Osa-aikatyö opintojen ohella on mahdollisuus!

Opintojen ohella työskentelystä on muutakin etua kuin lisätienestit. Oman alan osa-aikatyö opintojen ohella on investointi tulevaisuuteesi. Lue, kuinka voimme auttaa sinua löytämään kiinnostavan osa-aikatyön, josta on ihan oikeaa hyötyä tulevan urasi kannalta!

Katso avoimet osa-aikaiset työpaikkamme

Rakenna CV:täsi

Omaa uratarinaasi eli CV:täsi, voit rakentaa monella tavalla matkalla kohti valmistumista. Huolimatta siitä työskenteletkö oman alan tehtävissä jo opintojen aikana vai onko polkusi täysin toisenlainen, on kaikki vaihtoehdot osa sinun tarinaasi. Voit kasvattaa omaa osaamistasi kokeilemalla erilaisia reittejä - yhdessä valinnoistasi muodostuu sinun uniikki tarinasi.

Tiesitkö, että Academic Workin konsulttina sinulla on mahdollisuus kokoaikaistua tai rekrytoitua suoraan asiakasyritykselle valmistumisen kynnyksellä?

Vinkit CV:n kokoamiseen

Lisätienesteillä parempaa opiskelijaelämää

Opiskelijaelämää voi viettää monella tavalla, mutta monille se tarkoittaa aikaa, jolloin eurojen perään katsotaan tarkkaan eikä säästöjä kerry. Asia voi olla myös toisin! Opintojen ohella työskennellen voit nostaa opiskelijaelämäsi uudelle tasolle: hyvästi pikanuudelit ja rikkoutunut puhelimen näyttö - tervetuloa monipuolinen ruoka ja ehjä puhelin. Vain sinä tiedät, miltä opiskelijaelämäsi next level voisi näyttää!

Klikkaa Duunivahtiin, niin et enää missaa unelmiesi työpaikkaa

Rakenna ammatillista verkostoasi

Opintojen aikana työskentely laajentaa ammatillista verkostoasi, mistä on todennäköisesti hyötyä myös uran myöhemmissä vaiheissa, kuten valmistumisen kynnyksellä tai myöhemmin uutta työpaikkaa etsiessä. Harva tulee ajatelleeksi opintojen aikana, että verkostoista on hyötyä tulevaisuudessa myös työnhaun ulkopuolella, esim. kun etsit palveluntarjoajaa tai ostajaa tuotteellesi. Mitä varhaisemmassa vaiheessa aloitat verkoston laajentamisen, sen parempi!

Kurkkaa löytyykö sopiva duuni jo nyt

"Kaikki sujui tosi hyvin Academic Workin kanssa. Oikeastaan jopa yllätyin, kuinka nopeasti kysymyksiini vastattiin. Ihan kuin minulla olisi ollut ikioma kontaktihenkilö siellä koko prosessin ajan!"

Konsulttimme työllistyttyään unelmien työhönsä kauttamme

5 vinkkiä opintojen ja osa-aikatyön yhdistämiseen

Keräsimme yhteen konkreettiset vinkit opintojen ja töiden yhdistämiseen. Nappaa talteen!

Lue lisää

Aloita unelmiesi uran rakentaminen osa-aikatyöllä – tässä vinkit!

Tiesitkö, että voit parantaa valmistumisen kynnyksellä työllistymistäsi tekemällä oikeat peliliikkeet jo opintojen aikana. Kurkkaa vinkit mistä lähteä liikkeelle!

Lue lisää

Valmistuminen lähestyy? Näin valmistaudut hyppyysi työelämään!

Viimeinen opintovuosi on kriittistä aikaa tulevan uran kannalta. Meidän Head of Talent Acquistion Anna antaa vinkit työelämään siirtymiseen!

Lue lisää

Duunivahdin avulla et missaa unelmiesi työpaikkaa

Hyppää kyytiin! Tee kuten 40 000 muuta nuorta ammattilaista Suomessa, ja aloita urasi Academic Workin kanssa. Tilaamalla Duunivahdin ja lataamalla tuoreimman CV:si tietokantaamme saat aina tiedon sinua kiinnostavista uusista työpaikoista, ja annat rekrytoijamme löytää sinut!

✔ Tilaa Duunivahti

Q&A töiden tekemisestä opintojen ohessa

Minulta puuttuu aikaisempi työkokemus - saanko osa-aikatöitä? Ei hätää! Ensinnäkin kokemattomuuden tunne on tavanomaista opiskeluaikoina, kun oman alan työkokemusta on vähän tai ei ollenkaan - varsinkin opintojen alkuvaiheessa. Olemme tukenasi! Me Academic Workilla olemme työskennelleet opiskelijoiden kanssa yli 20 vuotta ja osaamme katsoa CV:tä syvemmälle. Usein kokemattomuuden voi korvata aidolla kiinnostuksella ja innokkuudella. Käy nappaamassa vinkit työnhakuun!

Miksi hakea Academic Workin kautta töitä? Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Kauttamme löydät oman alan töitä! Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehittymismahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä, tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Lisäksi me haluamme tehdä kaikkemme, että viihtyisit sekä asiakasyrityksessä, että Academic Workilla. Hyvinvointisi on meille ensisijaisen tärkeää! Me haluamme tukea sinua urasi alkuvaiheessa ja toimia urapartnerinasi aina ensimmäisistä osa-aikatöistä valmistumisen jälkeisiin asiantuntijarooleihin.

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme 👉 täältä

Miten kaikki osa-aikatyöhön liittyvät käytännön asiat hoidetaan? Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä, kuten kuka on varsinainen työnantajasi? Miten palkka maksetaan, ja miten suuri se oikeastaan on? Voitko neuvotella palkasta? Miten tunnit raportoidaan ja kuka niitä valvoo? Koko Academic Workin työsuhteesi ajan sinulla on nimetty konsulttipäällikkö, jonka puoleen voit kääntyä. Pidämme konsultteihimme säännöllisesti yhteyttä sekä konsulttipäällikön toimesta, että uutiskirjeen muodossa. Lisäksi Konsulttiwebistämme löytyy aina olennaiset tiedot, helposti ja nopeasti. Ei siis hätää - kaikki asiat selviävät kyllä! Voit myös käydä tutustumassa FAQ-osioomme, johon on kerätty tiiviisti yleisimpiin kysymyksiin vastauksia.

Löydä oman alan osa-aikatöitä opintojesi ohelle!

Työnhaku-sivultamme löydät jatkuvasti uusia upeita uramahdollisuuksia monipuolisesti eri aloilta. Kiinnostipa sinua markkinointi, IT, rakennusala, hankinta, rekrytointi, taloushallinto, asiakaspalvelu, myyntityö, automaatiotekniikka tai mikä tahansa - meillä on sinulle oman alasi töitä!

Tutustu avoimiin osa-aikaisiin työpaikkoihin

Unelmien työ löytyi, mitä sitten tapahtuu?

Löysitkö unelmiesi työpaikan avoimista työpaikoistamme? Mahtavaa! Nyt on aika hakea paikkaa. Löydät sivuiltamme runsaasti vinkkejä menestyksekkääseen työhankuun. Olemme myös kuvanneet hakuprosessimme, jotta tiedät mihin valmistautua ja mitä voit odottaa haun aikana. Klikkaa alta ja tutustu haun vaiheisiin!

Hakuprosessimme - näin rekrytointi etenee
Jaa artikkeli