My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_Espoo_Helsinki

Rekrytointi ja henkilöstövuokraus - Helsinki & Espoo

Academic Workin Espoon toimisto sijaitsee Keilaniemessä loistavien kulkuyhteyksien päässä, Kehä I:sen ja länsimetron varrella. Toimistollemme on helppo saapua myös Helsingin ja Vantaan suunnasta. Upealla merinäköalalla varustetuissa toimistoissamme tarjoamme niin rekrytointi- kuin henkilöstövuokrauspalveluita kätevästi saman katon alla.

Yritysedustaja - jätä tietosi tänne niin olemme yhteydessä!

Henkilöstöpalvelut - Espoo & Helsinki

AW Academy -koulutusratkaisut

Onko yrityksellä pulaa osaavasta henkilöstöstä eikä vapailta markkinoilta yksinkertaisesti löydä tarvittua osaamista? Tätä ongelmaa ratkomaan olemme perustaneet sisaryritys AW Academyn, jonka kanssa järjestämme 12-viikkoisia koulutuskokonaisuuksia osaajapulasta kärsiville aloille. Intensiiviseen, kiihdytetyn oppimisen malliin perustuvissa koulutuksissa kaikkein oppimiskykyisimmät ja motivoituneimmat osaajat koulutetaan uudella alalla. Tänä päivänä jo yli 400 yritystä on luottanut AW Academyn -koulutusratkaisuihin ja yli 2400 koulutettavaa saaneet uuden uran.Crowd Collective

Haluatko kasvattaa yrityksen sisäistä IT-osaamista pitkäjänteisesti ja työllistää tulevaisuuden huiput jo nyt? Crowd Collectiven ainutlaatuinen Talent Projects -palvelumalli nujertaa it-alalla vallitsevaa kohtaanto-ongelmaa kokoamalla IT-projektisi vaatiman tiimin Crowd Collectiven kokeneista IT-konsulteista ja joko yrityksesi omista junioritason IT-osaajista tai Academic Workin kautta saatavista osaajista. Kokeneet konsultit tukevat junioriosaajia niin, että heidän kehityskäyrä pysyy jyrkkänä ja työ on tuottavaa. Saatte siis samalla paitsi projektin vietyä maaliin myös löydettyä ja/tai sitoutettua haluttuja osaajia yritykseenne. Crowd Collective tarjoaa myös perinteisempää IT-konsultointia.

Henkilöstövuokraus

Onko sinulla tarve yhdelle tai usemmalle tekijälle luotettavasti ja kustannustehokkaasti? Henkilöstövuokrauksen avulla saat työntekijät nopeasti mutta laadusta tinkimättä tarvitsemaasi osaamista. Oli kyse sitten IT-alan, tekniikan alan tai kaupallisen alan henkilöstövuokrauksesta, me autamme. 70 000 työnhakijan tietokannan, kattavien työnhakumedioiden ja räätälöitävien palvelumallien kanssa saat resurssiasiat kuntoon. Mikä parasta, sinulla on halutessasi mahdollisuus rekrytoida huippukonsulttimme. Henkilöstövuokraus on asiakkaidemme keskuudessa suosituin rekrytointimalli.Rekrytointi

Palvelemme asiakkaitamme myös hoitamalla koko rekrytointiprosessin asiakkaan puolesta. Keskity oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja jätä oikeiden työnhakijoiden etsiminen, houkuttelu ja rekrytointi meidän huoleksi. Sinä teet aina lopulliset päättökset ja me pidämme huolta siitä, että haku etenee aikataulussa. Rekrytoinnin ulkoistamalla säästät aikaa ja vaivaa ja pienennät virherekrytointien riskiä ja näin säästä kustannuksissa. Yli 10 vuoden kokemuksellamme, tehokkailla menetelmillämme ja kattavilla rekrytointikanavillamme takaamme sinulle tulokset laadukkaasti!

Toimiston yhteystiedot:

Puhelinnumero: +358 106 805 600

Palvelemme puhelinvaihteen kautta arkisin klo 09-15, pois lukien juhlapyhinä.

Sähköposti: info@academicwork.fi

Postiosoite: Keilaranta 4, 02150 Espoo

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Keilaranta 4. Löydät saman katon alta Academic Workin vastaanoton, kaksi toimistoa sekä sisaryritykset Brightsin ja Crowd Collectiven.

Huom! Vastaanottomme ei toistaiseksi ota vastaan vieraita ilman ennakkoon sovittua tapaamista. Saat meihin yhteyden oheisten yhteystietojen avulla joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Näin saavut toimistoillemme

Helpoiten ja nopeiten löydät Espoon toimistoillemme länsimetrolla. Keilaniemen metropysäkki on vain 100 metrin päässä toimistoltamme, mikä tekee matkustamisesta vaivatonta. Kun jäät metrosta pois tähtää G-uloskäynnille, niin voit jo nähdä toimistorakennuksemme.

Myös bussilinjat 510, 552 ja 555 kuljettavat Keilaniemeen. Eikä aikaakaan niin myös Raide-Jokerin pysäkki tulee sijaitsemaan aivan toimistomme vieressä.

Tiesitkö, että Keilaniemessä on myös kaksi kaupunkipyöräasemaa? Asemat sijaitsevat osoitteissa Keilaranta 13 ja Keilaniementie 4.

Yksityisautoilu: Voit saapua toimistoillemme myös autoillen. Toimistomme edessä on rajallinen määrä asiakaspaikkoja.