chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15098984

Sähköasemasuunnittelija, Caverion Industria Oy, Koko Suomi

Caverion Industria Oy

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen ja etsimässä uusia haasteita? Asiakasyrityksemme Caverion Industria Oy etsii vakituiseen työsuhteeseen sähköasemasuunnittelijaa ammattitaitoisen ja tiiviin työyhteisönsä jäseneksi! Tarjolla on laaja-alainen, sinulle taustastasi riippuen räätälöitävissä oleva rooli. Jos sinulta löytyy taustaa sähkö- ja kytkinasemien sähköteknisestä suunnittelusta ja olet innokas hyppäämään uusien haasteiden pariin, tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae paikkaa heti, sillä täytämme sen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa!

Yritys: Caverion Industria Oy

Sijainti: Vantaa

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaika, vakituinen

Aloitusajankohta: Sopivan henkilön löydyttyä

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Caverion Industria on edelläkävijä digitaalisissa ja automaatioratkaisuissa suomalaisessa teollisuudessa. Tässä monipuolisessa roolissa toimit erilaisissa toisiosuunnittelun tehtävissä sähköasemien rakennuksen parissa. Pääset työskentelemään aidosti vaihtelevassa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä suuntaat työmaalle. Projekteja on vaihtelevasti ympäri Suomea ja sijoituspaikka määritetään sijaintisi mukaan.

Tarjoamme

 • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät kotimaisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamista
 • Mukavan ja sitoutuneen tiimin tuen sekä loistavat työcaverit

Työtehtävät

 • Sähkö- ja kytkinasemien sähkötekninen suunnittelu
 • Sidosryhmäyhteistyö
 • Muut suunnittelijan työtehtävät

Etsimme

 • Soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri)
 • Työkokemusta sähköasema suunnittelun parista (voit olla vielä urasi alussa oleva tai jo kokeneempi suunnittelija)
 • Kokemusta CAD-pohjaisista piirto-ohjelmista
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • B-ajokortti

Työntekijänä olet

 • Itseohjautuva ja toimeen tarttuva
 • Suunnitelmallinen ja tarkka
 • Kehittymishaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Caverion Industria Oy

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. He ovat suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan heidän kanssaan huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Työnantajana Caverion Industria Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15098984

Hae työpaikkaa!