My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103871

Teräsrakennesuunnittelija, Rak-Tor Oy (Tornio ja lähialueet)

Insinööritoimisto Rak-Tor OY

Etsimme asiakkaamme Raktorin tiimiin ammattitaitoista Teräsrakennesuunnittelijaa. Tehtävässä tulet saamaan vapautta ja vastuuta sekä intohimolla tekemiseen suhtautuvan tiimin tueksesi. Sinulta toivomme asiantuntijuutta teräsrakenteiden suunnitteluun sekä vankkaa kokemusta Tekla-ohjelmiston käytöstä. Muista hakea pikaisesti, sillä etenemme soveltuvien hakijoiden kanssa hakemusjärjestyksessä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Insinööritoimisto Rak-Tor OY

Sijainti: Torikatu 11, 95400 Tornio

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Aloitusajankohta: Sopimuksen mukaan

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Insinööritoimisto Rak-Tor Oy on Torniossa toimiva Insinööritoimisto, jonka päätoimialoja ovat rakenne- ja rakennussuunnittelu, rakennuttaminen / valvonta, kuntoarviot ja muut rakentamisen konsultointipalvelut. Rak-Torin tiimi on pieni ja sitäkin asiantuntevampi. Tiimissä on kuusi suunnittelijaa, joista kolme ovat yrityksen perustajia. Yhteishenki toimistossa on todella hyvä ja huumori kukkii. Työtä tehdään tosissaan ja asiakkaat ovat kaikki kaikessa, tekemisen ei kuitenkaan tarvitse olla niin vakavaa. Hyvän asiakaskokemuksen ja palaavien asiakkuuksien johdosta yrityksellä menee hyvin ja tilauskanta on vakiintunut.

Teräsrakannesuunnittelijan rooli sisältää pääasiassa teräsrakenteiden mitoittamista - suunnittelua ja rakenteiden mallintamista. Taustasi mukaan voit osallistua myös muihin tehtäviin, kuten puu- ja betonirakenteiden suunnitteluun. Ensisijaisesti työssäsi tulet käyttämään Tekla Structures- ja Robot Structural Analysis- ohjelmistoja, käytössäsi on myös AutoCAD. Työtehtävä on avoinna eläköitymisen vuoksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle tiimin vankkumattoman tuen ja innostuneen työilmapiirin, joka näkyy nykyisten työntekijöiden pitkinä työsuhteina. Saat monipuolisen tehtäväkentän ja pystyt vaikuttamaan työhösi oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Lisäksi Rak-Tor tarjoaa hyvin vakaan tilauskannan. Käytössäsi on myös muita työsuhde-etuja, kuten puhelin, lounas ja parturi/kampaamo. Työpisteesi sijaitsee Torniossa ja työt tehdään pääasiassa toimistolla.

Työtehtävät

 • Lujuuslaskenta
 • Teräsrunkojen mallinnus ja konepajakuvien tekeminen
 • Yhteydenpito rakentajiin ja tilaajiin
 • Jonkin verran käyntejä lähialueen tehtaissa
 • Mahdollisesti muita työtehtäviä, kuten puu- ja betonirakenteiden suunnittelua

Etsimme

 • Soveltuvaa koulutusta tekniikan alalta (insinööri tai DI)
 • Vähintään 3 vuotta kokemusta teräsrakenteiden suunnittelusta sekä Tekla Structures -ohjelmiston käytöstä
 • Energistä asennetta suunnittelutyöhön ja em. ohjelmistojen hallintaa
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
 • Mahdollisuutta työskennellä pääasiassa yhdessä muiden kanssa toimistolla Torniossa
 • Toivomme, että sinulta löytyy yhteistyökykyä, huumorintajua, ongelmanratkaisutaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta

Katsomme eduksesi kokemuksen puu- ja betonirakenteiden suunnittelusta sekä ruotsin tai englannin kielen taidon. Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Insinööritoimisto Rak-Tor OY

Lue lisää täältä!

Työnantajana Insinööritoimisto Rak-Tor OY

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Outi Myttynen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103871

Hae työpaikkaa!