My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15104093

Projektipäällikkö, ABB Oy Distribution Solutions, Vaasa

ABB Oy Distribution Solutions

Innostutko uusiutuvan energiantuotannon viimeisimmistä kehitysaskelista? Etsimme ABB Oy Distribution Solutionsille projektipäällikköä uusiutuvan energian tuotekehitysprojekteihin. Tehtävässä vastaat projektin toteutuksesta yhteistyössä globaalin kumppanuusverkoston kanssa. Jos sinulla on koulutustausta sähkövoima- tai automaatiotekniikasta, ja haluat kehittyä projektoinnin parissa, saatat olla etsimämme henkilö! Hae tehtävää jo tänään, etenemme hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: ABB Oy Distribution Solutions

Sijainti: Vaasa

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan, vakituinen työsopimus

Työn tyyppi: Vuokratoimeksianto

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Projektipäällikkönä olet vastuussa projektien toteutuksesta liittyen teollisuuden digitalisaatioon, datakeskuksiin, uusiutuvaan energiantuotantoon ja automaatioon. Projektit painottuvat uusiutuvan energian tuotekehitykseen, jossa tarkoituksena on kehittää asiakkaan vaatimuksiin sopiva ratkaisu ja toimittaa se aikataulussa. Asiakkaat sijaitsevat mm. Pohjoismaissa, Baltiassa, Yhdysvalloissa sekä Intiassa. Kokemuksen karttuessa vastuusi laajenevat esimerkiksi riskienhallintaan ja toimittajien kanssa läpikäynteihin.

Tarjoamme

 • Vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä
 • Globaalin organisaation urakehitysmahdollisuudet

Työtehtävät

 • Projektien toteutuksesta vastaaminen
 • Projektin taloudellisten asioiden seuranta ja hallinta, tarjousten laskeminen, projektin laskutuksen tilan valvonta, kustannukset ja kassavirta.
 • Sisäinen ja ulkoinen sidosryhmätyöskentely

Etsimme

 • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sähkövoimatekniikka, automaatiotekniikka amk/DI)
 • Kokemusta projektipäällikön tehtävistä teollisuuden alalla (esim. automaatio, sähköistäminen)
 • Ymmärrystä teollisuusapplikaatioista, simuloinnista ja sähköasemista
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.
 • Kokemus uusituvan energian parissa työskentelystä ja teollisuuden sähköistämisprojekteista katsotaan eduksi.

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Joustava ja itsenäinen tiimityöskentelijä: johdat 5-10 henkilön projektitiimiä proaktiivisella otteella
 • Systemaattinen: sinulla on järjestelmällinen työote ja useat langat pysyvät käsissäsi, pystyt ajattelemaan projektia laajemmin pelkän teknisen toteutuksen lisäksi
 • Asiakaslähtöinen ja myyntihenkinen: teet sujuvasti yhteistyötä ulkoisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa globaalisti tunnistaen heidän tarpeensa

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

ABB Oy Distribution Solutions

ABB:n Distribution Solutions -liiketoimintalinja Suomessa kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi sähkönjakeluverkon suojareleitä sekä ohjaus-, automaatio- ja valvontalaitteita.

Tule osaksi Academic Workin menestystarinaa

AW:n konsulttina saat mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti, rakentaa verkostoasi sekä luoda korvaamattomia kontakteja tulevaisuuttasi varten. Matkasi varrella tukenasi toimii sinulle nimetty rekrytointikonsultti.

Tutustu Academic Workiin tarkemmin tästä
Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Pinja Wahlsten tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn09@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15104093

Hae työpaikkaa!