Henkilöstöpalvelut yrityksille

Academic Work on nuoriin ammattilaisiin, eli noin 0-5 vuotta kokemusta kerryttäneisiin korkeakoulutettuihin osaajiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Yli 10 vuoden kokemuksemme takaa, että voimme auttaa teitä löytämään tarpeisiinne ja tiimiinne sopivia osaajia tehokkaasti aikataulunne mukaisesti. Me tunnemme ja tavoitamme tämän päivän ja huomisen lupaavimmat ja potentiaalisimmat tekijät!

Jätä yhteystietosi, niin palaamme sinulle välittömästi!

Onko teillä tarve osaajalle? Anna meidän auttaa!

Oli tarve työntekijälle tai -tekijöille määräaikainen tai vakituinen, osa- tai kokoaikainen - tai vielä hieman epäselvä, me autamme! Voit tutustua rauhassa palvelumalleihimme alta, tai antaa meidän kartoittaa tilanteenne ja tarjota sopivinta ratkaisumallia tarpeeseenne.

Henkilöstöpalveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelu ja koulutusratkaisut. Rekrytointi on erinomainen valinta pitkän tähtäimen henkilöstöratkaisuksi, kun haluatte varmistaa oikean osaamisen oikeassa paikassa. Jos olette epävarmoja resurssitarpeen laajuudesta, voitte aloittaa henkilöstövuokrauksella ja tarpeen osoittautuessa tai muuttuessa vakituiseksi, voitte rekrytoida konsultin eli vuokratyöntekijän yrityksenne.

Vankka kokemuksemme henkilöstöpalveluista eri toimialoilta takaa, että voimme auttaa yritystäsi löytämään osaavia nuoria ammattilaisia tukemaan kasvuanne ja kehitystänne. Tavoitteenamme on 100% tyytyväiset asiakkaat ja haluamme olla ykkösvalintanne, kun kaipaatte tukea henkilöstötarpeenne täyttämisessä - ja siksi Academic Work on oikea valinta henkilöstöpalvelukumppaniksi.

Tutustu referensseihimme

Henkilöstöpalvelut: rekrytointi

Rekrytointi on organisaation kehittämistä, uusien näkökulmien löytämistä, työnantajamielikuvan luomista sekä uuden energian ja osaamisen tuomista yritykseen. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin meille, saat ketterän kumppanin, kohderyhmän asiantuntijan sekä laadukkaan palvelukokemuksen.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

Henkilöstöpalvelut: henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo, joustava ja kustannustehokas ratkaisu sekä tilapäiseen että pysyvään työvoiman tarpeeseen. Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksesi voi paikata vanhempainvapaita, sairauslomia ja ruuhkahuippuja. Etsimme puolestasi parhaat tekijät avoimiin tehtäviin. Samalla säästät aikaasi ulkoistamalla työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille.

Henkilöstövuokraukset hyödyt

Henkilöstöpalvelut: koulutusratkaisu

Yhdessä sisaryrityksemme AW Academyn kanssa olemme kouluttaneet jo yli 2400 motivoitunutta ja oppimiskykyistä alanvaihtajaa osaamispulasta kärsiville aloille. Yli 400 asiakasyritystä on saanut koulutusratkaisullamme apua piinaavaan osaajapulaan ja tarvitsemaansa osaamista. Tutustu palvelumalliimme tarkemmin ja anna meidän kertoa lisää ratkaisun hyödyistä ja mahdollisuuksista.

Räätälöitävät koulutusratkaisut osaajapulaan

"Joustava palvelumalli tuo meille töihin uusia nuoria kykyjä riskittömästi ja kilpailukykyisin ehdoin. Academic Work on vapauttanut aikaa keskittymään omaan liiketoimintaan – resurssienhankinnan sijaan."

Teemu Tomperi, Palvelujohtaja

Yhteydenottolomake - jätä tietosi, niin olemme yhteydessä!

Academic Work lyhyesti

Academic Work on Pohjoismaiden johtava korkeakoulutettuihin nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluita yritysten ja organisaatioiden resursointiin. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 palvellen jo satoja asiakkaita ja työllistäen tuhansia osaajia vuosittain. Olemme erikoistuneita etenkin IT-, tekniikan ja kaupalliselle alalle resursoiden opiskelijoita, vastavalmistuneita ja jo joitakin vuosia alalla toimineita asiantuntijoita. Palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Täältä löydät meidät & tavoitat meidät
Jaa artikkeli