Kokoaikatyö

Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, valmistunut tai jo kartuttanut muutaman vuoden työkokemusta, etsit todennäköisesti kokoaikatyötä. Välitämme kokoaikatyötä sekä vuokratyösuhteiden että suorarekrytointien muodossa mm. IT, Tekniikan ja kaupallisen alan toimialoilla.

Katso avoimet kokoaikaiset työpaikkamme

Etsitkö kokoaikatyötä?

Voit työllistyä kauttamme kokoaikaiseen vuokratoimeksiantoon tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen kauttamme. Välittämämme kokoaikaiset työpaikat vaihtelevat Junior- ja asiantuntijatason tehtävistä kansainvälisiin esimies- ja johtotehtäviin.

Yhdistävänä punaisena lankana on asiantuntijatyö, sillä useimmiten välittämämme työpaikat vaativat korkeakoulututkinnon ja 0-5 vuotta työkokemusta alalta tai vastaavista tehtävistä.

Kokoaikatyö vuokratyösuhteessa

Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä. Kokoaikaisen vuokratyön kautta saat mahdollisuuden näyttää osaamisesi, kerryttää arvokasta työkokemusta ja "jalan ovenväliin työelämään." Saat runsaasti kokemusta ja kontakteja, ja asiakasyritys voi myös palkata sinut omaksi työntekijäkseen.

Kokoaikainen vuokratyösuhde voi olla menestyksekkään uran alku! Henkilöstövuokrauksen lisäksi välitämme myös työpaikkoja joihin suoritetaan ns. suorahaku, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Etsin kokoaikatyötä, mutta minulla ei ole juurikaan työkokemusta

Kokemattomuuden tunne saattaa vaivata myös valmistuneita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mutta älä huolestu, me emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella, vaan katsomme aina myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan.

Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Meille hakijoiden henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on vähintään yhtä paljon painoarvoa kuin muodollisella koulutuksella tai kokemuksella. Suosittelemme panostamaan hyvään ja selkeään CV ja työhakemukseen.

Miksi vuokratyösuhde eikä suora rekrytointi?

Työvoiman tarve lähtee aina yrityksen tarpeesta. Tarve työvoimalle voi olla joko nykyisestä työmäärästä selviäminen tai kasvuun pyrkivä. Tarve voi olla myös aidosti projektiluontoinen, jolloin tarvitaan asiantuntijuutta ja lisäresursseja projektin valmistumiseksi.

Vuokratyösuhde sopii erityisesti nykyaikaiseen nopean kehityksen kulttuuriin, jossa tilanteet ja projektit elävät ja ennakoitavuus on haastavaa. Tällöin vuokratyösuhde on paras vaihtoehto joustavuutensa ansiosta. Perinteisesti vuokratyösuhde voi johtua myös vakituisen henkilöstön vanhempainvapaista, sairauslomista tai kausittaisista ruuhkahuipuista työmäärässä.

Asiakasyrityksemme siis käyttävät henkilöstövuokrausta erilaisista syistä johtuen. Katso muut usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä: FAQ

Jaa artikkeli