AW Group

Me olemme AW Group

Jaamme yhteisen historian ja tulevaisuuden. Tähtäämme samaa visiota kohti jakamiemme arvojen voimalla. Kunnianhimoisen porukkamme ansiosta olemme kasvaneet pienestä start-upista kansainväliseksi yritysperheeksi. Menestyksemme takana on työntekijöitä, työnhakijoita ja konsultteja - toinen toistaan sydämellisempiä, kunnianhimoisempia ja sitoutuneempia ihmisiä, jotka uskovat missioomme ”We Make People Grow”.

Näin kaikki alkoi - pannuhuoneesta kansainvälisille markkinoille

Vuonna 1998 olimme kolmen opiskelijan ja yrittäjänalun villi unelma. Aloitimme toimintamme vaatimattomasti Tukholman Teknillisen korkeakoulun pannuhuoneessa. Tuolloin oli mahdotonta käsittää, että jossakin vaiheessa olisimme siivittäneet yli 160 000 nuorta ammattilaista työelämään. Yksinkertainen liikeidea osoittautui kuitenkin menestykseksi, ja laajennuimme nopeasti. Tänä päivänä autamme asiakkaitamme löytämään tulevaisuuden osaajat; korkeakouluopiskelijat, vastavalmistuneet sekä ammatillisen uransa alkuvaiheessa olevat nuoret ammattilaiset.

Teemme pitkäjänteisesti töitä kasvaaksemme ja kehittyäksemme. Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tapoja tarjota tarvittavia osaajia ja osaamista asiakkaillemme. Jatkuva kehityshalumme ansiosta olemme kasvaneet suuremmaksi kuin pelkkä Academic Work. Nykyään olemme kokonainen perhe – AW Group.

Tutustu perheenjäseniimme

AW Group on eri yritysten ja brändien yhteenliittymä, jonka tavoite on houkutella ihmisten ja työnantajien kasvupotentiaalia. Academic Work tarjoaa henkilöstövuokraus ja rekrytointipalveluita. AW Academy on koulutusalan yritys, joka kouluttaa alanvaihtajia osaajapulasta kärsiville aloille kiihdytettyyn oppimiseen perustuvalla metodilla. Crowd Collective on IT-konsultointiyritys, joka perinteisen konsultoinnin ohessa tukee asiakkaita uusien IT-osaajien kasvattamisessa uniikilla Talent Projects -palvelulla. AW Executive Search (ei vielä toimintaa Suomessa) erikoistuu johtotason rekrytointeihin ja suorahakuun.

6

maata, joissa AW Group toimii.

1600

sisäistä työntekijää kansainvälisesti.

320

M€ liikevaihtoa kansainvälisesti.

Haluatko osaksi perhettämme?

Tutustu avoimiin sisäisiin työpaikkoihimme ja hae! Kunnianhimolla ja huumorilla kuorrutetut nuoret ja kokeneemmatkin osaajat, jotka kokevat arvomme omikseen, ovat aina tervetulleita joukkoomme!