tunnistavat toiveitasi vastaavat henkilöt, mikä mahdollistaa onnistuneen rekrytoinnin niin taitojen kuin persoonankin puolesta. Lisäksi ainutlaatuinen työnhakijarekisterimme varmistaa, että ilmoituksenne löytää oikeiden silmien alle.

Millä toimialoilla voimme auttaa?

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla: IT, tekniikka, taloushallinto, markkinointi, kaupallinen ala sekä rakennusala.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä, alansa johtavia tekniikan ja televiestinnän yrityksiä, kansainvälisiä pankkeja ja monikansallisia yrityksiä, sekä myös pienempiä innovatiivisia yrityksiä.

Jaa artikkeli