Henkilöstöpalvelut yrityksille

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys.

Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään nuoria ammattilaisia tehokkaasti omien tarpeidenne ja aikataulunne mukaisesti. Me tunnemme ja tavoitamme tulevaisuuden osaajat!

Henkilöstöpalvelut - räätälöityjä palveluja yrityksellesi

Henkilöstöpalvelumme kattavat sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytointipalvelut. Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään osaavia nuoria ammattilaisia tukemaan yrityksesi kasvua. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat ja haluamme olla ykkösvalintanne, kun kaipaatte tukea henkilöstötarpeenne täyttämisessä!

Henkilöstöpalvelut: rekrytointi

Rekrytointi on organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin meille, saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

Henkilöstöpalvelut: henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu sekä tilapäiseen että pysyvään työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja. Etsimme puolestasi parhaat tekijät avoimiin tehtäviin. Samalla säästät aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille.

Henkilöstövuokraukset hyödyt

Henkilöstöpalvelut: työnantajamarkkinointi

Kun hakijoilla on mistä valita, nousee työnantajamielikuva ratkaisevaan rooliin. Anna meidän tehdä yrityksestäsi vetovoimaisempi valinta hakijoiden silmissä - tutustu työnantajamarkkinointipalveluihimme!

Lue lisää

"Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

Jaa artikkeli