My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102770

Ohjelmistokehittäjä (Angular, TypeScript & C#), Semel Oy, Helsinki

Semel Oy

Onko sinulla paloa kehittää ja kehittyä? Onko ohjelmistokehitys sinun juttusi? Asiakkaamme Semel Oy etsii joukkoonsa vahvan ammattitaidon omaavaa ohjelmistokehittäjää kehittämään matkanhallintajärjestelmää yhdessä osaavan ja kokeneen tiimin kanssa. Lue alta lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Semel Oy

Sijainti: Pitäjänmäki

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, Toistaiseksi voimassa

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Semel kehittää ja tuottaa henkilökuljetusalalle kassajärjestelmiä, tietojärjestelmiä sekä laitteita. Pääpainoalue on taksiliiketoiminnan tilaus-, maksu- ja hallintajärjestelmien toimitus kaikilla omilla markkina-alueilla. Yritys on alallaan markkinajohtaja. Skandinavian alueella Semel toimii tytäryhtiö Halda AB kautta. Tytäryhtiön kautta yritys toimii myös julkisen liikenteen, pysäköinnin sekä sähköajoneuvojen latauksen järjestelmätoimittajana. Semel on osa KG Knutsson AB konsernia.

Tässä Lead- tason roolissa työskentelet matkanhallinta- sekä laskutusjärjestelmän kehityksen ja ylläpidon parissa. Pääset tehtävässä kehittämään olemassa olevaa Web-pohjaista matkanhallintajärjestelmää, joka sisältää esimerkiksi karttaseurantaa ja puhelinjärjestelmäintegraatioita. Teet tehtävässä yhteistyötä niin oman tiimisi, tuoteomistajan kuin liiketoiminnan kanssa. Keskustelet backlogin tarpeista ja ratkaisuista yhdessä muiden kanssa ja tuot oman mielipiteesi kuuluviin. Osallistut ohjelmiston elinkaaren hallintaan alusta loppuun asti varmistaaksesi sen toimivuuden ja jatkuvan kehityksen. Tehtävässä käytettävät teknologiat ovat backend puolella C# ja web-kehityksen puolella Angular sekä Typescript.

Semel tarjoaa sinulle

 • Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät
 • Merkityksellisen työn, jossa näet oman kädenjälkesi
 • Joustava, välittävä ja matalahierarkkinen työympäristö
 • Kilpailukykyisen palkan (noin 5000-7000e, pohjautuen osaamis- ja kokemustaustaasi) sekä hyvät työsuhde-edut

Työtehtävät

 • Pääset kehittämään web-pohjaista matkanhallintajärjestelmää, joka sisältää esimerkiksi karttaintegraatioita, paikkatietojärjestelmiä, matkatilausjärjestelmän sekä puhelinjärjestelmäintegraatiota
 • Osallistut aktiivisesti matkanhallinta- ja laskutusjärjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon. Tämä sisältää sekä backend-kehitystä C#:lla että Web-kehitystä Angularilla sekä TypeScriptillä
 • Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi, tuoteomistajan ja liiketoiminnan kanssa varmistaaksesi järjestelmien tehokkaan kehityksen ja toimivuuden. Osallistut aktiivisesti backlogin suunnitteluun ja keskusteluihin.
 • Tartut rohkeasti haasteisiin ja pyrit jatkuvasti kehittämään järjestelmiä eteenpäin.

Etsimme

 • Tehtävään soveltuva koulutus (IT-insinööri) tai työelämän kautta tullut osaaminen
 • Kokemusta ohjelmistokehityksen elinkaaren eri osa-alueista, alkaen vaatimuksista ohjelmistokehitykseen, rakentamiseen, testaukseen ja ylläpitoon
 • Vahva osaaminen Web-kehityksen parista. Tehtävässä käytettävät teknologiat ovat Angluar ja Typescript
 • Osaamista C# parista.
 • Suomen ja englannin kielen erinomaista osaamista

Osaaminen käyttöliittymien parista sekä ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Itsenäinen ja oma-aloitteinen
 • Rohkea ja järjestelmällinen
 • Tarkka ja yhteistyötaitoinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Semel Oy

Semel on Pohjoismaiden suurin henkilöliikenteen tietojärjestelmien toimittaja. Semel kehittää ja tuottaa henkilökuljetusalalle kassajärjestelmiä, tietojärjestelmiä sekä laitteita. Pääpainoalue on taksiliiketoiminnan tilaus-, maksu- ja hallintajärjestelmien toimitus kaikilla omilla markkina-alueilla. Skandinavian alueella Semel toimii tytäryhtiö Halda AB kautta. Tytäryhtiön kautta yritys toimii myös julkisen liikenteen, pysäköinnin sekä sähköajoneuvojen latauksen järjestelmätoimittajana. Semel on osa KG Knutsson AB konsernia.

Työnantajana Semel Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Camilla Elo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102770

Hae työpaikkaa!