My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Academic Work Tampere

Tuomme uusia kasvumahdollisuuksia Tamperelle!

Academic Work on erikoistunut rekrytointeihin, henkilöstövuokraukseen ja koulutuspalveluihin IT-, tekniikan ja kaupallisella alalla. Avasimme ovet Suomessa vuonna 2008 ja alusta asti tavoitteemme on ollut yhdistää uran alkuvaiheen osaajat ja heitä tarvitsevat työnantajat. Tänään olemme yksi alan suurimpia toimijoita ja kasvullemme ei näy loppua. Avaamalla uuden toimiston Tampereelle jatkamme työtämme uusien kasvumahdollisuuksien tarjoamisen parissa vauhdittaen niin yksilöiden kuin yritysten kasvua!

2008

Avasimme ensimmäisen toimistomme Suomessa vuonna 2008.

160t

Olemme työllistäneet kansainvälisesti jo yli 160 000 nuorta ammattilaista.

2100

Vuonna 2020 allekirjoitimme 2100 työsopimusta Suomessa.

Löydä välineet urasi boostaamiseen!

Me olemme sinun paikallinen urapartnerisi. Academic Work on nyt myös Tampereella tarjoamassa seuraavaa (tai ensimmäistä!) askelta urallesi. Tarjoamme työpaikkoja Tampereen houkuttelevimmilla työnantajilla, mutta olemme ja teemme paljon muutakin!
Tuemme työnhaussa, sparraamme sinua urallasi, ja tarvittaessa mahdollistamme jopa alanvaihdon. Me olemme täällä boostaamassa urahaaveittesi toteutumista. Tutustu työpaikkoihimme, rekisteröidy tietokantaamme ja tee itsesi näkyväksi rekrytoijillemme ja ota meidät seurantaan sosiaalisessa mediassa.

We make people grow. We are Home of the Young Professionals.

Näin saavutat täyden potentiaalisi avullamme!

Löydä tarvitsemasi osaajat kasvuasi vauhdittamaan!

Me olemme sinun paikallinen resursointikumppanisi. Academic Work on nyt Tampereella tukemassa erilaisissa resursointitarpeissa, jotta voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne! Me kartoitamme liiketoimintanne ja tarpeenne sekä autamme tunnistamaan mahdolliset tulevat resurssitarpeet tarjoten räätälöitäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Tarvittaessa pystymme jopa rakentamaan kiihdytettyyn oppimiseen perustuvan koulutusratkaisun, jonka avulla saatte käyttöön osaamista mitä ei vapailta työmarkkinoilta muuten löydy. Meihin luottaa jo sadat yritykset ympäri Suomea, sillä panostamme asiakas- ja hakijatyytyväisyyteen toimimalla luotettavasti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Ratkotaan resurssihaasteenne yhdessä

Haluatko osaksi Academic Workin energistä Tampereen tiimiä?

Miltä kuulostaisi mahdollisuus olla mukana rakentamassa jotain ihan uutta vuosien kokemuksen turvaamana? Etsimme säännöllisesti uusia tiimiläisiä ja kykyjä osaksi meidän porukkaa. Tavoitteemme on olla houkutteleva työpaikka tänään ja huomenna, minkä takia kulttuurimme vaaliminen ja työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille kaiken keskiössä. Haluatko tietää lisää sisäisistä uramahdollisuuksistamme?

Tampereen toimiston yhteystiedot:

Puhelinnumero: +358 106 805 600
Palvelemme puhelimitse arkisin klo 09-15, pois lukien juhlapyhinä.
Sähköposti: info@academicwork.fi
Postiosoite: Kalevantie 2, 33100 Tampere

Huom! Emme toistaiseksi vastaanota vieraita ilman ennakkoonsovittua tapaamista. Olethan siis lähtökohtaisesti yhteydessä viereisiä tapoja hyödyntäen.

Näin saavut Tampereen toimistolle;
Osoite: Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, 33100 Tampere

Toimistomme sijaitsee 2. kerroksessa maatasossa rakennuksen D-talossa. Meillä on oma sisäänkäynti toimistotilaan Kanslerinrinteen puolelta, C-D sisäänkäynnin läheisyydessä. Technopolis Yliopistonrinteen aulapalvelu ohjeistaa sinut aina tarvittaessa oikeaan toimistotilaan, joten voit huoletta käyttää pääsisäänkäyntiä Kalevantien puolelta.

Julkinen liikenne: Technopolis Yliopistonrinne sijaitsee Tampereen keskustassa, ja sinne kävelee rautatieasemalta noin viidessä minuutissa. Kannattaa siis hyödyntää julkista liikennettä! Toimiston läheisyyteen pääsee myös Nyssellä eri puolilta Tamperetta.

Yksityisautoilu: Vieraspysäköintiin on katutasossa P1-alueella 100 paikkaa ja parkkihallissa P2 150 paikkaa. Pysäköinti on maksullista 24/7. Navigaattorin osoite halliin on Ratapihankatu 51. Kiinteistön seinässä on tilaa/täynnä kyltti, joka ilmaisee onko P2 hallissa, johon ajetaan puomin kautta, pysäköintipaikkoja vapaana. Alueella on pysäköinninvalvonta 24/7.