My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
Ilmainen CV-pohja

Maksuton CV-pohja

Hyvä CV on helppolukuinen, sisällöltään haettavaan tehtävään sopiva ja parhaimmillaan jo ensi vilkaisulla joukosta erottuva. Mutta mistä palasista ansioluettelo tulisi rakentaa? Voit ladata tästä maksuttoman CV-pohjan ja muokata siitä itsesi, haettavan työpaikan sekä alasi vaatimusten näköisen.

Tutustu myös artikkeliimme, jossa Academic Workin rekrytoinnin ammattilaiset kertovat, millainen CV herättää heidän huomionsa.

Lue ammattilaisten vinkit CV:n tekoon

Näin hyödynnät CV-pohjaamme

Voit ottaa ansioluettelomallimme suoraan käyttöön, tai käyttää sitä inspiraationa henkilökohtaisemman CV:n suunnittelussa. Kokosimme malliin tärkeimmät kentät sekä esimerkit, kuinka voit niissä itsestäsi ja kokemuksestasi kertoa. Suosituksemme on tehdä CV ilman kuvaa, mutta joissain tehtävissä, kuten mallin ja juontajan töissä kuva on edelleen oleellinen. Saatavilla ovatkin sekä kuvallinen- että mallipohja ilman kuvaa.

Kaikki kentät ja otsikot ovat muokattavissa ja tiedosto toimii sekä Wordissä että Google Docsissa. Lisätäksesi oman Linkedin-, tai kotisivulinkkisi yhteystietoihin, klikkaa oikealla painikkeella korostettua tekstiä ja valitse linkkiä-, tai hyperlinkkiä koskeva valikko.

Jos haluat valita useammasta mallista sekä selata erilaisia ulkoasuja, kurkkaa esimerkiksi Canvan tarjonta!

CV-mallipohja

Valitse kieli ja lataa CV-pohjaexpand_more

Miten eroa on hakemuksella ja CV:llä?

Curriculum Vitae, eli CV - suomeksi Ansioluettelo, tiivistää työ- ja elämänkokemuksestasi haettavan tehtävän kannalta oleelliset asiat yhteen asiakirjaan. Sen tärkein tarkoitus on antaa sinusta rekrytoijalle yleiskuva, joka tulee ilmi vain lyhyellä vilkaisulla.
Hakemus-, tai motivaatiokirjeen tarkoituksena taas on kertoa, miksi juuri sinä haet juuri tähän tehtävään sekä sanallistaa, miten olet kokemustasi ja taitojasi osannut työssäsi hyödyntää. Tavoitteena on korostaa vahvuuksiasi ja luonnettasi tavalla, joka samalla osoittaa ymmärryksesi haettavan tehtävän luonteesta ja rekrytoivasta yrityksestä.

Haluatko vielä lisää vinkkejä CV:n ja hakemuksen tekoon, tai oletko jo valmistautumassa työhaastatteluihin?
Siinä tapauksessa tutustu alla oleviin artikkeleihimme ja opit esittelemään itseäsi parhaassa mahdollisessa valossa!