Etsi työpaikkaa alan tai alueen mukaan

Haluatko saada vinkit uusista työpaikoistamme sähköpostiisi heti, kun ilmoitus julkaistaan? Tilaa Duunivahti.

Tilaa
ID: 14998812

Sales Assistant Academic Workille!

Lyhyesti
  • Kaupunki: Helsinki
  • Kesto : Osa-aika
  • Toimeksianto : Rekrytointi
  • Kategoria: Account manager, B2B
  • Aloituspäivä: Tammi-helmikuu 2018

Oletko sinä myyntihenkinen korkeakouluopiskelija, ja etsit työkokemusta B2B- myynnin parista? Etsimme nyt osa-aikaisia myyntiassistentteja kehittymään tulevaisuuden huippumyyjiksi. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse – asenne ratkaisee! Hae jo tänään ja liity Suomen kovimpaan myyntiorganisaatioon.

Kuvaus

Academic Work on voimakkaasti kasvava henkilöstöpalvelualan yritys. Kasvamme hurjaa vauhtia: olemme jo syyskuussa kasvattaneet liikevaihtoamme yli 60 % vuoteen 2016 verrattuna. Asiakasyrityksiimme kuuluu Suomen menestyneimpiä yrityksiä kuten esimerkiksi Neste, Kiinteistömaailma, Alma ja MTV sekä pienempiä kasvavia innovatiivisia yrityksiä. Sinun kannaltasi tämä tarkoittaa sitä, että pääset vakuuttamaan korkean tason johtajia siitä, että Academic Work olisi mainio vaihtoehto rekrytointi- ja henkilöstöpuolen kumppaniksi. Saavuttaaksemme tavoitteemme haluamme sinut osaksi myyntitiimiämme, joka koostuu yli 40:stä Account Managerista ja viidestä Sales Assistantista. On meidän etumme, että onnistut työssäsi – tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamisessa, kehitämme asiantuntijuuttasi koulutuksilla ja palkitsemme tuloksesta. Lue lisää meistä työnantajana kotisivuiltamme https://www.academicwork.fi/ura-meilla.

Työtehtävät

”Uskon, että jokainen suuri matka alkaa ensimmäisestä askeleesta. Minun kohdallani ensimmäinen askel kohti yritysmyyjäksi kehittymistä oli Sales Assistantin työ. Kyseinen työ kehitti minua ratkaisumyyjänä todella paljon. Opin soittotyön merkityksen myynnissä sekä siinä tarvittavan pitkäjänteisyyden ja sinnikkyyden. Työn parasta antia on buukkausten onnistuminen, yritysmyyntitapaamiset sekä mieletön työporukka, joka kannustaa ja tukee päivittäisessä tekemisessä!" -Francois Ossou, Sales Assistantin roolista edennyt Account Manager. Sales Assistantin ensisijainen työtehtävä on uusien potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen eri kanavia hyödyntäen sekä tapaamisten sopiminen yrityksien johdon kanssa. Pääset myös kokeneiden Account Managereiden mukaan asiakastapaamisiin ja tätä kautta tutustumaan koko myyntiprosessiin jo ennen valmistumistasi. Sales Assistantin työkuvaan kuuluvat myös muut avustavat myynnin tehtävät, kuten esimerkiksi asiakastapaamisten raportointi, sopimusten ja tarjousten kirjoittaminen, erilaiset selvitystyöt ja toimialakatsaukset. Videolla Sales Assistantin roolista Account Managereiksi edenneet Francois Ossou ja Mikko Laaksonen kertovat lisää tehtävästä. Videoon pääset [tästä](https://www.youtube.com/watch?v=WaBPouHtbj8).

Etsimämme henkilö on

Uskallatko tarttua puhelimeen ja rennon itsevarmalla otteella edustaa Academic Workia Suomen yritysten päättäjille? Etsimme myyntihenkisiä korkeakouluopiskelijoita, joilla on kasvunnälkäinen asenne sekä motivaatiota kehittyä huippumyyjiksi! Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus nähdään etuna, mutta aito kiinnostus ja asenne B2B- myyntiä kohtaan on tehtävän kannalta tärkeintä. Tavoitteena on, että Sales Assistantimme olisivat valmistuessaan valmiita siirtymään kokoaikaiseen Account Managerin positioon. Etsimämme henkilö on korkeakouluopiskelija, jolla on: * Kiinnostus ratkaisumyyntiä kohtaan * Vahva tuloskeskeinen asenne ja terve kilpailuvietti * Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen * B-ajokortti, jotta pääset ajamaan tapaamisiin firman autoilla Aloitus: Tammi-helmikuu 2018, sopimuksen mukaan Työmäärä: Osa-aikainen toimistotyöaikoihin riippuen työntekijän opiskelutilanteesta, minimissään 15 tuntia/viikko Kesto: Vakituinen työsuhde Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki Palkka: Tuntipalkka + bonus Julkaisupäivämäärä: 9.1.2018 LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Infoa asiakkaasta

Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta ura meillä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Hae työpaikkaa

Maija Björkman

Minä vastaan tästä rekrytoinnista!

Maija Björkman tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa talentacquisitionhel@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14998812