My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_rekrytointi_hallinto

Hallintoalan rekrytointi

Tarvitsetko yritykseesi hallintoalan työntekijää? Tiedämme, että rekrytointiprosessi vie aikaa. Tiedämme myös, että väärin hoidettu rekrytointi tulee kalliiksi ja saattaa vahingoittaa yritystä. Siksi me Academic Workilla voimme auttaa sinua - olemme rekrytoinnin asiantuntijoita ja meillä laaja ymmärrys alalta.

Anna meidän auttaa

Etsitkö uutta työntekijää toimistosi hallintoon?

Laadukas rekrytointiprosessi sisältää monta vaihetta. Joskus voi olla vaikea tietää, mitä etsiä tai mikä sopii yritykselle parhaiten. Siksi rekrytoijillamme on valtavasti tietoa eri toimialoilta ja siitä, miten löytää työhön sopivimmat ihmiset. Me tiedämme, että kova työ kannattaa aina ja olemme ylpeitä siitä, että Academic Workin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Hallintoalan tehtävät, joihin olemme rekrytoineet

Harjoitus tekee mestarin. Meillä on monen vuoden kokemus sekä henkilöstövuokrauksesta että rekrytoinnista ja olemme näiden vuosien aikana rekrytoineet osaajia yli 160 000 tehtävään.

On monta syytä, miksi sinun pitäisi rekrytoida avullamme ja yksi niistä on kokemuksemme. Olemme rekrytoineet hallintopuolen tehtäviin ja toimistotöihin tuhansia osaajia, ja siksi meillä on juuri hallintoalalta valtava määrä osaamista. Esimerkkejä rooleista, joihin olemme rekrytoineet:

  • Hallintojohtajat
  • Asiakaspalvelu
  • Liiketoiminnan tuki
  • Hallinnon koordinaattorit tai projektijohtajat

Mikä on henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin ero?

Riippumatta siitä, tarvitsetko työntekijän lyhyeksi vai pitkäksi ajaksi, voit valita joko henkilöstövuokrauksen tai rekrytoinnin. Henkilöstövuokraus on hyvä vaihtoehto, jos tarpeesi on lyhytaikainen, esimerkiksi ruuhkahuiput, organisaatiomuutokset tai sijaistarve, mutta toimii loistavasti myös pitkäaikaiseen tarpeeseen, jos esimerkiksi head count -rajoitteet estävät rekrytoinnin tai haluatte ulkoistaa työntekijän hallinnolliset tehtävät meille.

Jos yritykselläsi on pitkäaikainen työntekijätarve, hallintoalan rekrytointi on usein myös toimiva vaihtoehto. Me hoidamme koko rekrytointiprosessin ja sinä voit palkata sopivimman työnhakijan suoraan yritykseesi. Osaavat rekrytoijamme tekevät aina parhaansa, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sopii yrityksellesi parhaiten, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Lue lisää henkilöstövuokrauksesta hallintoon.