Me olemme AW Group

Jaamme yhteisen historian ja tulevaisuuden. Tähtäämme samaa visiota kohti jakamiemme arvojen voimalla. Kunnianhimoisen porukkamme ansiosta olemme kasvaneet pienestä start-upista kansainväliseksi yritysperheeksi. Menestyksemme takana on työntekijöitä, työnhakijoita ja konsultteja – koska menestys lähtee ihmisistä ja AW Groupin missiona on ”make people grow”.

Mistä kaikki alkoi?

Vuonna 1998 olimme kolmen opiskelijan ja yrittäjänalun villi unelma. Aloitimme toimintamme vaatimattomasti Tukholman Teknillisen korkeakoulun pannuhuoneessa. Tuolloin oli mahdotonta käsittää, että jossakin vaiheessa olisimme siivittäneet jopa 130 000 nuorta ammattilaista työelämään. Yksinkertainen liikeidea osoittautui kuitenkin menestykseksi, ja laajennuimme nopeasti. Nykyään autamme asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat; korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevat nuoret ammattilaiset.

Teemme pitkäjänteisesti töitä kasvaaksemme ja kehittyäksemme. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tarjota tarvittavia osaajia asiakasyrityksillemme. Jatkuva kehityshalumme ansiosta olemme kasvaneet suuremmaksi kuin pelkkä Academic Work. Nykyään olemme kokonainen perhe – AW Group.

Uusimmat perheenjäsenemme

Työelämän muuttuessa uusia tarpeita syntyy jatkuvasti. Jotta voimme parhaamme mukaan luoda uusia ratkaisuja nykyajan haasteisiin, päätimme vuonna 2016 jakaa Academic Work Holding AB:n. Syntyi Academic Work Solutions AB ja Academic Work X (AWX).

Jaon seurauksena pystymme mukautumaan ja reagoimaan trendeihin ketterämmin ja sitä kautta palvelemaan asiakkaidemme tarpeita tehokkaammin ja kattavammin. Academic Work Solutions AB keskittyy jatkossakin rekrytointiin, kun taas AWX on innovatiivisten yritysten koti, jotka ratkaisuillaan palvelevat Academic Workin ydinliiketoimintaa.

Kiihdytetyn oppimisen malliin perustuva Academy, rekrytointialusta Happo, senioritason IT-osaajista koostuva Digitalent-yritys, sekä toinen kiihdytetyn oppimisen koulutusohjelmia tarjoava Wyncode-yritys kuuluvat kaikki osaksi AWX:ä.

enter image description here

Haluatko osaksi perhettämme?

Tutustu avoimiin sisäisiin työpaikkoihimme ja hae! Kunnianhimolla ja huumorilla kuorrutetut nuoret ja kokeneemmatkin osaajat, jotka tuntevat arvomme omakseen, ovat aina tervetulleita joukkoomme.

Jaa artikkeli