My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
henkilöstövuokraus_joustavuus
Rekrytointi

Anna meidän auttaa! Henkilöstövuokraus mahdollistaa resursoinnin joustavuuden epävarmoina aikoina

Julkaistu 25.03.2020

Koronaviruksesta johtuva poikkeustilanne aiheuttaa hyvin nopeita tarpeita ja äkillisiä haasteita eri alojen yrityksissä. Olemme todistaneet, kuinka esimerkiksi asiakaspalvelijoiden tarve lisääntyy, sopimusten käsittelyyn kaivataan apua, neuvontapuhelimet ruuhkautuvat, taloushallinnon asiantuntijoiden arvo korostuu ja kysyntä IT-palveluille kasvaa.

Haluamme työllistää osaajia ja samalla auttaa yritystäsi säilyttämään palvelutasonsa maailmaamme ravistelevan poikkeustilanteen keskellä.

Yleisimpiä tilanteita, joissa eri alojen yritykset luottavat henkilöstövuokrauspalveluumme:

  • Headcount-rajoitteet hidastavat rekrytoinnin etenemistä
  • Yritys haluaa minimoida paperityön ulkoistamalla kaikki työsuhteen hallinnolliset asiat
  • Osaajia tarvitaan nopeasti työmäärän lisääntyessä äkillisesti
  • Resurssitarpeen kestoa on haastavaa ennustaa
  • Kokopäiväisen henkilöstön lomien kattamiseksi tarvitaan työvoimaa
  • Joukkopoissaolojen paikkaamiseksi tarvitaan työvoimaa

Miten henkilöstövuokraus käytännössä toimii hinnoittelun, vastuun, työsuhteen hallinnollisten tehtävien ja rekrytointiprosessin suhteen?

Helpottaaksemme olosuhteiden aiheuttamista muutoksista johtuvaa stressiä ja poistaaksemme resurssipulasta johtuvia pullonkauloja ripeästi, haluamme kannustaa yrityksiä joustavan, matalariskisen ja asiakkaalle vaivattoman henkilöstövuokrauspalvelumme pariin.

Anna meidän varmistaa, että sinulla on oikeat osaajat paikallaan. Näin henkilöstövuokraus Academic Workilla toimii:

Maksat vain toteutuneista työtunneista

Kun työllistät osaajia henkilöstövuokrauksen kautta, maksat kiinteää tuntihintaa työntekijän toteutuneista työtunneista. Mikäli työntekijä estyy tulemasta töihin, ei yrityksellesi synny kuluja. Piilokuluja ei ole, mikä helpottaa budjetointia.

Jos vuokratyösuhteen aikana yrityksellesi syntyykin tarve ja halu rekrytoida vuokratyöntekijä, on tämä aina mahdollista, kun teet yhteistyötä meidän kanssamme.

Me hoidamme kaikki rekrytointiprosessin ja työsuhteen hallinnolliset asiat

Rekrytointiprosessi, tuntikirjanpito, palkanlaskenta, työterveys… Kun työllistät henkilöstövuokrauksen kautta, ulkoistat kaikki työsuhteen hallinnolliset tehtävät Academic Workille. Työntekijän toteutuneista tunneista maksamasi kiinteä tuntihinta kattaa koko palvelumme.

Me kannamme vastuun konsultistamme, eli vuokratyöntekijästämme. Yrityksesi tehtäväksi jää hänen perehdyttäminen, tarvittavien työkalujen tarjoaminen sekä tehtävien suorittamisen arviointi.

40 000 työnhakijan tietokantamme mahdollistaa rekrytointiprosessin ripeyden

Miksi työllistää juuri meidän avullamme? Me Academic Workilla tunnemme ja tavoitamme osaajat. Meillä on yli 40 000 työnhakijan tietokanta ja modernit tekoälyyn perustuvat työkalut sen hyödyntämiseen.

Strukturoitu rekrytointiprosessimme takaa nopeuden ja laadun (myös etänä toteutettuna!), mistä kielii yli 3000 allekirjoitettua työsopimusta viime vuonna. Osaavat ammattirekrytoijamme ja yli 10 vuoden kokemuksemme korkeakoulutettujen uran alkuvaiheen osaajien rekrytoijana Suomessa takaa, että olet parhaissa mahdollisissa käsissä.

Me ratkaisemme resursointitarpeesi laadukkaasti myös poikkeusolosuhteissa!

Haluatko keskustella lisää tarjoamistamme ratkaisuista ja yrityksesi tarpeista?

Resursoinnin asiantuntijamme keskustelee mielellään kanssasi lisää juuri sinun yrityksesi tarpeista. Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme soittaa sinulle. Se ei luonnollisesti sido sinua mihinkään.