Henkilöstöpalvelut Espoon toimistoiltamme

Academic Workin Espoon toimistot sijaitsevat Keilaniemessä loistavien kulkuyhteyksien päässä, Kehä I:sen ja länsimetron varrella. Upealla merinäköalalla varustetuissa toimistoissamme tarjoamme niin rekrytointi- kuin henkilöstövuokrauspalveluita kätevästi saman katon alla.

Yritysedustaja - jätä tietosi tänne niin olemme yhteydessä!

Henkilöstöpalvelut Espoon toimistoillamme

AW Academy -koulutusratkaisut

Onko yrityksellä pulaa osaavasta henkilöstöstä eikä vapailta markkinoilta yksinkertaisesti löydä tarvittua osaamista? Tätä ongelmaa ratkomaan olemme perustaneet sisaryritys AW Academyn, jonka kanssa järjestämme 12-viikkoisia koulutuskokonaisuuksia osaajapulasta kärsiville aloille. Intensiiviseen, kiihdytetyn oppimisen malliin perustuvissa koulutuksissa kaikkein oppimiskykyisimmät ja motivoituneimmat osaajat koulutetaan uudella alalla. Tänä päivänä jo yli 350 yritystä on luottanut AW Academyn -koulutusratkaisuihin ja yli 2000 koulutettavaa saaneet uuden uran.Digitalent

Haluatko kasvattaa yrityksen sisäistä IT-osaamista pitkäjänteisesti ja työllistää tulevaisuuden huiput jo nyt? Digitalentin ainutlaatuinen Talent Projects -palvelumalli nujertaa it-alalla vallitsevaa kohtaanto-ongelmaa kokoamalla IT-projektisi vaatiman tiimin Digitalentin kokeneista IT-konsulteista ja joko yrityksesi omista junioritason IT-osaajista tai Academic Workin kautta saatavista osaajista. Kokeneet konsultit tukevat junioriosaajia niin, että heidän kehityskäyrä pysyy jyrkkänä ja työ on tuottavaa. Saatte siis samalla paitsi projektin vietyä maaliin myös löydettyä ja/tai sitoutettua haluttuja osaajia yritykseenne. Digitalent tarjoaa myös perinteisempää IT-konsultointia.

Henkilöstövuokraus

Onko sinulla tarve yhdelle tai usemmalle tekijälle luotettavasti ja kustannustehokkaasti? Henkilöstövuokrauksen avulla saat työntekijät nopeasti mutta laadusta tinkimättä tarvitsemaasi osaamista. Oli kyse sitten IT-alan, tekniikan alan tai kaupallisen alan henkilöstövuokrauksesta, me autamme. 70 000 työnhakijan tietokannan, kattavien työnhakumedioiden ja räätälöitävien palvelumallien kanssa saat resurssiasiat kuntoon. Mikä parasta, sinulla on halutessasi mahdollisuus rekrytoida huippukonsulttimme. Henkilöstövuokraus on asiakkaidemme keskuudessa suosituin rekrytointimalli.Rekrytointi

Palvelemme asiakkaitamme myös hoitamalla koko rekrytointiprosessin asiakkaan puolesta. Keskity oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja jätä oikeiden työnhakijoiden etsiminen, houkuttelu ja rekrytointi meidän huoleksi. Sinä teet aina lopulliset päättökset ja me pidämme huolta siitä, että haku etenee aikataulussa. Rekrytoinnin ulkoistamalla säästät aikaa ja vaivaa ja pienennät virherekrytointien riskiä ja näin säästä kustannuksissa. Yli 10 vuoden kokemuksellamme, tehokkailla menetelmillämme ja kattavilla rekrytointikanavillamme takaamme sinulle tulokset laadukkaasti!

Espoon toimistojen yhteystiedot:

Puhelinnumero: +358 106 805 600

Palvelemme puhelinvaihteen kautta arkisin klo 09-15, pois lukien juhlapyhinä.

Sähköposti: info@academicwork.fi

Postiosoite:

  • Keilaranta 5, 02150 Espoo
  • Keilaranta 4, 02150 Espoo

Toimistomme sijaitsevat toisiaan vastapäätä, kadun molemmin puolin. Osoitteessa Keilaranta 5 sijaitseva toimistomme avattiin syksyllä 2017. Uudempi toimistomme avautui toukokuussa 2019 osoitteeseen Keilaranta 4.

Sisaryhtiöistämme AW Academyn kampus sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4. Digitalent Consultingin väki löytyy puoelstaan Keilaranta 5:sta.

Huom! Toimistomme vastaanotot ovat koronapandemian takia toistaiseksi suljettuna. Saat meihin yhteyden oheisten yhteystietojen avulla joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Näin saavut toimistoillemme

Helpoiten ja nopeiten löydät Espoon toimistoillemme länsimetrolla. Keilaniemen metropysäkki on vain 100 metrin päässä toimistoiltamme, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta. Kun jäät metrosta pois tähtää G-uloskäynnille, niin voit jo nähdä toimistorakennuksemme.

Myös bussilinjat 510, 552 ja 555 kuljettavat Keilaniemeen. Eikä aikaakaan niin myös Raide-Jokerin pysäkki tulee sijaitsemaan aivan toimistomme vieressä.

Tiesitkö, että Keilaniemessä on myös kaksi kaupunkipyöräasemaa? Asemat sijaitsevat osoitteissa Keilaranta 13 ja Keilaniementie 4.

Yksityisautoilu: Voit saapua toimistoillemme myös autoillen, sillä toimistojemme edustalla on rajallinen määrä vieraspaikkoja.

Jaa artikkeli