My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_osa_aikatyo_opiskelija

Osa-aikatyö mahdollistaa lisätienestit opintojen aikana tai muuten vaan!

Osa-aikatyöstä on muutakin etua kuin lisätienestit! Oman alan osa-aikatyö on investointi tulevaisuuteesi. Lue, kuinka voimme auttaa sinua löytämään kiinnostavan osa-aikatyön, josta on ihan oikeaa hyötyä niin rahallisesti kuin tulevan urasi kannalta.

Löydä uusi osa-aikatyö!

1. Rakenna CV:täsi

On monia tapoja luoda ja rakentaa itselleen houkuttelevaa CV:tä ja siten nostaa omia osakkeita tulevissa työnhauissa. Osa-aikatyö opintojen ohessa tuo arvokasta oppia ja kokemusta sinulle, mutta myös konkreettista sisältöä ansioluetteloosi. Samalla olet monta askelta lähempänä unelmiesi kokoaikatyötä. Tiesitkö, että lukuisat osa-aikaisesti töitä tehneet konsulttimme ovat valmistumisen kynnyksellä saaneet suoraan vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen? Mitä jos sinä olisit seuraava?

2. Lisätienesteillä parempaa opiskelijaelämää

Opiskelijaelämää voi viettää monella tavalla, mutta monille se tarkoittaa aikaa, jolloin eurojen perään katsotaan tarkkaan eikä säästöjä kerry. Asia voi olla myös toisin! Osa-aikatyö opintojen ohessa nostaa opiskelijaelämäsi uudelle tasolle - heitä siis hyvästit pikanuudeleille ja rikkoutuneelle puhelimen näytölle, tai kerrytä ASP-säästöjä. Vain sinä tiedät, miltä opiskelijaelämäsi next level voisi näyttää!
Verkostoituminen Academic Work

3. Rakenna ammatillista verkostoasi

Osa-aikatyö laajentaa ammatillista verkostoasi, mistä on hyötyä myös uran seuraavissa vaiheissa, kuten valmistumisen kynnyksellä tai myöhemmin uutta työpaikkaa etsiessä. Academic Workilla työskennellessäsi sinulla on aina tukenasi nimetty konsulttipäällikkö, joka toimii urapartnerinasi. Hänen asiakassuhteet ja verkostot voivat olla arvokkaita - lue vaikka miten Miina työllistyi konsulttipäällikkömme avulla. Mitä varhaisemmassa vaiheessa aloitat verkoston laajentamisen, sen parempi!

Tytti.jpg
"Kaikki sujui tosi hyvin Academic Workin kanssa. Oikeastaan jopa yllätyin, kuinka nopeasti kysymyksiini vastattiin. Ihan kuin minulla olisi ollut ikioma kontaktihenkilö siellä koko prosessin ajan!"

Konsulttimme Tytti työllistyttyään unelmien työhönsä kauttamme

Käytä aikasi paremmin - aktivoi Duunivahti

Hyppää kyytiin! Tee kuten yli 70 000 muuta nuorta ammattilaista Suomessa, ja aloita urasi Academic Workin kanssa. Aktivoimalla Duunivahdin ja lataamalla tuoreimman CV:si tietokantaamme saat aina tiedon sinua kiinnostavista uusista työpaikoista, ja annat rekrytoijamme löytää sinut! Enää sinun ei tarvitse kytätä avautuvia työpaikkoja ja käyttää tunteja lomakkeiden täyttämiseen. Duunivahti pitää sinut ajan tasalla ja rekisteröidyttyäsi hakeminen on nopeaa ja helppoa.


Aktivoi Duunivahti

Vastuullinen urapartneri, tänään ja huomenna

Academic Work on Vastuullinen Työnantaja. Olemme sitoutuneita edistämään työelämässä kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen & työelämän tasapaino, esihenkilötyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Maksamme aina vähintään työehtosopimusten mukaista palkkaa ja noudatame huolellisesti kaikkia lakeja, määräyksiä, suosituksia ja työehtosopimuksia. Meille on myös tärkeää toimia sosiaalisesti vastuullisesti, mistä voit lukea lisää alta.

Lue vastuullisuustyöstämme

Q&A töiden tekemisestä opintojen ohessa

Minulta puuttuu aikaisempi työkokemus - saanko osa-aikatöitä? Ei hätää! Ensinnäkin kokemattomuuden tunne on tavanomaista opiskeluaikoina, kun oman alan työkokemusta on vähän tai ei ollenkaan - varsinkin opintojen alkuvaiheessa. Olemme tukenasi! Me Academic Workilla olemme työskennelleet opiskelijoiden kanssa yli 20 vuotta ja osaamme katsoa CV:tä syvemmälle. Usein kokemattomuuden voi korvata aidolla kiinnostuksella ja innokkuudella. Käy nappaamassa vinkit työnhakuun!

Miksi hakea Academic Workin kautta töitä? Olemme erikoistuneet välittämään asiantuntijatason töitä opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työkokemuksen omaaville nuorille ammattilaisille. Kauttamme löydät oman alan töitä! Asiakkaamme toimivat monilla eri toimialoilla ja tarjoavat hyviä kehittymismahdollisuuksia. Urasi voi lähteä nousukiitoon vuokratoimeksiannosta, eli konsulttitehtävistä, tai voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen.

Lisäksi me haluamme tehdä kaikkemme, että viihtyisit sekä asiakasyrityksessä, että Academic Workilla. Hyvinvointisi on meille ensisijaisen tärkeää! Me haluamme tukea sinua urasi alkuvaiheessa ja toimia urapartnerinasi aina ensimmäisistä osa-aikatöistä valmistumisen jälkeisiin asiantuntijarooleihin.

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme 👉 täältä

Miten kaikki osa-aikatyöhön liittyvät käytännön asiat hoidetaan? Sinulla on varmasti paljon kysymyksiä, kuten kuka on varsinainen työnantajasi? Miten palkka maksetaan, ja miten suuri se oikeastaan on? Voitko neuvotella palkasta? Miten tunnit raportoidaan ja kuka niitä valvoo? Koko Academic Workin työsuhteesi ajan sinulla on nimetty konsulttipäällikkö, jonka puoleen voit kääntyä. Pidämme konsultteihimme säännöllisesti yhteyttä sekä konsulttipäällikön toimesta, että uutiskirjeen muodossa. Lisäksi Konsulttiwebistämme löytyy aina olennaiset tiedot, helposti ja nopeasti. Ei siis hätää - kaikki asiat selviävät kyllä! Voit myös käydä tutustumassa FAQ-osioomme, johon on kerätty tiiviisti yleisimpiin kysymyksiin vastauksia.