Rekrytointi - avullamme luotettavasti ja laadukkaasti

Kasvu lähtee rekrytoinnista, sillä ihmiset ovat avainroolissa yrityksen menestymisen kannalta. Rekrytointipalvelumme kattavat koko rekrytointiprosessin alusta loppuun, laadusta tinkimättä. Teemme rekrytoinnista sinulle mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Olemme Pohjoismaiden johtava uran alkuvaiheen osaajiin erikoistunut rekrytointiyritys.

Kaipaatko ripeää apua rekrytointiisi? Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle!

Rekrytointipalvelu yrityksille ja muille organisaatioille

Kun ulkoistat rekrytointisi meille varmistat, että koko rekrytointiprosessi hoidetaan ripeästi ja laadukkaasti. Ammattirekrytoijamme huolehtivat, että olet ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan ja lopullisen päätöksen rekrytoitavasta henkilöstä teet aina itse.

Palvelemme koko Suomen laajuisesti, vaikka suurin osa asiakkaistamme sijaitseekin Espoon ja Helsingin alueella.

Tarvitsitpa apua yksittäiseen rekrytointiin tai pidempiaikaista kumppania, palvelemme sinua. Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan yhdessä, miten voimme ratkaista juuri sinun yrityksesi rekrytointihaasteet!

Ota yhteyttä

Mitä on rekrytointi ja miksi rekrytointipalvelun käyttö kannattaa?

Laadukas rekrytointi on yrityksen kasvun lähde, sillä menestys lähtee ihmisistä. Rekrytoinnin onnistuminen, eli oikeiden osaajien löytäminen ja sitouttaminen, vaatii aikaa, ammattitaitoa ja toimivat prosessit. Samanaikaisesti kilpailu osaajista on armotonta, virherekrytoinnit kalliita ja työnhakijakokemuksesta huolehtiminen tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Siksi asiakkaamme ovat luottaneet meihin jo yli 10 vuoden ajan.

Jos sinäkin haluat taata, että yrityksesi työpaikkailmoitus löytää oikeat osaajat ja itse rekrytointiprosessi hoidetaan esimerkillisesti, autamme mielellämme. Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää!

Kokonaisvaltainen rekrytointipalvelumme sisältää kaikki rekrytoinnin vaiheet

  • Profiilin ja rekrytointistrategian määrittely
  • Houkuttelevan työpaikkailmoituksen laatiminen
  • Ilmoituksen julkaisu omissa kanavissamme, valtakunnallisissa julkaisukanavissa, kuten Oikotie, Duunitori ja Monster sekä profiilin vaatimissa kohdennetuissa muissa medioissa
  • Ilmoituksen jakelu 70 000 työnhakijan rekisterille kohdennetusti
  • Hakijoiden arviointi, jonka osa-alueita ovat: seulonta, puhelinhaastattelut, henkilökohtaiset haastattelut, sekä parhaiden hakijoiden valinta ja esittely asiakkaalle, eli sinulle

Mitä rekrytointipalvelumme sisältää?

Suorarekrytointi tarkoittaa, että huolehdimme koko rekrytointiprosessista profiilin määrittelystä lähtien. Kattavan kanavaverkostomme avulla varmistamme, että työpaikkailmoitus tavoittaa sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Panostamme työnhakijakokemukseen viestimällä mahdollisimman aktiivisesti koko rekrytointiprosessin ajan. Pidämme myös sinua jatkuvasti kartalla prosessin etenemisestä ja tuemme päätöksenteossa.

Olemme kaikin puolin ketterä kumppani - toimimme ripeästi ja sopeudumme muuttuviin tilanteisiin nopeasti. Prosessimme ovat tehokkaita ja pystymme räätälöimään niitä asiakaskohtaisesti.

Rekrytointiprosessi asiakkaan näkökulmasta

Vastuu rekrytointiprosessista on aina Academic Workin rekrytoinnin asiantuntijalla, Consultant Managerilla. Vaalimme palvelumme laatua niin hakijoiden kuin asiakkaankin suuntaan ja vankka kokemuksemme kertoo, että onnistumisen lähteenä on laadukas viestintä. Siksi sinua palvelee Consultant Managerin lisäksi Account Manager koko prosessin ajan.

74 - Asiakkaiden antama NPS-lukumme vuonna 2020

Kaikki rekrytoijamme ovat erikoistuneita nuorten ammattilaisten rekrytointiin. Avullamme tavoitat tulevaisuuden tekijät!

Näin olemme auttaneet Software Pointia haastavissa rekrytoinneissa

Rekrytointipalvelun hyödyt - millainen on onnistunut rekrytointi?

Laadukas rekrytointi vie aikaa ja väärän ihmisen valinta voi käydä hyvinkin hintavaksi. Rekrytointipalvelumme ansiosta voit rauhassa keskittyä ydinliiketoimintasi kehittämiseen.

Ammattirekrytoijamme tavoittavat ja tunnistavat toiveitasi vastaavat henkilöt, mikä mahdollistaa onnistuneen rekrytoinnin niin taitojen kuin persoonankin puolesta. Lisäksi ainutlaatuinen työnhakijarekisterimme varmistaa, että ilmoituksenne löytää oikeiden silmien alle.

Onko henkilöstövuokraus sittenkin sopivampi vaihtoehto?

Millä toimialoilla voimme auttaa?

Rekrytointipalveluidemme painopisteet ovat toimialoilla: IT, tekniikka, taloushallinto, markkinointi, kaupallinen ala sekä rakennusala.

Asiakkaitamme ovat alansa johtavat globaalit konsernit, julkisen hallinnon toimijat, pörssiyritykset, pienet ja keskisuuret kasvuyritykset, startupit ja järjestöt. Oli organisaatiosi iso tai pieni, paikallinen tai globaali, yritys tai vapaaehtoisorganisaatio - me palvelemme.

Kuulostaako rekrytointi sinulle sopivalta palvelulta? Jätä yhteystietosi niin palaamme sinulle nopeammin kuin arvaatkaan.

Anna asiantuntijamme kartoittaa rekrytointitarpeenne ja räätälöidä tarpeeseenne sopiva ratkaisun.

Soita numeroon +358 106 805 600 (ark. 09-15), laita sähköpostia osoitteeseen info@academicwork.fi tai täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä.

Jaa artikkeli