My profile
My profile
Academyexpand_more
Työnhakijoilleexpand_more
Yrityksilleexpand_more
Meistäexpand_more
Yhteystiedotexpand_more
chevron_left
Hakutulos
Työpaikkakohtainen ID-numero: 15103776

Työnjohtaja, Ab Tallqvist Infa Oy (Terrafamen kaivosalue, Sotkamo)

Ab Tallqvist Infra Oy

Tallqvist on toiminut pitkäjänteisesti Terrafamen kaivosalueella sen toiminnan alusta vuodesta 2007. Nyt sinulla on mahdollisuus kehittyä rautaiseksi ammattilaiseksi kaivostoimintaan liittyvän infra-rakentamisen alalla yhdessä alan merkittävimmistä yrityksistä!

Hae työpaikkaa!

Yritys: Ab Tallqvist Infra Oy

Sijainti: Sotkamo

Ala: Technology

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen

Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Työn tyyppi: Suorarekrytointi

Tehtävänkuvaus

Tässä tehtävässä toimit työnjohtajana Terrafamen kaivosalueella noin kymmenen henkilön tiimille. Suunnittelet työt, aikataulutat ne yhdessä työmaapäällikön kanssa ja vastaat, että operatiivinen toiminta työkohteessa toteutetaan turvallisesti ja laadittujen suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti.

Työtä tehdään vuoroviikoin 80 h/vko + viikko vapaata (hankkeen eri vaiheissa joko yksi- tai kaksivuorotyö 12 h/pv x 7 pv). Voit siis hyvin asua kauempanakin, mikäli reissutyö sopii sinulle.

Työtehtävät

 • Teet alihankintasopimuksia ja vastaat toimitusten yhteensovittamisesta yhdessä työmaapäällikön kanssa
 • Laadit sisäisiä ja ulkoisia raportteja työn edistymisestä
 • Johdat työntekijöitä turvalliseen ja laadukkaaseen lopputulokseen
 • Minimoit riskit ennakoimalla mahdolliset haasteet

Etsimme

 • Luonnollista johtajaa, jolla on hyvä ihmistuntemus ja kriisinhallintakyky. Omaat hyvät johtamistaidot ja sinulla on valmentava ote ihmisten johtamiseen.
 • Olet järjestelmällinen ja osaat hahmottaa projektin kriittiset kohdat sen sulavaa läpivientiä varten. Työmaan laatu ja turvallisuus ovat sinulle ensisijaisen tärkeitä.
 • Rakennusalan insinöörin tai -teknikon koulutus ja/tai vankkaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta.
 • Osaat tulkita rakennuspiirrustuksia ja toimia niiden mukaan.
 • Sujuva suomen kielen taito.

Arvostamme, jos sinulla on

 • Aikaisempaa kokemusta kaivos/infra-alalta
 • Kokemusta JD-tuotannonhallinnan ohjelmistosta

Menestyäksesi roolissa olet:

 • Organisoiva
 • Joustava
 • Vastuuntuntoinen ja päättäväinen

Rekrytointiprosessimme

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille. 

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Ab Tallqvist Infra Oy

Tallqvist on yksi Suomen suurimmista yksityisomisteisista maarakennusliikkeistä. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi ja lisäksi viemme osaamistamme myös lähialueille Eurooppaan. Tallqvistin toimintaa ohjaa neljä arvoa: ratkaisukeskeisyys, luotettavuus, muutoskykyisyys sekä käytännönläheisyys. Missiona on rakentaa kestävää tulevaisuutta, vastuullisesti ja pitkäjänteisesti sukupolvelta toiselle.

Työnantajana Ab Tallqvist Infra Oy

Tässä positiossa työllistyt suoraan toimeksiantajallemme. Voit siis ottaa rennosti ja odotella rauhassa ilmoitusta seuraavista vaiheista.

Happy group icon

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?

Heidi Olkkola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15103776

Hae työpaikkaa!