My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15098984

Sähkösuunnittelija, Koko Suomi

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen ja etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt teollisuuden alan asiakasyrityksillemme kokeneita sähkösuunnittelun ammattilaisia eri tehtäviin ympäri Suomen. Tarjolla on laaja-alaisia, sinulle taustastasi riippuen räätälöitävissä olevia rooleja. Jos sinulta löytyy taustaa sähkösuunnittelusta ja/tai sähkö- ja kytkinasemien sähköteknisestä suunnittelusta ja olet innokas hyppäämään uusien haasteiden pariin, laitathan meille hakemuksesi.

Hae työpaikkaa!

Sijainti: Koko suomi

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Aloitusajankohta: Sopivan henkilön löydyttyä

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Etsimme teollisuuden alan asiakkaillemme sähkösuunnittelun ammattilaisia ympäri Suomen. Olemme kiinnostuneita niin teollisuuden sähkösuunnittelun osaajista, kuin esimerkiksi sähköasemasuunnittelijoista. Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden ajalta kokemusta vastaavista tehtävistä ja innokkuutta hypätä uusiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit, laitathan meille hakemuksesi, niin keskustellaan lisää osaamisestasi ja sinua kiinnostavista mahdollisuuksista.

Työtehtävät

  • Sähkösuunnittelu
  • Sidosryhmäyhteistyö ja asiakasprojektit
  • Muut suunnittelijan työtehtävät

Etsimme

  • Soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkötekniikan insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Työkokemusta sähkösuunnittelun parista
  • Kokemusta CAD-pohjaisista piirto-ohjelmista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Työntekijänä olet

  • Itseohjautuva ja toimeen tarttuva
  • Suunnitelmallinen ja tarkka
  • Kehittymishaluinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Johanna Jaakkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15098984

Hae työpaikkaa!