My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15101291

Jr. Account Manager, Auto1 Group, Vantaa

Autowholesale Automotive Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme autoista kiinnostunutta Junior Account Manageria käytettyjen autojen myynnin pariin. Toivottavasti käytät aikaasi pysyäksesi ajan tasalla uusimmista automalleista, varusteista ja teknisistä tiedoista, sillä tässä roolissa saat tehdä sitä työksesi! Toivomme sinulta taustaa myynnin parista, rohkeutta tarttua puhelimeen ja proaktiivista, ihmisläheistä asennetta. Lue alta lisää ja hae jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Autowholesale Automotive Finland Oy

Sijainti: Vantaa

Ala: Sales

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

AUTO1 Groupilla Junior Account Managerin tehtävä sisältää autokauppiaiden kontaktointia, myyntiä potentiaalisille asiakkaille sekä jo olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoa. Lisäksi sinun tehtäväsi on pysyä ajan tasalla uusista myyntiin tulevista käytetyistä autoista ja niiden ominaisuuksista, jotta pystyt myymään asiakkaille sopivia malleja.

Tarjoamme

  • Monipuolisen ja vastuullisen roolin
  • Mahdollisuuden kehittyä autoalan ammattilaiseksi kansainvälisessä työympäristössä

Etsimme

  • Aiempaa kokemusta mieluiten puhelimella tehtävästä myyntityöstä (voit olla vielä myyntityön alussa, kunhan sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja aktiivinen ote työhön)
  • Kiinnostusta autoalaa kohtaan
  • Tarkkuutta ja oma-aloitteista asennetta
  • Tiimipelaajaa, jolla on vahvat yhteistyötaidot
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen autoalan työstä tai harrastuneisuuden alalta

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Autowholesale Automotive Finland Oy

AUTO1 Group on Euroopan johtava ja nopeimmin kasvava käytettyjen autojen markkinapaikka. He toimii yli 30 maassa ja heillä on yli 5000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Ainutlaatuisella digitaalisella alustalla on avoin ja turvallinen käytettyjen autojen neuvottelu- ja ostoprosessi.

Työnantajana Autowholesale Automotive Finland Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15101291

Hae työpaikkaa!