My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15102392

Team Lead, Software Services, Elematic Oyj, Tampere

Elematic Oyj

Oletko asiakaspalveluhenkinen IT-ammattilainen vailla uusia haasteita? Etsimme nyt asiakkaallemme Elematicille tiiminvetäjää teollisuuden toiminnanohjausjärjestelmän help desk-asiakastukipalveluun. Työsi koostuu ratkaisumyynnistä olemassa oleville asiakkaille sekä IT-tiimin vetotehtävistä. Haethan paikkaa jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Elematic Oyj

Sijainti: Tampere

Ala: IT

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Joustavasti

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Muut: Mahdollisuus etätyöskentelyyn

Tehtävänkuvaus

Elematicin ohjelmistopalveluiden tiimipäällikkönä tulet vastaamaan olemassa olevien asiakkaiden asiakaspalvelun kehittämisestä. Tulet vetämään pientä ja tiivistä IT-tiimiä, jonka lisäksi ratkot osaavan support teamin kanssa asiakkaiden toiminnanohjausjärjestelmään liittyviä kysymyksiä. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla matkustusvalmius, sillä tässä roolissa matkustetaan asiakastapaamisiin ja koulutuksiin eri puolille maailmaa. Katsomme eduksi tuntemuksen teollisuuden tuotannosta sekä toiminnanohjausjärjestelmistä.

Tarjoamme

 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin globaalissa yrityksessä
 • Positiivisen työilmapiirin ja tiiviin työyhteisön
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti uusien haasteiden parissa
 • Roolin, jota pääset itse muokkaamaan tuomalla omia ideoitasi esiin
 • Kokeneelle henkilölle mahdollisuuden myös suorarekrytointiin

Työtehtävät

 • Help desk-asiakastukipalvelun kehittäminen
 • IT-tiimin vetäminen
 • Olemassa olevien asiakkaiden toiminnanohjausjärjestelmän haasteiden ratkominen

Etsimme

 • Soveltuvaa tekniikan alan tutkintoa (IT- tai tuotantotausta)
 • Globaalia matkustusvalmiutta
 • Tiimityöskentelytaitoja ja päämäärätietoista työotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Katsomme eduksi kokemuksen teollisuuden tuotannosta sekä osaamisen toiminnanohjausjärjestelmistä.

Etsimämme henkilö on

 • Asiakaspalveluhenkinen – ymmärrät erinomaisen asiakaskokemuksen oleellisuuden ja panostat siihen, että kohtaat ja vastaat jokaisen asiakkaan tarpeisiin yksilöidysti.
 • Itsenäinen ja yhteistyökykyinen – teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, mutta otat myös aktiivisesti ohjat omasta työstäsi.
 • Kunnianhimoinen ja innokas oppimaan - sytyt haasteista ja sinulla on intoa edetä urallasi.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Elematic Oyj

Elematic on globaali teknologia- ja markkinajohtaja asuin- ja muiden rakennusten betonielementtien valmistusteknologiassa. Elementtiteknologiamme on mahdollistanut tuhansittain rakennusprojekteja yli 100 maassa.

Elementtivalmistajat — asiakkaamme — mahdollistavat nykyaikaisten rakennusten rakentamisen resurssitehokkaasti. Vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin ja ylittääksemme odotukset olemme kehittäneet uraauurtavia elementtilaitteita, tarjonneet elinkaaripalveluita ja hiottuja valmistusprosesseja jo yli 60 vuoden ajan.

Työnantajana Elematic Oyj

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Laura Käräjämies tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15102392

Hae työpaikkaa!