Osa-aikatyö opintojen ohelle

Oman alan osa-aikatyö opintojen ohella on investointi tulevaisuuteesi. Lue, kuinka voimme auttaa sinua löytämään kiinnostavan osa-aikatyön, josta on ihan oikeaa hyötyä tulevan urasi kannalta!

Katso avoimet osa-aikaiset työpaikkamme

Miksi osa-aikatyö opintojen ohella kannattaa?

Osa-aikatyön tekeminen opintojen ohella kannattaa. Tutkimusten mukaan opiskelijat, jotka käyvät töissä opintojen ohella työllistyvät valmistuttuaan paremmin ja ansaitsevat enemmän kuin opiskelijatoverinsa, jotka keskittyvät vain opiskeluun. Työnantajat arvostavat motivaatiota, jota työnteko opintojen ohella vaatii. Sivultamme löydät erilaisia ja eripituisia osa-aikaisia työpaikkoja useilta toimialoilta.

Minulta puuttuu aikaisempi työkokemus - saanko osa-aikatöitä?

Kokemattomuuden tunne on tavanomaista opiskeluaikoina, kun oman alan työkokemusta on vähän tai ei ollenkaan. Lisäksi oman alan opinnot voivat olla vielä vasta alussa. Ei hätää, sillä olemme työskennelleet nuorten ammattilaisten kanssa yli 20 vuotta ja osaamme katsoa CV:tä syvemmälle. Usein kokemattomuuden voi korvata aidolla kiinnostuksella ja innokkuudella. Katso vinkit opiskelijan CV:n laatimiseen.

Tuemme sinua urakehityksessäsi

Kun työllistyt kauttamme asiakasyritykseemme, teemme kaikkemme, että viihtyisit sekä asiakasyrityksen että Academic Workin palveluksessa. Järjestämme säännöllisesti tapaamisia, joissa pääset tutustumaan toisiin konsultteihin. Haluamme olla ykkösvalinta kumppaniksesi kun etsit osa-aikatyötä opintojesi ohelle ja alat rakentamaan uraasi. Academic Work on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tutkimusten mukaan erinomaisesti - olemme tästä erittäin ylpeitä.

Osa-aikainen vuokratyö opintojen ohelle

Opiskelijan vuokratyö voi herättää paljonkin kysymyksiä. Kuka on varsinainen työnantaja? Miten palkka maksetaan, ja miten suuri se oikeastaan on? Voinko neuvotella palkasta? Miten tunnit raportoidaan ja kuka niitä valvoo? Voit aina kääntyä konsulttipäällikkösi puoleen, kun sinulla on kysyttävää. Autamme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa mielellämme. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin FAQ-sivultamme.

Nuoret IT-ammattilaiset

Olemme kasvavassa määrin erikoistuneet välittämään töitä erityisesti nuorille IT-alan ammattilaisille, sillä keskimäärin 40 % työpaikoistamme on IT-alan työpaikkoja. Erityisesti työllistämme IT-alan opiskelijoita sekä vastavalmistuneita junior- tason positioihin, mutta työkokemuksen mukaan myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin.

Voit työllistyä kauttamme osa-aikaisiin IT-alan tehtäviin jo opiskeluaikanasi vaikka sinulla työkokemusta ei vielä olisikaan, harrastuneisuudella ja aidolla kiinnostuksella pärjää myös pitkälle. IT-tiimimme sekä erityisesti IT Candidate Coordinaattorimme tuntevat alan hyvin ja osaavat tunnistaa tulevaisuuden kyvyt. Katso avoimet IT -alan työpaikat.

Löydä oman alan osa-aikatöitä opintojesi ohelle!

Työnhaku-sivultamme löydät jatkuvasti uusia upeita uramahdollisuuksia monipuolisesti eri aloilta. Kiinnostipa sinua markkinointi, IT, rakennusala, hankinta, rekrytointi, kirjanpito tai mikä tahansa - meillä on sinulle oman alasi töitä!

Tutustu avoimiin osa-aikaisiin työpaikkoihin
Jaa artikkeli