My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic_Work_henkilostopalvelut_yrityksille

Henkilöstöpalvelut yrityksille

Me Academic Workilla olemme nuorten ammattilaisten asiantuntijoita. Asiantuntemuksemme, laajojen verkostojemme ja kokeneiden asiantuntijatiimiemme avulla autamme houkuttelemaan ja rekrytoimaan tulevaisuuden huippuosaajat yritykseenne. Emmekä ainoastaan auta uusien osaajien löytämisessä, vaan kehitämme myös aiempaa osaamistanne ja tuemme menestystänne työnantajana. Mahdollistamme liiketoimintanne kasvun räätälöimällä palvelumme ja ratkaisumme juuri tarpeisiinne sopivaksi, nyt jo 24 vuoden kokemuksella.

Academic_Work_rekrytointi

Löydä osaajat

Nykypäivän työmarkkinoilla on laaja pula oikeasta osaamisesta. Yrityksille se voi näkyä korkeana henkilöstön vaihtuvuutena, väärien henkilöiden palkkaamisena ja kilpailussa jälkeen jäämisenä. Laajojen verkostojemme ja kokeneiden asiantuntijatiimiemme avulla tarjoamme erilaisia tilapäisiä ja vakituisia palveluita löytääksemme teille juuri tarvitsemanne osaamisen. Siten onnistutte kehittymään ja turvaamaan toimintanne pitkällä aikavälillä.

Academic_Work_henkilöstövuokraus

Kehitä osaamista

Osaajapula on hidastanut monen yrityksen kehitystä, kasvua ja tuloksentekoa. Nopean teknologisen kehityksen ja kasvavan digitalisaation maailmassa uusien, joskus uniikkienkin taitojen tarve, muuttuu nopeammin kuin tarjonta työmarkkinoilla. Siksi tarjoamme räätälöityjä re- ja upskilling-ratkaisuja tarvitsemienne taitojen kehittämiseen – nyt ja tulevaisuudessa.

Menesty työnantajana

Osaamisvajeen määrittelemillä työmarkkinoilla on aina vain tärkeämpää olla houkutteleva työnantaja, sekä nykyisten että uusien potentiaalisten työntekijöiden silmissä. Houkuttelevuuteen kannattaa todella panostaa, sillä se vaikuttaa laajasti yrityksen mahdollisuuksiin kasvaa ja kehittyä. Talent Advisory tukee teitä nuorten ammattilaisten houkuttelemisessa, perehdyttämisessä, sitouttamisessa ja johtamisessa, ja auttaa siten pääsemään käsiksi täyteen potentiaaliinne työnantajana.

CGI_logo.png
"Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!

Academic Work lyhyesti

Academic Work on Pohjoismaiden johtava korkeakoulutettuihin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita yritysten ja organisaatioiden resursointiin. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 palvellen jo satoja asiakkaita ja työllistäen tuhansia osaajia vuosittain. Olemme erikoistuneita etenkin IT-, tekniikan ja kaupalliselle alalle resursoiden opiskelijoita, vastavalmistuneita ja jo joitakin vuosia alalla toimineita asiantuntijoita. Palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa.