My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103373

Sähköasemasuunnittelija, Sähkölandia, Tampere

Sähkölandia Oy

Monipuolisuus, mahdollisuus kehittyä sekä yhtenäisyys korostuvat Sähkölandian sähköasemasuunnittelijan roolissa. Tehtävässä pääset asiantuntijan roolissa osaksi projektiluontoista työtä. Aloitamme haastattelut heti hakemuksien saavuttua, joten toivottavasti haet paikkaa pian!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Sähkölandia Oy

Sijainti: Tampere

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, 37.5h / viikko

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Sähköasemasuunnittelijan roolissa pääset työskentelemään monipuolisissa ja haastavissa sähköasemien suunnittelutehtävissä. Tehtävässä osallistut projektiluonteiseen suunnittelutyöhön osana suunnittelutiimiä.

Suunnittelukohteet voivat olla niin sähköasemien saneerauksia kuin myös uudiskohteita. Suunnittelutyöhön vaihtelevuutta tuovat monipuoliset suunnittelutehtävät, mahdollisuus työmaakäynteihin ja osaamisesi kehittäminen.

Tehtävässä menestyy vastuullisella ja oma-aloitteisella työotteella. Olet järjestelmällinen ja huolellinen sekä omaat hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot. Looginen ajattelu sekä ongelmanratkaisutaidot ovat vahvuuksiasi. Pääset myös aidosti vaikuttamaan toimintaamme tuomalla omia kehitysideoitasi esille.

Tarjoamme

 • Monipuolisen tehtäväkentän, joka tarjoaa kehittymismahdollisuuksia monella osa-alueella
 • Kannattavasti kasvavan pk-yrityksen mahdollistamat joustavat toimintatavat
 • Tiiviin ja yhteisöllisen työilmapiirin, jossa työntekijä tuntee olevansa oikeasti merkityksellinen ja tekevänsä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Oivan mahdollisuuden kehittää itseäsi mielenkiintoisten ja kehittävien työtehtävien parissa
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Osaamistasi vastaavan palkan ja kattavat henkilöstöedut

Työtehtävät

 • Sähköasemien rakenne- ja sijoitussuunnittelu
 • Installaatiosuunnittelu
 • Piirikaavio- ja johdotussuunnittelu
 • Pystyt vaikuttamaan toimenkuvaasi osaamisen sekä kiinnostuksesi mukaan!

Etsimme

 • Sähkötekniikan insinöörikoulutusta (DI tai AMK)
 • Aikaisempi kokemus vastaavasta suunnittelutyöstä katsotaan vahvuudeksi
 • Sähköasemien tuntemusta rakenteiden ja toiminnan osalta
 • Sähköteknisten määräysten ja laatuvaatimusten tuntemusta.
 • CADS Planner (Cadmatic) tai vastaavan suunnitteluohjelman osaamista
 • Sujuvaa suomen kielitaitoa, sekä englannin kielen kirjallista osaamista

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Sähkölandia Oy

Sähkölandia Oy on vuonna 2013 perustettu valtakunnallisesti toimiva alalla arvostettu sähkönjakelun palveluyritys. Yritys kasvaa ja kehittyy voimakkaasti ja vuonna 2023 liikevaihtomme oli lähes 14 M€ työllistäen noin 40 sähköalan ammattilaista. Asiakkaitamme ovat sähkönjakelun, uusiutuvan energian ja teollisuuden toimijat ympäri Suomen. Palveluihimme kuuluvat mm. sähköasemaurakat ja -saneeraukset, maasulkuvirran ja loistehon kompensointiratkaisut sekä suunnittelu- ja asennuspalvelut. Alkuvuonna 2023 tulimme osaksi Auroora Yhtiöt Oy konsernia.

Työskentely Sähkölandialla:

Sähkölandialla sinua odottaa erityisen mukava tiimi ja työyhteisö, jonka kanssa työtä tehdään hyvässä hengessä ja viihtyen. Täällä pääset tekemään merkityksellistä työtä, mutta myös nauttimaan työpäivistäsi kavereiden seurassa! Saat myös itse muokata työpäiväsi omannäköiseksi, sillä voit tehdä työtä joustavasti kotoa tai toimistolta.

Työnantajana Sähkölandia Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Jesperi Räsänen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103373

Hae työpaikkaa!