My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_referenssi_Whitelake_Software_Point

Whitelake Software Point Oy - superosaajien perhe Pohjoismaiden johtajana

Lue lisää yhteistyömme hedelmistä!

Academic Work - Referenssi - Whitelake Software Point Oy

Asiakkaamme

Software Point kuuluu kansainväliseen LabVantage konserniin, joka valmistaa ja toimittaa laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiä (LIMS). Yhtiöllä on viisi toimistoa Pohjoismaissa. Suomessa Software Point työllistää yli 50 IT-alan ammattilaista

Software Point tarjoaa ratkaisuja analyysipalvelulaboratorioiden, teollisuuden laadunvarmistuslaboratorioiden, tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioiden, biopankkien ja terveydenhuollon laboratorioiden tiedonhallintaan.

"Onnistuneen rekrytointiprosessin taustalla on rekrytointikumppanimme ymmärrys oikeanlaisesta ja erityisestä työntekijäprofiilistamme. Näiden osaajien löytäminen on ajoittain haastavaa. Academic Work on osoittautunut tässä erinomaiseksi kumppaniksi, jonka tehokkaan ja toimivan prosessin kautta olemme saaneet erinomaisia kandidaatteja.”

Johanna Gilberg, HR Director, Software Point Oy

Yhteistyön hyödyt:

  • Academic Workin ja Whitelake Software Pointin yhteistyön perusta on tehokas ja kokonaisvaltainen rekrytointiprosessi, jonka tavoitteena on löytää haastaviin profiileihin oikeat henkilöt.

  • Tuntemus yrityksen tarpeista on ensisijaisen tärkeää - yhteistyöllä hiottu prosessi, jotta Software Point voi keskittyä omiin ydintoimintoihinsa.

  • Software Point saa suoran väylän haluamaansa kohderyhmään sekä näkyvyyttä nuorten ammattilaisten keskuudessa

Whitelake Software Pointin tarpeet:

  • Yritys tarjoaa töitä niin junioreille kuin senioreille - tärkeintä on löytää oikeat ihmiset. Uudet ammattilaiset tulevat osaksi työperhettä, jossa keskimääräinen "palveluvuosien" määrä ovat hyvin korkea - tähän perheeseen kuuluu myös paluumuuttajia.
  • Software Pointin henkilöstössä korostuu kollektiivisuuden lisäksi muun muassa kyky työskennellä itsenäisesti, uskaliaasti ja soveltavasti. Työ vaatii teknisen asiantuntijuuden lisäksi yhteistyö- ja ihmistaitoja.