My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Akind

One of Akind

Olemme osa kansainvälistä yritysperhettä, Akindia. Jaamme yhteisen historian ja tulevaisuuden. Tähtäämme samaa visiota kohti jakamiemme arvojen voimalla. Kunnianhimoisen porukkamme ansiosta olemme kasvaneet pienestä start-upista kansainväliseksi yritysperheeksi. Menestyksemme takana on työntekijöitä, työnhakijoita ja konsultteja - toinen toistaan sydämellisempiä, kunnianhimoisempia ja sitoutuneempia ihmisiä, jotka uskovat missioomme ”We Make People Grow”.

Näin kaikki alkoi - pannuhuoneesta kansainvälisille markkinoille

Vuonna 1998 olimme kolmen opiskelijan ja yrittäjänalun villi unelma. Aloitimme toimintamme vaatimattomasti Tukholman Teknillisen korkeakoulun pannuhuoneessa. Tuolloin oli mahdotonta käsittää, että jossakin vaiheessa olisimme siivittäneet yli 160 000 nuorta ammattilaista työelämään. Yksinkertainen liikeidea osoittautui kuitenkin menestykseksi, ja laajennuimme nopeasti. Tänä päivänä autamme asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat; korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevat nuoret ammattilaiset.

Teemme pitkäjänteisesti töitä kasvaaksemme ja kehittyäksemme. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tarjota tarvittavia osaajia ja osaamista asiakkaillemme. Jatkuva kehityshalumme ansiosta olemme kasvaneet suuremmaksi kuin pelkkä Academic Work. Nykyään olemme kokonainen perhe – Akind.

Tutustu perheenjäseniimme

Akind on eri yritysten ja brändien yhteenliittymä, jonka tavoite on valjastaa ihmisten ja työnantajien kasvupotentiaali. Academic Work on nuorten ammattilaisten urapartneri ja tarjoaa henkilöstövuokraus ja rekrytointipalveluita. Koulutusalan yritys Brights tarjoaa räätälöityjä oppimisratkaisuja ja tekee oppimisesta osan yritysten DNA:ta. Crowd Collective tarjoaa uudenlaista IT-konsultointia yritysten uniikkeihin tarpeisiin ja panostaa vahvan teknologiaosaamisen lisäksi pehmeisiin taitoihin. Winona on erikoistunut johtotason rekrytointeihin ja suorahakuun.

Rakennamme jatkuvasti uutta ja etsimme uusia tapoja tehdä työelämästä parempaa, fiksumpaa ja hauskempaa.

6

maata, joissa Akind toimii.

10 000

sisäistä työntekijää kansainvälisesti.

450

M€ liikevaihtoa kansainvälisesti.

Haluatko osaksi perhettämme?

Tutustu avoimiin sisäisiin työpaikkoihimme ja hae! Kunnianhimolla ja huumorilla kuorrutetut nuoret ja kokeneemmatkin osaajat, jotka kokevat arvomme omikseen, ovat aina tervetulleita joukkoomme!