My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15099216

Tekninen asiantuntija sähköautojen latausratkaisuiden pariin (FAE), Delta Solutions Finland Oy, Vantaa

Delta Solutions (Finland) Oy

Etsimme asiakkaallemme Delta Solutions Finland Oy:lle ratkaisukeskeistä ja oma-aloitteista myynnin teknistä asiantuntijaa. Tässä roolissa pääset työskentelemään sähköautojen latausratkaisujen parissa osana kansainvälistä tiimiä. Mikäli olet vuorovaikutustaitoinen, kehittymishaluinen ja sinulta löytyy jo hieman osaamista tehoelektroniikan parista, saatat olla etsimämme henkilö. Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Delta Solutions (Finland) Oy

Sijainti: Vantaa

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Etsimme autoalasta kiinnostunutta insinööriä liittymään osaksi sähköajoneuvojen latausratkaisuryhmää. Delta Solutions tarjoaa innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen ja paremman huomisen puolesta. Delta Solutions toimii osana maailmanlaajuista tehoelektroniikkaratkaisujen toimittajaa, Delta Electronics Inc.-konsernia. Delta tarjoaa asiakkailleen alansa energiatehokkaimpia ratkaisuja, kuten tietoliikenteen virransyöttöjärjestelmiä ja -laitteita joiden hyötysuhde on yli 97 %.

Myynnin teknisenä asiantuntijana toimit osana Delta Solutionin kansainvälistä tiimiä, ja tuet yrityksen eri toimintoja varmistaen osaltasi Pohjoismaiden liiketoiminnan kasvun. Toimit tarjousprosessien tukena, ylläpidät suhteita liiketoiminnan, huollon ja toimitusten välillä, ja annat teknistä tukea myynnille ja tuotemarkkinoille. Vastuullasi on lisäksi jälkimarkkinoinnin valvonta ja huoltokyselyiden koordinointia, ja kehittyessäsi sinulla on mahdollisuus laajentaa vastuualueitasi kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Delta Solutions tarjoaa sinulle

 • Sinusta välitetään aidosti työntekijänä: Yritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kouluttautua.
 • Hyvät työsuhde-edut, mm. liikunta- ja lounasetu sekä motivoiva bonusjärjestelmä.
 • Kansainvälisen työympäristön, jossa tehdään töitä kansainvälisesti päivittäin.

Työtehtävät

 • Myynnin tuki erilaisissa tehtävissä. Esimerkiksi järjestelmänratkaisuiden tekninen määrittely, -arkkitehtuurin suunnittelu, -mitoitus ja -laskelmat asiakkaan vaatimusten, eritelmien perusteella.
 • Kaupallisten ehdotusten valmistelu (kustannus- ja ROI-laskelmat)
 • Asiakkaiden tilaus-toimitusprosessin hallinta ja koordinointi
 • Teknisten ongelmien ratkaisutuki etänä ja kohteissa paikan päällä
 • Pohjoismaisten avainasiakkaiden suhdehallinnan ja palvelujen toimittamisen tuki

Etsimme

 • Kandidaatin tai maisterin tutkintoa soveltuvalta koulutusalalta (esim. tehoelektroniikka, uusiutuvat energiat, sähkötekniikka)
 • Hieman kokemusta/osaamista sähköajoneuvojen latausratkaisuista, energian varastointijärjestelmistä tai tehonsäätöjärjestelmistä
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielitaitoa. Ruotsin ja saksan kielitaito luetaan hakijan eduksi

Edellytämme hakijalta matkustusvalmiutta, sillä työ sisältää sekä kotimaan että ulkomaiden matkustusta.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Ongelmanratkaisukeskeinen
 • Erinomainen vuorovaikuttaja
 • Itsenäinen, kehittämishaluinen ja omatoiminen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Delta Solutions (Finland) Oy

Delta Solutions tarjoaa innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja asiakkailleen ja paremman huomisen puolesta. Delta Solutions toimii osana maailmanlaajuista tehoelektroniikkaratkaisujen toimittajaa, Delta Electronics Inc.-konsernia. Delta tarjoaa asiakkailleen alansa energiatehokkaimpia ratkaisuja, kuten tietoliikenteen virransyöttöjärjestelmiä ja -laitteita joiden hyötysuhde on yli 97 %.

Työnantajana Delta Solutions (Finland) Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Tiina Niskanen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15099216

Hae työpaikkaa!