Henkilöstöpalvelut yrityksille

Academic Work on korkeakoulutettuihin uran alkuvaiheen osaajiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys.

Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään tarpeisiinne ja kulttuuriinne sopivia osaajia tehokkaasti aikataulunne mukaisesti. Me tunnemme ja tavoitamme tulevaisuuden osaajat!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Onko yritykselläsi poikkeustilanteen aiheuttama pikainen resurssitarve? Anna meidän auttaa!

Suuri, yli 40 000 työnhakijan, tietokantamme yhdistettynä ammattitaitoomme ja toimiviin prosesseihimme mahdollistavat ratkaisut myös ripeisiin resursointitarpeisiin. Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei syö palvelumme laatua, sillä koko prosessimme on toteutettavissa yhtä laadukaasti myös etänä.

Rekrytoimme parhaimmat osaajat yritykseesi tai tarjoamme heidän osaamistaan henkilöstövuokrauksen kautta. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle kartoittaakseen tarpeesi. Se ei luonnollisesti sido sinua vielä mihinkään.

Henkilöstöpalvelut - räätälöityjä palveluja yrityksellesi

Henkilöstöpalvelumme kattavat sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytointipalvelut. Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään osaavia nuoria ammattilaisia tukemaan yrityksesi kasvua. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat ja haluamme olla ykkösvalintanne, kun kaipaatte tukea henkilöstötarpeenne täyttämisessä!

Ota yhteyttä

Henkilöstöpalvelut: rekrytointi

Rekrytointi on organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin meille, saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

Henkilöstöpalvelut: henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu sekä tilapäiseen että pysyvään työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja. Etsimme puolestasi parhaat tekijät avoimiin tehtäviin. Samalla säästät aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille.

Henkilöstövuokraukset hyödyt

Henkilöstöpalvelut: työnantajamarkkinointi

Kun hakijoilla on mistä valita, nousee työnantajamielikuva ratkaisevaan rooliin. Anna meidän tehdä yrityksestäsi vetovoimaisempi valinta hakijoiden silmissä - tutustu työnantajamarkkinointipalveluihimme!

Lue lisää

"Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!

Jaa artikkeli