My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103155

Projektipäällikkö (sähköautomaatio), Caverion, Rauma

Caverion Industria Oy

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Caverionille projektipäällikköä sähköautomaatio projekteihin Raumalle. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään vastuullisessa roolissa osana ammattitaitoista tiimiä ja vastaat Rauman toimipisteen sähköautomaatio projekteista. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavasta roolista projektien vetämisestä. Lue lisää alta ja hae paikkaa heti, sillä täytämme sen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Caverion Industria Oy

Sijainti: Rauma

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Caverion Industria on edelläkävijä digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi kollegojen kanssa ja edistät Rauman alueen myyntiä ja markkinointia. Vastaat muun muassa omien asiakkuuksiesi osalta projektien läpiviennistä, pitäen sisällään toimenpiteet tarjouksista toteutukseen. Tapaat asiakkaita ja vierailet työmailla, sekä työsi voi sisältää jatkossa myös asentajien esihenkilövastuita.

Mitä Caverion tarjoaa?

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista
 • Mukavan ja sitoutuneen tiimin tuen sekä loistavat työcaverit

Työtehtävät

 • Projektien läpivienti
 • Urakkalaskenta
 • Tarjoukset
 • Asiakastapaamiset ja työmaakäynnit
 • Sidosryhmäyhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa

Etsimme

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähköautomaatioinsinööri/teknikko)
 • Kokemusta projektityöstä sekä projektien läpiviennistä
 • Sujuvaa englannin ja suomen kielitaitoa
 • Hyviä IT-taitoja
 • Avointa ja kommunikoivaa työskentelytapaa

Hakijan eduksi katsotaan aikaisempi esihenkilökokemus, instrumentti asennusten osaaminen sekä telakkateollisuus laivasähköasennusten osalta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Caverion Industria Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. He ovat suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan heidän kanssaan huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Työnantajana Caverion Industria Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103155

Hae työpaikkaa!