My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Crowd Collective

Crowd Collective – Leading tech, developing people

Academic Workin sisaryritys Crowd Collective tarjoaa uudenlaista IT-konsultointia yritysten uniikkeihin tarpeisiin. Crowd Collectiven konsulteissa yhdistyy teknologiaosaaminen ja pehmeät taidot, minkä voimalla syntyy kestäviä ratkaisuja niin teknologiahaasteisiin kuin IT-alan osaamisen kasvattamiseen.

Lue lisää
Meillä on vahva fokus pehmeissä taidoissa, jotka ovat edellytys teknologioiden toimimiselle sekä ihmisten että yritysten näkökulmasta. Olemme jatkuvasti kehittyvä verkosto, aina toistemme tukena.

Louise Bagewitz, toimitusjohtaja, Crowd Collective

Crowd Collective

Huipputeknologiat huipputiimeiltä

Crowd Collective kokoaa osaavia tiimejä, jotka kehittävät toimivia ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja asiakkaille. Pehmeillä taidoilla varustetut IT-konsultit tukevat ympärillään olevia ihmisiä ja jakavat tietoa saumattomasti.

Crowd Collectiven kokeneet IT-konsultit ovat kyvykkäitä ja halukkaita kasvattamaan asiakasyritysten IT-junioriosaajista entistä lahjakkaampia ja sitoutuneempia tekijöitä. Konsultit järjestelmällisesti tukevat ja coachaavat junioriosaajia parikoodauksen, kehityskeskusteluiden, retrojen ja läsnä olevan ohjaamisen kautta. Junioriosaajan kasvukäyrä pysyy jyrkkänä, motivaatio lisääntyy ja sitoutuminen asiakasyritykseen kasvaa.

Mitä me teemme?

Vahva teknologiaosaaminen Crowd Collective on kirjava porukka huippuluokan ohjelmistokehittäjiä, dataosaajia ja projektijohtajia, joita yhdistää vankka tekninen osaaminen ja ihmisläheisyys.

Pehmeät taidot Pehmeitä taitoja, kuten tiimityöskentelyä, kommunikaatiotaitoja ja tunneälykkyyttä pidetään Crowd Collectivella samassa arvossa teknologiaosaamisen kanssa. Halu kasvaa, oppia ja kehittyä on osa yrityksen DNA:ta ja ihmisten kasvua tuetaan jatkuvasti, jotta konsultit ja asiakkaat voivat tarttua aina vain suurempiin haasteisiin.

Uuden osaamisen kasvattaminen Tuskaillaanko yrityksessänne uusien teknologiaosaajien kehittämisen ja sitouttamisen kanssa? Anna Crowd Collectiven tukea sisäisen tiiminne coachaamisessa ja auttaa junioriosaajia kasvamaan roolissaan. Teemme osamme IT-alan osaamispulan helpottamiseksi.

100+

konsulttia

Kyky ja halu

junioritason IT-osaajien valmentamiseen

=

teknologiaosaaminen ja pehmeät taidot