My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_kokoaikatyo

Kokoaikatyö - oman alan asiantuntijatyötä

Suurin osa tarjoamistamme työpaikoista on kokoaikaisia tehtäviä. Olit sitten korkeakouluopintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo joitain vuosia työkokemusta kartuttanut asiantunija, voit löytää kauttamme töitä mm. IT-alalta, tekniikan alalta tai kaupalliselta alalta. Työpaikkoja on tarjolla kaikkialla Suomessa painottuen suurimpiin kaupunkeihin.

Lue alta lisää minkälaisia työpaikkoja tarjoamme, millaisia vaihtoehtoisia työllistymismuotoja on tarjolla ja miksi sinun kannattaa hakea töitä Academic Workin kautta!

Kurkkaa jo nyt avoimet kokoaikaiset työpaikkamme

Työpaikkoja monenlaiseen tarpeeseen

Asiakkaidemme joukkoon kuuluu mm. suomalaisia pörssiyrityksiä, globaaleja konserneja, nosteessa olevia kasvuyrityksiä, perheyrityksiä kuin julkisen hallinnon toimijoita. Voit lukea lisää asiakkaistamme täältä. Merkittävin osa kokoaikaisista työpaikoistamme on:

Tarjoamimme kokoaikaisten työpaikkojen vaativuus vaihtelee junior asiantuntijarooleista asiantuntijarooleihin ja kansainvälisiin esihenkilötehtäviin, joihin vaaditaan jopa 5 vuoden kokemusta. Yhteinen tekijä työpaikoissamme on, että niissä vaaditaan korkeakouluopintoja tai -tutkintoa. Työt voivat olla vakituisia, määräaikaisia tai projektiluontoisia.

Kokoaikatyö vuokratyönä

Työvoiman tarve lähtee aina yrityksen tarpeesta - se voi olla joko nykyisestä työmäärästä selviämiseen liittyvä tai kasvuun tähtäävä. Tarve voi olla myös aidosti projektiluontoinen, jolloin tarvitaan asiantuntijuutta ja lisäresursseja projektin valmistumiseksi. Usein on myös tilanne, että kiireisestä tarpeesta huolimatta ei suorarekrytointi ole mahdollista. Syitä voi olla monia, kuten rekrytointiluvan puuttuminen, rajattu henkilötyövuosien määrä tai sijaisuus. Mikään näistä ei ole työnhakijalle huono asia - päin vastoin! Urasi voi lähteä uudenlaiseen nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä. Kokoaikaisen vuokratyön kautta saat:

  • Kiinnostavan työpaikan halutussa organisaatiossa
  • Urapartnerin, joka aidosti välittää sinusta ja tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa
  • Mahdollisuuden näyttää osaamisesi
  • Kerrytettyä entisestään arvokasta työkokemusta
  • Jalan ovenväliin ja kärkipaikan rekrytointiin, jos mahdollisuus siihen aukeaa
  • Runsaasti kokemusta ja kontakteja

Ylpeydenaiheemme onkin, että suurin osa vuokratoimeksiannoistamme päättyy konsultin rekrytoitumiseen asiakkaalle. Se onkin useimmiten kaikkien yhteinen tavoite vuokratyösuhteen aikana.

Konsulttina työskentely tarkoittaa, että me Academic Workilla toimimme paitsi hallinnollisena esihenkilönäsi (mm. maksamme palkkasi, vastaamme työterveyshuollostasi) myös tarjoamme urapartnerinasi nimetyn konsulttipäällikön, johon voit olla yhteydessä milloin tahansa kun haluat keskustella työsuhteestasi tai urastasi. Konsulttina työskentelet asiakkaan tehtävissä ja he vastaavat mm. perehdytyksestä, työvälineistä ja päivittäisen työsi johtamisesta.

Kokoaikatyö suorarekrytoinnilla

Henkilöstövuokrauksen lisäksi välitämme suorarekrytointina työpaikkoja, jolloin työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Tällöin kaikki hallinnollinen ja päivittäinen esihenkilötyö ja muut vastuut ovat kokonaan asiakasyrityksellä ja Academic Work hoitaa pelkästään rekrytointia.

miina2.png
Miinan työn jälki vakuutti asiakasyrityksen nopeasti: hänet rekrytoitiin asiakkaalle vain muutama kuukausi vuokratoimeksiannon alkamisesta.

Ote entisen konsulttimme, Miinan, uratarinasta

Hakuprosessi - miten rekrytointi etenee Academic Workilla?

Haluatko tutustua tarkemmin hakuprosessiin kauttamme? Olemme koostaneet kaiken relevantin tiedon hakuun liittyen yhdelle sivulle, jotta tiedät mitä tuleman pitää ja pystyt valmistautua unelmiesi työpaikan haastatteluihin. Tutustu prosessiin klikkaamalla alta!

Etsin kokoaikatyötä, mutta minulla ei ole juurikaan työkokemusta

Kokemattomuuden tunne saattaa vaivata valmistuneita ja uransa alussa olevia ammattilaisia, mutta älä huolestu, me emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella, vaan katsomme aina myös heidän potentiaaliaan ja asennettaan.

Rekrytointiprosessimme pohjautuu kompetenssipohjaiseen menetelmään, jonka osa-alueet olemme hioneet vuosien varrella kohderyhmätuntemuksemme avulla. Meille hakijoiden henkilökohtaisilla ominaisuuksilla on vähintään yhtä paljon painoarvoa kuin muodollisella koulutuksella tai kokemuksella. Työnhaku lähtee kuitenkin aina liikkeelle perusasioista - pidä siis huolta että CV:si ja työhakemuksesi on huippuunsa hiottuja.

AW-refenssit-SAS_Institute.jpg
Olemme onnellisessa asemassa asiakaskokemuksen osalta, sillä AW tarjoaa meille haluamaamme 'high-touch' -palvelua. Kommunikointi on todella sujuvaa puolin ja toisin: välillämme vallitsee kumppanuussuhde ja taustatyö on hoidettu rekrytoinneissa ensiluokkaisesti - tämä heijastuu suoraan loistaviin kandidaatteihin, joita saamme Academic Workin kautta.

Maarit Kraft, Nordic Talent Acquisition Lead, SAS Institute Oy

Oletko kokenut IT-alan ammattilainen? Vai harkitsetko uranvaihtoa? Meillä on vastaus näihinkin!

Edelläkuvattujen kokoaikatyömahdollisuuksien lisäksi tarjoamme myös muunlaisia uravaihtoehtoja.

Oletko kokenut IT-alan ammattilainen, jota kiinnostaa monipuoliset tehtävät uudenlaisessa it-konsultoinnin kasvuyrityksessä huippuporukassa? Sisaryrityksemme Crowd Collective, on vuonna 2020 Suomessa avattu it-konsultointiin erikoistunut yritys, joka ratkaisee työmarkkinoiden osaajapulaa uudenlaisella tavalla. Crowd Collective etsii säännöllisesti kokeneita IT-alan osaajia riveihinsä. Lue Crowd Collectivesta lisää täältä!

Vai oletko sittenkin harkinnut uranvaihtoa, esimerkiksi kovasta osaajapulasta kärsivälle IT- tai tekniikan aloille, mutta korkeakouluopintoihin palaaminen ei houkuttele? Academic Work Academy mahdollistaa uudelle uralle siirtymisen 12 viikon intensiivikoulutuksen päätteeksi. Sinusta voi siis tulla esim. pilvipalveluosaaja, sovellusasiantuntija, data-analyytikko tai koodari ja me takaamme sinulle työpaikan koulutuksen päätteeksi. Kurkkaa lisätiedot täältä!