My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Brights

Unlocking brilliance – räätälöityjä oppimisratkaisuja Brightsilta

Brights on koulutuskumppanimme, joka tekee oppimisesta osan yritysten DNA:ta. 40 oppimisen asiantuntijan joukko työskentelee yhdessä eri puolilla Eurooppaa muuttaakseen organisaatioiden ja yksilöiden tapoja kouluttautua ja oppia.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa kehitys on ihmisistä kiinni, erityisesti kyvystämme sopeutua ja kehittää itseämme. Sitä oppiminen on – ja me osaamme oppimisen.

– Brights

Milloin kääntyä Brightsin puoleen?

Reskilling – Puuttuuko yritykseltäsi oikeanlaista osaamista? Tarvitsevatko työntekijäsi perusteellista tietojen ja taitojen päivitystä? Reskilling eli uudelleenkoulutus on ratkaisu.

Upskilling – Tarvitsetko työntekijöitä, joiden osaaminen on päivitetty tähän päivään? Kenties etsit tehokasta ratkaisua uusien työntekijöiden perehdyttämiseen yrityksesi käytössä oleviin järjestelmiin? Upskilling eli täydennyskoulutus on ratkaisu.

Learning consulting – Tiedät, että maailma muuttuu ja oppiminen on avain sopeutumiseen. Mutta mistä aloittaa? Mihin keskittyä? Miten tehdä oppimisesta osa yrityskulttuuria? Brights auttaa yritystäsi löytämään oman tapansa kouluttaa henkilöstöä!

Kuva

Uusia näkökulmia oppimiseen vuodesta 2015

Brightsin matka alkoi koulutuskumppaninamme vuonna 2015. Henkilöstöpalveluyrityksenä kamppailimme kasvavan osaamisvajeen kanssa, kun asiakkaiden tarpeisiin ei löytynyt riittävästi IT- ja teknologiaosaajia. Tähän tarpeeseen perustettiin Academic Work Academy. Se tuli nopeasti tunnetuksi 12 viikon koulutusohjelmistaan, jotka tekivät uranvaihtajista uusia osaajia IT- ja tekniikan alan yrityksiin.

Koska tehokkaiden oppimisratkaisujen tarve jatkoi kasvamistaan, oli aika laajentaa koulutusliiketoimintaa ja tarjota oppimisen ratkaisuja myös muille yrityksille. Laajentumisen myötä Brights sai uuden nimen ja identiteetin, missionaan muuttaa tapaa, jolla yksilöt ja organisaatiot oppivat.

Academy kuuluu edelleen palveluihimme Brights koulutuskumppaninamme.

3k+

ihmistä on saavuttanut oppimistavoitteensa Brightsin kanssa

1k+

asiakasta on hyötynyt opituista taidoista

40+

oppimisen asiantuntijaa auttaa sinua kasvattamaan henkilöstösi osaamista