My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Löydä unelmatyösi

Uuden äärellä? Näin haet ja löydät töitä

Työnhaku kannattaa aloittaa avoimista työpaikoistamme, josta löydät kaikki Academic Workin hakemat tehtävät, oli kyseessä sitten suoraan toimeksiantajallemme tehtävä rekrytointi - taikka tehtävä, jossa aloitat AW:n konsulttina! Tämän lisäksi kannattaa myös kurkata, onko meillä avoimia sisäisiä tehtäviä.

Juuri sinulle sopivan tehtävän löytäminen ja hakemuksen jättäminen on helppoa. Alla käymme koko prosessin läpi ja tarjoamme myös syventäviä vinkkejä hakuprosessiin ja siinä menestymiseen.

Katso avoimet työpaikat

Useita tapoja löytää työpaikka

Sivuiltamme löydät sekä suoralla toimeksiannolla hakemamme työpaikat että vuokratoimeksiannot, joissa työllistyt yritykseen Academic Workin konsulttina.
Jos taas työ meillä - Pohjoismaiden suurimmassa nuorten ammattilaisten rekrytointitalossa - kiinnostaa, kurkkaa sisäiset työpaikkamme.

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jos toivomaasi työtehtävää ei ole tällä hetkellä haussa, eipä hätää!

 • Voit tehdä itsellesi Duunivahdin tarkoilla kriteereillä, jolloin kuulet ensimmäisten joukossa uusista avoimista tehtävistä.
 • Avautuvista sisäisistä työpaikoistamme kuulet, kun kerrot Connect-toiminnon kautta toiveistasi.
 • Ilmoita itsesi Headhuntattavaksi tehtäviin, jotka eivät välttämättä tule ollenkaan julkiseen hakuun. Näin voit myös välttää hakuprosessin alkuaskeleet ja päästä suoraan haastatteluun.
Teknologia-alan työpaikat

Satoja avoimia tehtäviä eri aloilta

Haemme tekijöitä lähes kaikenlaisiin tehtäviin! Useimmat työpaikoistamme jakautuvat seuraavien alojen alle:

 • IT

 • Tekniikka

 • Kaupalliset alat

  Emme siis hae pelkästään koodareita, tai insinöörejä, sillä erityisesti kaupalliset alat kattavat todella monipuolisesti työtehtäviä - aina myynnistä ja asiakaspalvelusta taloushallintoon.

Työpaikat opiskelijoille

Töitä opiskelijoille ja uransa alussa oleville sekä myös kokeneemmille

Haemme tekijöitä lukuisiin eritasoisiin rooleihin. Academic Workin erikoisalaa on nuorten ja urassa alussa olevien rekrytointi, mutta tehtäviin voi hakea kuka tahansa, jonka tausta voisi siihen sopia.

Osa-aikatyö
Osa-aikainen työskentely on loistava tapa kerryttää kokemusta ja lisätienestejä, minkä vuoksi tehtävät soveltuvat erityisesti opiskelijoille. On myös paljon muita elämäntilanteita, joissa osa-aikatyö on paras ratkaisu - joten hae rohkeasti, jos suurempi vapaa-ajan osuus on sinulle tärkeää.

Kokoaikainen työ
Täysipäiväiset asiantuntijatehtävämme soveltuvat sekä opintojensa loppuvaiheessa oleville, vastavalmistuneille että jo muutaman vuoden työkokemusta kerryttäneille. Kokoaikaisiin tehtäviin lukeutuu sekä vakituisia että määräaikaisia ja projektiluontoisia positioita.

Näin käytät työpaikkahakuaVoit rajata tuloksia aloittain, työsuhteen tyypin ja vaaditun kielen mukaan. Lisäksi voit valita, näetkö ainoastaan suoraan työnantajalle tehtäviä hakuja, tai AW:n konsulttina suoritettavia töitä. Muista hakuehdoista löydät harvinaisemmat tehtävätyypit kuten esimerkiksi harjoittelut ja kesätyöt.

Aktivoi Duunivahti
Voit luoda asettamistasi hakuvalinnoista suoraan Duunivahdin, jolloin saat ilmoituksen uusista sinulle sopivista tehtävistä sähköpostiisi. Näin voit olla varma, että saat ensimmäisten joukossa tiedon avoimesta paikasta ja saat etumatkaa myös hakemuksen tekemiseen. Duunivahdin tekemiseen ei myöskään tarvita rekisteröitymistä.

Duunivahdin luominen on helppoa:

 1. Valitse kriteerisi
 2. Paina 'Hae'
 3. Näpäytä 'Tilaa Duunivahti' -painiketta työpaikkalistauksen yläosassa
 4. Tarkasta Duunivahdin käyttämät kriteerit ja syötä sähköpostisi
 5. Paina 'Tilaa Duunivahti'
 6. Saat meiltä sähköpostissa vahvistuspyynnön, jonka hyväksyttyäsi alat vastaanottamaan ilmoituksia!Näin haet työpaikkaaKun löydät sinua kiinnostavan työtehtävän, napsauta oitis 'Hae työpaikkaa!' -painiketta! Ensimmäisellä kerralla hakeminen menee näin:

 1. Luo tili
  Jos sinulla ei jo ennestään ole tiliä AW:n portaaliin, paina näkymän vasemmasta alakulmasta 'Rekisteröidy'. Voit luoda tilin syöttämällä yhteystietosi, tai yhdistämällä sen Google-tiliisi.
 2. Kirjaudu sisään
  Kirjauduttuasi sisään, näet hakemasi työpaikan alla tiedot, joita järjestelmässämme jo on.
 3. Lataa CV, tai täytä tiedot käsin
  Jos aloitat lataamalla pdf-muotoisen CV:n, järjestelmämme hakee lomakkeeseen sieltä löytyvät tiedot automaattisesti. Muistathan tämän jälkeen tarkastaa ja täydentää tiedot.
 4. Lisää liitteitä
  Tähän voit lisätä muut tarvittavat liitteet, joihin useimmiten lukeutuu ainakin hakemus-/motivaatiokirje.
 5. Valmista tuli!
  Se on siinä! Profiilisi on nyt luotu ja voit lähettää hakemuksen. Jos työpaikka ei heti ensimmäisellä kerralla nappaa, CV:si ja profiilin tiedot säilyvät meillä seuraavaa hakemusta varten.