My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099982

Kyberturvallisuuden asiantuntija, teolliset ympäristöt, Helsinki

Onko sinulla insinöörin opintotausta, useampi vuosi kokemusta teollisuusalan tehtävistä ja kiinnostusta tietoturva-asioihin? Etsimme asiakkaallemme kyberturvakonsulttia teollisuuden tietoturvaprojekteihin. Jos olet itsenäinen tiimityöskentelijä, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot ja halu kehittyä, saatat olla etsimämme henkilö! Hae tehtävää jo tänään!

Hae työpaikkaa!

Sijainti: Helsinki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Tulet työskentelemään konsultointiyksikössä erilaisten teollisuuden tietoturvaprojektien parissa. Kirjoitat johtotason raportteja yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten vahvat yhteistyötaidot auttavat tehtävässä menestymiseen. Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi raportteja johtamisjärjestelyihin, liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyen tai teknisempiä tehtäviä, kuten tietoverkkojen monitorointia. Teet yhteistyötä asiakkaan, mutta myös esim. testaustiimin kanssa.

Tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen ja kokeneet kollegat, joiden vierellä oppia alan ammattilaiseksi
 • Joustavan hybridityön (pari pv/vko toimistolla)
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas/virike-etu, kuntosali ja tilavat parkkipaikat

Työtehtävät

 • Teollisuusalan tietoturvaprojektit
 • Raporttien laatiminen yhteistyössä sidosryhmien kanssa
 • Asiakastapaamiset

Etsimme

 • Soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi prosessi- tai automaatioinsinööri, vaihtoehtoisesti tietoliikenne (AMK, DI)
 • Useampi vuosi (3-5 vuotta) relevanttia työkokemusta teollisesta ympäristöstä esim. suunnittelupuolen tehtävistä
 • Perusosaamista teollisuuden automaatiojärjestelmistä (Esim. Siemens, Valmet dna)
 • Sujuva suomen kielen ja englannin kielen taito
 • Matkustusvalmiutta Suomen sisällä

Ymmärrys riskianalyyseistä ja riskienhallinnasta katsotaan vahvasti eduksi. Mainitsethan hakemuksellasi, jos sinulla on esim. ISC-sertifiointeja (standardi 0623 tai 62443).

Etsimämme henkilö on

 • Asiakaspalveluhenkinen – ymmärrät erinomaisen asiakaskokemuksen oleellisuuden ja panostat siihen, että kohtaat ja vastaat jokaisen asiakkaan tarpeisiin yksilöidysti.
 • Itsenäinen ja yhteistyökykyinen – teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, mutta tarpeen vaatiessa otat ohjat omasta työstäsi.
 • Kunnianhimoinen ja innokas oppimaan - sytyt haasteista ja sinulla on intoa edetä urallasi.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099982

Hae työpaikkaa!